- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ви удоволствие или е по задължение - към момчетата
много повече от удоволствие..няма задължение за мен в секса
6б3З10
Моя страшно се надървя като ме опипва, а след като ме е лизал се е случвало да свърши след две вкарвания (при полужение, че принципно яко държи)...следователно поне според мен им доставя удоволствие.
Бих казал, че ми доставя прекалено голямо удоволствие.А и от чисто практична гледна точка - след тази дейност не се налага използването лубриканти и т.н.
Естествено че ми е готино. Особено като гледам как момичето се гърчи и шепне или вика "Не спирай". Направо се побърквам от кеф. Така че аз си обарвам и лижа момичетата.
Все някога ще почнеш майна.Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
на мен ми е приятно щото мен ме кефи а също ми е яко тя да с евъзбужда :P
Не се залъгвай мила, всички обичаме дупета и цици да пипаме! Било то шот са удобни/меки или щото възбужда - в двата случая хубао майна!
ест че ДА... нз какво учудващо има че едно момче харесва да обарва момиче![]()
скромността е за хора ,които нямат други качества
Мъж/е/ мечтаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
Целта оправдава средствата !
няма спирка бе.
много обичам :р
Невероятно глупав въпрос
Не бе не ме кефи да пипим
Между другото сега като се зачитам стигам да извода, че и на мен повече ми доставя удоволствие да я мачкам нея.
Аз не просто лижа. Имам въртящ се стол на колелца. Нагласям си го да си сложа главата само и тя просто ми сяда на лицето. Оттам всичките ми лицеви части се включват в играта.
Секса е по-хубав в еротичната си част, отколкото баш грубата. Въпреки че и двете са незаменими взаимно. Но лично аз обичам да погледам прашки да си поиграеме и тнт преди да я метна на леглото и да и го пъхна.
При мен задължение в секса не съществува. Много съм ненаситен.