- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем в даскало с някой хора..
Добър ден,преди 1 седмица си купих очила,защото не можех да виждам добре,не са голям диоптер всичко е наред,за да ги нося на всякаде трябваше да са някакви по-готини,е най - накрая стигнахме до решение,очилата бяха адски скъпи 270 лева , обаче пък много си ме кефят и са адски готини,отивам аз в даскало и тия от класа постоянно ме базикат,изглеждаш кат зубар кав нз кво .. ок става базик ок..2.3..3.4.5...ама то ми писна вече..1 и същи глупости ми приказват и ми е писнало от тях очилата са адски готини тия глупаци нищо не разбират,ама ми писна да ги слушам. .. 1 път дойдох и веднага " каде са очилата ве " и някви такива,направо ми вдигат нервите,казвам им аре млъквайте там,а те продължават,разбирам че се шегуват ама прекаляват и много ме дразнят нз как да им кажа да млъкнат по тая тема направооо..само подигравки.
Не им обръщай внимание. Те като видят, че не им се връзваш на приказките ще престанат.
И спря да се върти за миг земята..
мен ме наричат наркоман и по цял ден се гаврят с мен... боли ме к'ура за тях![]()
welcome to my world
мен пък все за нещо ще ме бъзикат.....да сгафя за най-малкото нещо и почват да ме бъзикат по цяла седмица...не им обръщам внимание и тва е...
Трябва темата ти да е в раздел Училище и приятели.По темата- да те боли лявата част на десното мъдо за тия.
Не им обръщай внимание...
Това си е напълно нормално,нека
те да са нахакани и фешъни - ти въобще
не им се връзвай..
"Убий идиота с мълчание"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Г*за ми, с извинение. Подигравките никога няма да престанат освен ако:Първоначално написано от xoxi
1. Подиграващите се не умрат от смърт
2. Подиграваният не спре да носи очила (в случая)
3. Подиграваният не се премести
Жестоката реалност.
И тия дето се правят на големия Игнор, кого заблуждавате, наивници?
Като ти кажат едно нещо, прави се на стеничка, а обидата си те рабоооти, работи си те отвътре, човърка те като кариес.
И ти просто свършваш с палец отзад.
ами лещи?
а иначе подигравай им се и ти за нещо, не им се връзвай, ако ги игнорираш може и да спрат
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
o0.. ш си снимаш ли очилата да ги видиммноо обичам очила и ме кефят хората с тях ;O
![]()
Точно така.Като видят ,че не им обръщаш ГРАМ внимание и ще престанат.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+.. Не се занимавай с по-тъпи от тебеПървоначално написано от SmilezZz
Не им обръщай внимание, а ако пак продължават - обиждай ги и ти.
you can't make people love you.
you can make them fear you.
не храни троловете и всичко ще е наред
И аз така мисля- не им се връзвай! Очилата са си и моден аксесоар и ако ти стоят добре- носи си ги с кеф и самочувствие! След време всички ще свикнат да те виждат с тях и няма да има повече шегички.
Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Братле, един въпрос - то от друго може ли да се умре?Първоначално написано от awqward
![]()
А колкото до темата - спокойно, рано или късно ще свикнат и изобщо вече няма да им прави впечатление.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...