.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90
    Banned Мега фен

На 16 , години девствен , без гадже...: (

Здравейте. Момче на почти 16 години съм, а още съм девствен. Дори си нямам гадже. В новото ми училище още , когато 8 клас влезнах не се държах готино по други , мой по-стари причини. И нали знаете, че първото впечатление е най-важното , та не си намерих много приятели , не тръгнаха добре нещата. . . Сега вече не знам какво да правя. Всичко отиде на майната си...
    И ако така продължава... , сигурно и до 30 годишен може да остана девствен без никакво гадже...

Не знам, дали това е точната тема за проблема ми, но се надявам на поне малко съвети.

Повече от фен Аватара на w0lf
    ако мислиш да се самонавиваш няма нищо да излезе
    аз също съм без приятелка (по добра дума от гадже) и то по скоро щот съм влюбен в една дет с нея няма шансове, ма хой ми кажи нещо на тъпата глава

извода е - ако искаш приятелка си търси
    кат садваш няма да стане
    madafaka

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    чакай ей ся ше дойдат психолозите и ще ти кажат че проблема е в теб и трябва да промениш начина си на общуване и да не се притисняяш много много и да си намериш повече приятели, но КАК, трябва да откриеш сам, за това не мисля че има съвети
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Banned Повече от фен
    Сиурно си некъв дефектен мен, не мога да си го обесня...

Еми запознай се с нови хора.Започни да излизаш по-често.Ще си намериш приятелка и ще станат нещата.
    Ти си на 15-16год. имаш време и за мацки и за секс,че ще ти писне.Да не мислиш, че пикльовците от твоя клас са правили секс?! Скъсват се да лъскат, но иначе пред другите са голяма работа.

Banned Мега фен
    Проблема е ,че в новото ми даскало и по -точно в моя клас - ме познават като ,, не от готитните''. Просто няма как , например да се изява изведнъж и да тръгна да си търся приятелки. Като че ли съм закъснял , сега нямам мн. приятели от коете следва ,че не ходя на купони и разни такива..
    Да си търся гадже от моето училище ми изглежда почти невъзможно, а да ходя по-други училища пък въобще да не говорим. Не мога сега, изведнъж да се променя като личност за моя клас и тнт.
    Нзн
    Мерси.

ок сомо ако може да кажеш от кой град си

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Еми запознай се с нови хора.Започни да излизаш по-често.Ще си намериш приятелка и ще станат нещата.
    Ти си на 15-16год. имаш време и за мацки и за секс,че ще ти писне.Да не мислиш, че пикльовците от твоя клас са правили секс?! Скъсват се да лъскат, но иначе пред другите са голяма работа.
    Да, трябва да се запозная с нови хора и да почна да излизам. Но от къде да се запознава? от чат или .. това ми е проблема.
    Много от 15 -16 годишните са правили секс, но за това поне ми е простено докато стана на 18 години поне.
    Благодаря ти за съвета.

Голям фен Аватара на glamouros
    Кефи се на момента и не се филмирай толко - и какво като си на 16 и си девстен - ето ти стимул да си намериш приятелка. Пък и момичетата (по мое мнение - свестните) ще ти дадат плюсче, че не си го направил още с някоя само за единия секс. Още нещо - не зная как изглеждаш, но може докато изчакваш да си намериш мацка да потренираш нещо, не за друго ами просто ей така, за да убиваш време И пак наблягам на това да се забавляваш точно на момента и да не пускаш теми с емотиконки тип : ( няма полза да се сдухваш
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз като бях на 16 се интересувах как се превърта новата компютърна игра. Имаш време да си намериш гадже.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Кефи се на момента и не се филмирай толко - и какво като си на 16 и си девстен - ето ти стимул да си намериш приятелка. Пък и момичетата (по мое мнение - свестните) ще ти дадат плюсче, че не си го направил още с някоя само за единия секс. Още нещо - не зная как изглеждаш, но може докато изчакваш да си намериш мацка да потренираш нещо, не за друго ами просто ей така, за да убиваш време И пак наблягам на това да се забавляваш точно на момента и да не пускаш теми с емотиконки тип : ( няма полза да се сдухваш
    Мерси. За тренирането, еми в къщи си тренирам всеки ден, но съм се записал да ходя на някой спорт.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Момче,не е болка за умиране,че на 16 не си спал с 10 и не си лепнал някоя болест .Еми да ,очевидно не си от "готините",които пушат,пият ,ходят по купони и правят безразборен секс,приеми го ! Защо смяташ,че трябва да се принизиш на нивото на останалите безмозъчни мекотели,за да си "готин"?Бъди готин за самия себе си,защото успеха в търсенето на приятелка се дължи на това да започнеш първо ти сам да се харесваш,за да те харесват и останалите Бъди си такъв какъвто си,не бъди прекалено срамежлив и нерешителен,защото момичетата харесват уверени момчета и бъди разговорлив,т.е да умееш да поддържаш разговора и всичко ще се нареди и като му дойде времето ще си намериш приятелка...Спокойно ще има достатъчно време да ти разбият сърцето няколко пъти,няма да го пропуснеш Айде успех ти желая
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Освен съжаление и съвети, в които едва ли би се вслушал, какво друго целиш с темата?

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Така,погледни се в огледалото прати снимка и ако си някой грозен въшльо и гейовете няма да те харесат
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Голям фен Аватара на xinfamous
    спри да бъдеш такава пyткa..
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имаш много време пред себе си, но ще е добре да почнеш да общуваш с повече хора като за начало. Примерно запиши се да спортуваш нещо, да ходиш на фитнес или тръгни на някакъв езиков курс или изобщо на някакъв курс който ще ти е интересен. Има страшно много опции и начини да се запознаваш с нови хора.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Пич ай да те водя да пием и ще те открехна, събота вечер ми е свободна, съквартиранта приятелката му си идва и съм изгонен за вечерта от квартирата. Тъй че казваш пием викам ти кyрва и да се приключва с тая история.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Проблема е ,че в новото ми даскало и по -точно в моя клас - ме познават като ,, не от готитните''. Просто няма как , например да се изява изведнъж и да тръгна да си търся приятелки. Като че ли съм закъснял , сега нямам мн. приятели от коете следва ,че не ходя на купони и разни такива..
    Да си търся гадже от моето училище ми изглежда почти невъзможно, а да ходя по-други училища пък въобще да не говорим. Не мога сега, изведнъж да се променя като личност за моя клас и тнт.
    Нзн
    Мерси.
    ... Горкичкият, на 15 и девствен. Да не говорим, че не е от "готините". Значи ако не си от готините, не можеш да си тъсиш гадже? Ми аз моя да го зарязвам тогава, нещо сме се объркали преди година, не знаехме, че било забранено.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Писна ми от безмозъчни лапенца,робуващи на чуждото поведение!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво като си на 16 и си девствен + без гадже ? ?
    Това да не е нещо срамно,защото аз не виждам къде е
    смисъла на това да се срамуваш,заради това,че си девствен и
    без гадже...Да не би утре да ти свърши живота ? Имаш още много
    път да извървиш,за всичко си има време..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Отпусни се, разговаряй повечко, запознавай се с повече хора... Нещата няма да потръгнат ако си някой темерут. Няма да послужи за успокоение, но познавам момче, което е на 25 и още не е правило секс. Както са казали хората "Винаги има и по-зле" В крайна сметка ако си седиш и се самосъжаляваш, нищо няма да постигнеш. В твой плюс ще е да си намериш готина компания, с която да излизате и ще видиш как нещата ще се оправят.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Град
    Бургас
    Би трябвало да се гордееш,че на 16 не чу*аш всичко което мърда и няма топки...И не разбирам, кво толкова ти пука,че нямаш приятелка-това даже според мен е голям плюс.Няма кой да ти се качва на главата по цял ден и да те дебне по улиците,да не би да се натискаш с някоя друга,няма кой да се сърди,ако предпочетеш да излезеш с приятели на по една бира.Наслаждавай се на тези неща от живота,че като пораснеш и почнеш да работиш,ожениш и ти се народят деца,тогава няма да имаш време за тея работи и ще си заклещен с една жена...
    Same shit,different day .

Мисля , че е време вече. "Бъди себе си"
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Град
    DreamLand
    ПроменИ се .. Вместо да седиш на компа и да разпитваш ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ МАЙКА МИ МЕ РОДИ ГРОЗЕН.. , можеш да излезеш и да действаш , майна ! [/i]
    Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва! . . ♫

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Писна ми от безмозъчни лапенца,робуващи на чуждото поведение!
    Никой не те пита това. Можеше да не отговаряш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си