.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Е ай са ай са Ловеца777 без гадже да се беше кръстил Каръка666

Споко пич !!! Най тъпото е да ходиш със съученичка - добре си направил че не те смятат за готин - вярвай ми

.

хора

забелязал съм от двата дена от които влизам редовно 4е във всеки един фором поне един ако не се убижда тва не сте вии !!! :-x
    мноо мило ..........

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    И кой ти каза, че на 16 задължително трябва да си чукал?
    Брех, подвластни хора

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Споко има и по-зле! Аз съм на 17 и съм девствен и без гадже но хич не ме ибе да ти кажа-за кво ми е гадже? То 90% са някви тъпи кифли, който смучат парички, пък за ебането незнам-за сега поно и чекии(което е съвсем нормално за тийнче)

Град
    Бургас
    ти си ГОЛЯМ комплексар .... аз съм на 15 , и какво като съм девствен и без гадже ??? не ме интересува какво мислят хората за мен , докато както гледам ко си писал тебе ТЕ Е ! ако е това ги лъжи ... мен за "готин" ме смятат приятелите , другите необщувам с тях щото са много отворени .... примерно сега влизам при зайците в дск и се запознавам с момичетата НЕПУША (ама пия) , ходя на купони рядко ! И НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ТОВА ЧЕ СЪМ ДЕВСТВЕН !
    Йоо

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    оооооо голем проблемец,брато-супер злетак си начи да знеш...
    оф аман-да ти имам проблема ,а дааа и ние кво??как по-точно да ти се помогне-да ти намерим кака да те отрака?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Banned Мега фен
    Мерси на всички, които ми помогнахте . : )

Сега остава да си намеря яка компания и повечко приятели. Чух някой да казва ,че има безброй начини от къде да си намеря фриендс . Не е чяк толкова лесно, но като се замисля - има си начини.
    А изведнъж да се променя в моето даскало и клас , незнависимо дали мога или не мога е доста трудна работа, защото вече ме познават като друг човек. Но мога от други места да се запозная.
    А за срамежливостта .. да това е много гаден проблем хах , ама какво да се прави.
    Пак мерси на всички, които се включиха в темата със чувство да помогнат и да дадат полезен съвет.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Fitty
    ти си ГОЛЯМ комплексар .... аз съм на 15 , и какво като съм девствен и без гадже ??? не ме интересува какво мислят хората за мен , докато както гледам ко си писал тебе ТЕ Е ! ако е това ги лъжи ... мен за "готин" ме смятат приятелите , другите необщувам с тях щото са много отворени .... примерно сега влизам при зайците в дск и се запознавам с момичетата НЕПУША (ама пия) , ходя на купони рядко ! И НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ТОВА ЧЕ СЪМ ДЕВСТВЕН !
    В половината ти постове разправяш как нямаш проблем с факта,че си девствен.И даже аватарът ти е такъв.След толкова повтаряне на човек започва да му изглежда така,сякаш ти пречи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Мерси на всички, които ми помогнахте . : )

Сега остава да си намеря яка компания и повечко приятели.
    Еми да вземеш да излезеш от форума навън???

Няма значение къв си, колко си зле и колко си тъп- накрая все някоя ще ти върже.... Може би трябва да намалиш изискванията си и да се огледаш за някоя от твоя "ранг"

Banned Мега фен
    Eo хора britzy и дАриа.
    Първо вчера се регистрирах в тоя форум И не смятам да седя много тук.
    Второ не съм грозен, нито тъп, тай че ок. : )

Град
    никой не е твърдял,че си-явно не си сигурен щом го изтъкваш

Много се радвам за теб

Banned Мега фен
    Смятам ,че човек ,който се мисли за много красив или прочие - просто му е голямо самочувствието ! За това не мога да твърдя ,че съм красив. Това другите хора го решават.
    А за другото - да си умен не означава да си зубър ! Защото има някои хора, които много се мъчат да учат, та учат и пак не загряват , а други - им е доста по - лесно и бързо запомнят наученото от тях.
    Не твърдя нищо за себе си, но ми се стори ,че ме обиждате.
    ПС: Ами то , вярно .. каквато тема съм пуснал . Хайде бай от мен. ,and tenks you people.

Смятам ,че човек ,който се мисли за много красив или прочие - просто му е голямо самочувствието ! За това не мога да твърдя ,че съм красив. Това другите хора го решават.
    А за другото - да си умен не означава да си зубър ! Защото има някои хора, които много се мъчат да учат, та учат и пак не загряват , а други - им е доста по - лесно и бързо запомнят наученото от тях.
    Не твърдя нищо за себе си, но ми се стори ,че ме обиждате.
    ПС: Ами то , вярно .. каквато тема съм пуснал . Хайде бай от мен. ,and tenks you people.
    МОЛЯ ТИ СЕ >>>ДРУГИТЕ РЕШАВАЛИ ДАЛИ СИ КРАСИВ!
    Еми ко .някоя ти вика * ей хубавецо* и ти казваш*Еми не съм съгласен ама вие решавате*?

Брат вземи се в ръце...+това от къде си и къде у4иш..ще ти кажа в прав текст има ли смисал или ш са мре

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AsHbRoWnIE
    МОЛЯ ТИ СЕ >>>ДРУГИТЕ РЕШАВАЛИ ДАЛИ СИ КРАСИВ!
    Еми ко .някоя ти вика * ей хубавецо* и ти казваш*Еми не съм съгласен ама вие решавате*?

Брат вземи се в ръце...+това от къде си и къде у4иш..ще ти кажа в прав текст има ли смисал или ш са мре
    Хах, да бе. Ти луд ли си . Не разбира се. Исках да кажа ,че не казвам ,че съм грозен, нито ,че съм красив. Нищо не викам. ;д
    Сега и егене не искаш ли . ;Д След тая тема казвам , само че съм от Варна.

Re: На 16 , години девствен , без гадже...: (

Здравейте. Момче на почти 16 години съм, а още съм девствен. Дори си нямам гадже. В новото ми училище още , когато 8 клас влезнах не се държах готино по други , мой по-стари причини. И нали знаете, че първото впечатление е най-важното , та не си намерих много приятели , не тръгнаха добре нещата. . . Сега вече не знам какво да правя. Всичко отиде на майната си...
    И ако така продължава... , сигурно и до 30 годишен може да остана девствен без никакво гадже...

Не знам, дали това е точната тема за проблема ми, но се надявам на поне малко съвети.
    Няма да се притесняваш .. има време . Това да не си девствен не те прави велик, разбери го .,. има една тема за малките курви дето ходят от бряг на бряг, така да се каже .. намери я и чети, ще ти дойде акъл в главата ..

Град
    София
    Споко пич,ще ти намерим някоя от форума

интересно ... от Варна си и немоеж да си намериш нещо за шибане ? хмм явно не ти е мн лесно : )

Горе главата пич. Не си закъснял с нищо аз имах приятелка за първи път на 17 и преди това не съм имал никакви подобни отношения с други момичета не смятам че съм закъснял или че съм пропуснал много . Мислех като тебе, когато бях на твоите години. Хайде много успех! :P

ее споко пич аз съм на 15 и си намам приятелка -тука слъгнах де ама нищо гледай сега работата е там че сичко сам трябва да постигнеш а да не чакаш някое момиче да дойде да те покани на среща все пак бъди по уверен в себе си

Това не трябва да те притеснява. Няма да останеш девствен до живот. Случайно да си чул, че за всеки влак си има пътници? Е, твоята със сигурност ще дойде, просто може да не е на първата или втора спирка.
    Да обичаш значи да страдаш!

пич..не се безпокой..Тва не е страшно..кво си се изплашил се едно ше те кастрират..

Освен това..."гаджето" виляе на финансовото положение .. а от финансовото положение зависят повечето неща в живота(пресилено и изтъркано е да се казва всичко).. също така поради факта че в българия вече има само жени-курв*, има голяма вероятност да попаднеш на някоя която ще ти разсипе живота..психически и физически.

препоръчвам да стоиш настрана от момичетата в класа ,освен ако не си прост и искаш да си развалиш успеха, щото в 90% от случайте така става..По-добре си намери момиче със сходни интереси като твоите..тамън ше има за кво да си говорите а не да седите и да ми мълчите като фикус или да се шляйкате натам-насам безцелно като мухи без глави...

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Очакваш да ти пусна ли?

Това беше в кръга на шегата..

Ако очакваш някоЯ да ти се разкрачи и да ти кажи Еб! ме.. Няма стане.. Намери си приятели/ки, после потърси готина мацка.. Запознай се.. А - у..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

а уе пич имай малко повече самоуважение,пробвай се мн пъти,не трябва да ти пука дали ще се провалиш.И аз съм на 16 и съм ... (мразя думата) ама обаче в училище съм средно ниво,защото ако някой ми правеше проблем го пречуквах от бой а колкото до другото аз ся си имам приятелка защото не съм се предал.Имам си приятели,различни типове,някои нахакани тарикати др не,ама недей биди такъв какъвто хората искат да бъдеш.Аз не ходя по купони ама имам имидж защото винаги гледам да имам самочувствие.Ако някой има проблем с теб пребий го няма да е комплексарско защото даже тея дет се правят на големи са мн смотани и никоя п.тка не може да им върже.А един приятел което е скромно момче и не се прави изобщо,кат му взех за малко тела нямаш си напредстава кво клипче е направил с приятелката си ,а изобщо не се хвали.Успех ти пожелавам
    Even God Has A Shit List!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си