- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- размазва ли ви се грима?
Здравейте.. понеже като съм на училище и си сложа повече грим (фдт, спирала, очна линия, глупости) и като стоя с грима много време, около 6-7 часа и ми се размазва и става много грозно.Незнам къде е проблема, дали гримовете не са качествени, от слънцето или защото много време съм с грим. Незнам. На едно друго момиче съм забелязала,че не и се размазва. Къде е проблема и как да не ми се размазва? А на вас случва ли ви се?
![]()
До сега не съм чувала за него, може ли да ми обясниш какво е точно и на каква цена?Първоначално написано от Rebirthing
![]()
6-7 часа ? А аз какво да кажа, като пудрата ми попива за 30 мин. - 1 час и трябва да си слагам пак ,за да не лъщя като идиот ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ти лъщиш, ама моята направо се размазва и става ужасно. Особенно молива.Първоначално написано от BeezyJey
та какво представлява базата за грим?
![]()
http://euro-woman.net/base.htmlПървоначално написано от danibebi
А ако искаш да не ти се размазва молива, си вземи водоустойчивия на ИМПАЛА.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
оф и моятаа ;// и не знам какво да направя..Първоначално написано от BeezyJey
Рядко. Ако не се мацотиш толкова нищо няма да ти има![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-ми се размазваше моливът за очи. Купих си водоустойчивия на Импала и просто се очаровах! Това нещо не мърда, а моите очи си сълзят повечко.... Когато слагаам пудра (фдт не ползвам) през 3-4 часа мацвам мъничко, но не ми се размазва изобщо. Очна линия, спирала, от тях никога не съм имала оплаквания...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Съгласна съм. Купи си една качествена спирала (пример - Telescopic на L'Oreal) и после да видим дали ще ти се размаже.Първоначално написано от xxYOxx
Същото се отнася и за молива/очната линие и фон дьо тена.
Това, което е лесно, не е интересно.
За 6-7 часа как очакваш да не се поскапе?Първоначално написано от danibebi
Другото момиче може би го пооправя от време на време!
Каквато и козметика да ползваш това не ти е някакъв перманентен грим, като се поразмаже се оправя.
Имам предвид главно молива за очи, защото при мен това винаги е най-размазващото се.Моливи и за 2 и за 20 лева - като седиш повече или страшно избледнява. или се поразмазва. гадно ама факт.
Ако става дума за сенки - слагаш основа и не мърда.
Das Feuer liebt mich
Мисля,че намерих решение и на този проблем.То спиралата не ми се размазва, но ще си купя молива на Импала и нов фон дьо тен, и разбира се, в чантата винаги ще си взимам мокри кърпички за да го пооправям от време на време, защото мисля,че за 7 часа, колкото и качествен грим да е, ако не се оправя, няма как да не се размаже.
![]()
Не ми се е размазвало нищо досега![]()
Използвам молив за очи и ФДТ за мазна кожа на Импала,сенки за очи ползвам рядко.
Аз пък когато излизам за по-дълго винаги след като се нагримирам си пръскам грима с лак за коса и не ги отварям докато незасъхме много хубаво.. Казвам ви, че няма мърдане..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Молива на ИМПАЛА водоустойчивия е най-много 4 лева.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
Като станеш на 20 няма да можеш да излезеш без грим! Хора осъзнайте се! Да си пръскате лак в лицето!
![]()
като копувате боклуци се размазва много ясно
ако ще си мажа по лицето нещо, то поне да е качествено