.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    София

Нормално ли е ?! Хелппп

Хора днес с ужас установих,че имам 1 бял косъм Първоначално мислех,че е рус,щото косата ми е кестенява,прошарена с руси косми,но това си беше чисто бял косъм,а съм само на 14 години Няква идеа,що може да е така,нещо да не съм болен ? Чувал съм,че косата побелява към 40тата годишнина...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Човек при всеки е различно. Най-вече си е до ген. Ако ваще са почнали да побеляват по-рано значи е възможно и с теб да се случи. Ама не се знае може тоя да ти е излезъл сега и после чак след време да се появят други И аз имам един - НА РЪКАТА аз съм некво извънземно
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Брат ми също има доколкото съм запозната това е нормално и е до ген, а по-възрастните пък казват, че е на късмет
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Познавам момиче с няколко бели косъма.Може да се е получило при стрес на твоята възраст.Ако не-значи бъди спокоен,нищо ти няма.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Понякога се появяват от стрес или нерви

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Сестра ми е на 19 и има цял кичур.Не е болка за умиране.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си