- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е ?! Хелппп
Хора днес с ужас установих,че имам 1 бял косъмПървоначално мислех,че е рус,щото косата ми е кестенява,прошарена с руси косми,но това си беше чисто бял косъм,а съм само на 14 години
Няква идеа,що може да е така,нещо да не съм болен ? Чувал съм,че косата побелява към 40тата годишнина...
Човек при всеки е различно. Най-вече си е до ген. Ако ваще са почнали да побеляват по-рано значи е възможно и с теб да се случи. Ама не се знае може тоя да ти е излезъл сега и после чак след време да се появят другиИ аз имам един - НА РЪКАТА
![]()
аз съм некво извънземно
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Брат ми също има доколкото съм запозната това е нормално и е до ген, а по-възрастните пък казват, че е на късмет![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Познавам момиче с няколко бели косъма.Може да се е получило при стрес на твоята възраст.Ако не-значи бъди спокоен,нищо ти няма.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Сестра ми е на 19 и има цял кичур.Не е болка за умиране.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!