.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

Преса за вафли

Моля дайте идеи за хубава преса за вафлички, защото имам вече една за изправяне и сега искам за вафли

Виж в сайта на Техномаркет или на Технополис там си има каталози с модели и цени . Иначе мойта си е с 4 приставки - за изправяне и другите са за вафлички

за вафли ЕЛЕКОМ ЕК 45 е доста добра за изправяне също но трябва да повтарчш около 3 пъти заперфектно изправяне което държи целия ден иначе за вафли много лесно ... бързо .. ии много добре

Здравейте!
    Аз също ползвам преса на ЕЛЕКОМ, моята е ЕК-04Е и съм много доволна от нея, ползвам я вече няколко години.
    Сега обаче искам да си купя и ретро преса и мисля пак да е на елеком,защото съм доволна от тях.
    Ааа и вече ми е още по - лесно да си купувам техни продукти защото имат и онлайн магазин (shop.elekom.bg) - не ми се налага да обикалям по магазините, имат доставка навсякъде в БГ.
    Майка ми преди седмица поръчва от там и всичко дойде на другия ден - супер )
    Мисля тези дни и аз да си поръчам (ек-506) ползвали ли сте я?

Стига с тези вафли, за какво са ти. Нито са модерни, нито стоят красиво..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо нещо трябва да е модерно за да се използва/носи/прилага и т.н.?!
    А и това,че на теб не ти харесва,не означава,че и на другите не им харесва
    Аз,например,редовно си пресирам цялата коса и стои божествено

По темата:Каквато и преса да си вземеш резултата ще е един и същ Аз имам две преси с такива накрайници (едната в момента не е по-скъпа от 20лв. и е с метални приставки,а другата е 70 и няколко лева и е с керамични приставки) и двете ги правят по един и същ начин,нооо честно казано с керамичните приставки сякаш се развалят по-бързо
    Само не си вземай от пресите с много приставки,защото съм чувала,че бързо се скапват,а и не постигат желания резултат

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Абе момичета,много си търся преса на Филипс или Браун,но да не е само за изправяне а и да има поне 1 представка за вафлички или нещо друго за къдрене,но като ги гледам по сайтовете,са все май само за изправяне тея скъпите,така ли е или имат представки?

На точно обратното мнение съм относно "модерното" - просто преди си мислех, че всички се носят с тия вафли, защото е модерно, сега отшумя като че ли големият бум, и не виждам една причина да си причиняваш това на косата.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Aз си купувам Мура, много са хубави
    С повече лешници обаче.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    С повече лешници обаче.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    С повече лешници обаче.
    Добър съвет ;| ..

Моята преса е Елеком ЕК - 45 .
    И не знам дали е защото аз съм некадърна,или заради самата преса, но много често след изправянето ми се подвиват краищата.
    А колкото до вафличките - точно тези,които искам (средните) ги няма. В магазина казаха, че винаги липсвал един от видовете вафли. И то точно тези,дето ги искамм.. Пффф Иначе от другите два вида не се оплаквам.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Толкова е изтъркано.Като видя някой направен така и ми се драйфа вече..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Толкова е изтъркано.Като видя някой направен така и ми се драйфа вече..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си