- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- коментари зад гърба ви
На 95% от хората, които се правят на непукисти всъщност им пука какво мислят другите.
Чувал съм доста гадни неща. Човешката злоба е много силна понякога. И ми пука, и ми е гадно в повечето случаи. Особено като идва от човек, който ти се усмихва като го засечеш сам някъде.
Чувам различни неща по моя динамичен адрес...обаче не ме ебе за никойпълен игнор!!!
![]()
![]()
Като се преместих в новото даскало една интригантка каза на сегашните ми най-добри приятелки (близначки) "Пазете си приятелите от нея"?!?!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш да млъкнат
На мен лично не ме интересува какво обсъждат по мой адрес разните кифлички, банички и други тестени изделия. Става ми гадно само, когато разбера, че човек, който ми се води приятел всъщност зад гърба ми ме псува и обижда.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
аами поглеждам ги.. и после ги подминавам като пътен знак ;дд
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Нищо не съм чувал да коментират, но сигурно го правят![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
просто ги поглеждам , обръщам им гръб и продължавам , за да заслушам коментарите хората трябва да са ми били много близки![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Чувала съм какви ли не глупости по мой адрес.. Например една беше пуснала слуха, че съм правила 6 аборта, при положение, че бях на 13 години и девствена.. WTF?!![]()
Другото беше, че съм болна от СПИН
![]()
Направо щях да падна като ми го казаха, а и го беше изцепила една от градските к**ви
Преди ми пукаше, когато чуех нещо гадно по мой адрес, и съм плакала дори, но вече съм ги надживяла тези неща - "По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!" - клише е, но е вярно.
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
И на мен ми се е случвало да ги чувам как говорят за мен без да знаят че съм там и като ме видят млъкватПървоначално написано от BuKuu
Тва ме дразни най-много... Ми като не те кефи нещо ела и ми го кажи директно, за кво е нужно да правиш интриги и да говориш зад гърба ми? Аз винаги съм била на тоя принцип и винаги си казвам всичко в очите (е почти винаги де - има ситуации, в които е по-добре да си премълчиш). То и затова не ме обичат много, много
Но пък предпочитам така и да ми се сърдят, защото съм казала това, което мисля, отколкото да им говоря зад гърба, а пре тях да вкарвам фалшивата усмивка.
Иначе коментари винаги е имало и ще има - това е напълно нормално, все пак няма как да се харесаш на всички. Принципно не се връзвам особено и гледам да си казвам, че не ми пука, но не мога и да отрека, че понякога ми става гадно...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много ми е смешно да говорят за мен при положение ,че знаят само името минякой дори и това не знаят а говорят
СМЕШНИ СА ПРОСТО ! дай им хикса и напред с високо вдигната глава
![]()
Всякакви коментари съм чувала по мой адрес..![]()
![]()
Най-често им се усмихвам (едно такова подигравателно) на въпросните хора. :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
е тва е истината
Спрат ли да говорят зад гърба ти, значи вече не ставаш за нищо.![]()
офф най-вече "приятели"![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Един път само чух,че майка ми била к*рва,каза го един келеш,не знам по каква причина.И го каза пред мен.Осигурих му едно посещение в болницатаЗа мен да казват каквото искат,но за семейството ми да говорят глупости няма да стане.Друго не съм чувал да говрят след това,но предполагам го правят.
На никой не му пука,но някои се обръщат и избиват нерви.
"Квии цициииииии..."
"Силиконка..."
"Виж я таз,а да знайш тя..."
"Много ти е грозен цвета на косата ( слънчево русо ) "
"За много голяма ли се мисли"
Който каквото иска да ми каже, да ми го каже в очите!
Не по телефон.
Не когато не съм там.
А лично.
А принципно всеки може да говорите каквото иска, само да го пишат на камък накрая
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
И да говорят-не ми дреме..![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн