- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- коментари зад гърба ви
На всеки му говорят зад гърба,това е истината. Чувала съм какви ли не коментари зад гърба си - и добри,и лоши. Естествено,че гадните ми скапват настроението. Случвало се е момче,което НЕ ме познава,не знае даже и името ми,да е казал някакви адски гадни думи. И колкото да си казвах това,че не ми пука,се разплаках. И ..... ужас. От непознати като цяло не съм чула кой знае какви коментари. Веднъж бяхме на една сладкарница - аз и още две момичета и влизат три момчета,заглеждат ни ,обаче ние се правим,че не ги забелязваме. И само чувам,че единия вика: "Всички са хубави,ама тая (показва мен) е по-хубава" и дойде до масата ,за да ме види по-добре. ;dd Чувала съм,че и съм безчувствена,защото в повечето случаи не им обръщам внимание на лигавщините и тъпите "филми",в които се вкарват.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е като се обърнеш да млъкнат.По темата един ми викаше:свиня дебела,педерас като разбрах от един приятел отидох при него и го попитах"Къф ти е проблема"?
-Проблема ми е,че си тъпа свиня!
Аз:ти какво имаш против мене,боя ли си търсиш?
-Да!
След 30 минути трябваше да казвам на баща му защо съм го бил,като разбра защо и баща му го би.Ха-ха!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Но тоя имаше голяма уста и беше против мен последици от боя за него - насинено око и месец без компютър,последици от боя за мене - нямяше такива.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Често си правят грешни преценки за мен,но не се опитвам да ги разубеждавам,защото не ми пука.
Имаше и някои супер абсурдни неща от злобни комплексарчета,но все тая.![]()
Добре ве, нищо не съм им направила, и неква дебела свиня ми вика изрод! Добре ве, що?!
Винаги ще се намери някои,който да храни,но щом говорят зад гърба ти значи завиждат,а щом завиждат значи има защо!![]()
За мен говорят колко добро момче съм и как ми завиждат благородно за това. Милите те, ако знаеха истината![]()
Не ме интересува какво говорят за мен!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Като цяло много неща съм чувал,но на мен не ми е пукало .Примерно много хора казват,че не излизам от нас ,че само седя пред 'компа' ,че нищо не правя,че съм идиот.Че това,което се занимавам е тъпо,че като снимам постоянно изглеждам,като идиот и всякакви глупости.
Все ми е тая честно казано.Мен ми е добре така ,както си живея и след 3-4 години ,когато аз от 'седенето пред компа' ( а всъщност чета и уча ) отида да уча там,където искам,а от оборотните пичове не стане нищо,тогава ще си говорим.Като цяло завистлив народ .
не ме инт. кой какво мисли за мен.. инт. ме истинските ми приятели и най-близките ми хора какво мислят за мен..а иначе съм чувала доста груби неща, да,понякога ми е ставало кофти, но за момент...
примерно : един ден влизам в един магазин с баща ми... и две момичета.. на по 20 г. г/д. са там и нали ние влизаме при което едната: я какви яки обувки .. при което тази до нея :да бе, много са смешни не знам как може момиче да ходи с кецове изобщо.. и това не беше точно зад гърба ми,защото предполагам знаеха, че не са много далече и ги чувам..а иначе коментари от редовни комплексари колкото искаш.. даже и един не помня
![]()
Хмм .. "Гледай как всички се насъбраха около тая, все едно дойде Бритни Спиърс .. (envy)"![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Глупости и само глупости.. Че съм надута, че съм надменна.. че съм емо![]()
"Гледай я богаташката .. карат я на училище даже." Абе общо взето простотии, няма как да не ми става гадно, но се преглъща, а и с времето започва да не ти пука![]()
ами аз да си кажа честно всеки ден чувам да ми кажат в лицето, че съм К....А също така и че съм надута, кифла (кифла ме наричат, защото съм се обличала добре) другото е, че ме наричат кифла, защото уж съм се мазнила на учителите? КЪДЕ Е ВРЪЗКАТА НЕ ЗНАМ?! , но аз не съм се мазнила изобщо , но почти винаги не са идвали пред мен да ми го кажат.. , но аз винаги съм се чудела "добре де коментирала ме недей да идваш и да ми разваляш настроението то си излиза, че и ти си ме коментирала, защото да знаеш кой какво е казал пфф, абе не ми се занимава с ГЛУПОСТИ.
Хайде много Ви здраве на всички....
Чувала съм доста неща зад гърба си и честно казано не обръщам внимание. Не могат да ме засегнат, понеже аз знам каква е истината. Хората, които ме познават, също.
Ооо, повечето не смеят да ми говорят зад гърба, незнам защо, но мразя да става така..Не да дойде да ми го каже в очите, ами като мишка да се крие и "Шушу мушу"..Чувала съм изрази от сорта "Тва човече е ЕМО, хич не се занимвай с нея, много е зле..". Попринцип мен дори не ме ду*а за хорското мнение, тъй като си падам непукистка..АЗ съм си АЗ и хич не ме грее кво смятат другите за мен, щом имам приятели, ИМАМ ВСИЧКО, на който не му харесва да го д*уха, аз не губя нищо..
Хм.. Нещо от рода на 'Тая е к*рва', просто защото тогава имах приятел и ден след като се разделихме бях с друго момче.. Също така са ми го казвали защото нося прашки и веднъж полата ми се вдигна и се видяха. o.o Също така че съм емо само защото си бях удрала ръката много мощно на едно дърво... Че съм тъпа за дето имам петица в даскало. ;o Сякви простотии съм чувала за себе си ;d