.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На всеки му говорят зад гърба,това е истината. Чувала съм какви ли не коментари зад гърба си - и добри,и лоши. Естествено,че гадните ми скапват настроението. Случвало се е момче,което НЕ ме познава,не знае даже и името ми,да е казал някакви адски гадни думи. И колкото да си казвах това,че не ми пука,се разплаках. И ..... ужас. От непознати като цяло не съм чула кой знае какви коментари. Веднъж бяхме на една сладкарница - аз и още две момичета и влизат три момчета,заглеждат ни ,обаче ние се правим,че не ги забелязваме. И само чувам,че единия вика: "Всички са хубави,ама тая (показва мен) е по-хубава" и дойде до масата ,за да ме види по-добре. ;dd Чувала съм,че и съм безчувствена,защото в повечето случаи не им обръщам внимание на лигавщините и тъпите "филми",в които се вкарват.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на martin97
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е като се обърнеш да млъкнат.По темата един ми викаше:свиня дебела,педерас като разбрах от един приятел отидох при него и го попитах"Къф ти е проблема"?
    -Проблема ми е,че си тъпа свиня!
    Аз:ти какво имаш против мене,боя ли си търсиш?
    -Да!
    След 30 минути трябваше да казвам на баща му защо съм го бил,като разбра защо и баща му го би.Ха-ха!
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Повече от фен Аватара на martin97
    Но тоя имаше голяма уста и беше против мен последици от боя за него - насинено око и месец без компютър,последици от боя за мене - нямяше такива.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Често си правят грешни преценки за мен,но не се опитвам да ги разубеждавам,защото не ми пука.
    Имаше и някои супер абсурдни неща от злобни комплексарчета,но все тая.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Добре ве, нищо не съм им направила, и неква дебела свиня ми вика изрод! Добре ве, що?!

Винаги ще се намери някои,който да храни,но щом говорят зад гърба ти значи завиждат,а щом завиждат значи има защо!

Супер фен Аватара на badsector
    За мен говорят колко добро момче съм и как ми завиждат благородно за това. Милите те, ако знаеха истината

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Не ме интересува какво говорят за мен!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Като цяло много неща съм чувал,но на мен не ми е пукало .Примерно много хора казват,че не излизам от нас ,че само седя пред 'компа' ,че нищо не правя,че съм идиот.Че това,което се занимавам е тъпо,че като снимам постоянно изглеждам,като идиот и всякакви глупости.
    Все ми е тая честно казано.Мен ми е добре така ,както си живея и след 3-4 години ,когато аз от 'седенето пред компа' ( а всъщност чета и уча ) отида да уча там,където искам,а от оборотните пичове не стане нищо,тогава ще си говорим.Като цяло завистлив народ .

Banned Мега фен
    не ме инт. кой какво мисли за мен.. инт. ме истинските ми приятели и най-близките ми хора какво мислят за мен..а иначе съм чувала доста груби неща, да,понякога ми е ставало кофти, но за момент...
    примерно : един ден влизам в един магазин с баща ми... и две момичета.. на по 20 г. г/д. са там и нали ние влизаме при което едната: я какви яки обувки .. при което тази до нея :да бе, много са смешни не знам как може момиче да ходи с кецове изобщо .. и това не беше точно зад гърба ми,защото предполагам знаеха, че не са много далече и ги чувам..а иначе коментари от редовни комплексари колкото искаш.. даже и един не помня

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Хмм .. "Гледай как всички се насъбраха около тая, все едно дойде Бритни Спиърс .. (envy)"
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Глупости и само глупости.. Че съм надута, че съм надменна.. че съм емо
    "Гледай я богаташката .. карат я на училище даже." Абе общо взето простотии, няма как да не ми става гадно, но се преглъща, а и с времето започва да не ти пука

ами аз да си кажа честно всеки ден чувам да ми кажат в лицето, че съм К....А също така и че съм надута, кифла (кифла ме наричат, защото съм се обличала добре ) другото е, че ме наричат кифла, защото уж съм се мазнила на учителите? КЪДЕ Е ВРЪЗКАТА НЕ ЗНАМ?! , но аз не съм се мазнила изобщо , но почти винаги не са идвали пред мен да ми го кажат.. , но аз винаги съм се чудела "добре де коментирала ме недей да идваш и да ми разваляш настроението то си излиза, че и ти си ме коментирала, защото да знаеш кой какво е казал пфф, абе не ми се занимава с ГЛУПОСТИ.

Хайде много Ви здраве на всички....

Чувала съм доста неща зад гърба си и честно казано не обръщам внимание. Не могат да ме засегнат, понеже аз знам каква е истината. Хората, които ме познават, също.

Град
    in Middletown.. ^^
    Ооо, повечето не смеят да ми говорят зад гърба, незнам защо, но мразя да става така..Не да дойде да ми го каже в очите, ами като мишка да се крие и "Шушу мушу"..Чувала съм изрази от сорта "Тва човече е ЕМО, хич не се занимвай с нея, много е зле..". Попринцип мен дори не ме ду*а за хорското мнение, тъй като си падам непукистка..АЗ съм си АЗ и хич не ме грее кво смятат другите за мен, щом имам приятели, ИМАМ ВСИЧКО, на който не му харесва да го д*уха, аз не губя нищо..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Хм.. Нещо от рода на 'Тая е к*рва', просто защото тогава имах приятел и ден след като се разделихме бях с друго момче.. Също така са ми го казвали защото нося прашки и веднъж полата ми се вдигна и се видяха. o.o Също така че съм емо само защото си бях удрала ръката много мощно на едно дърво... Че съм тъпа за дето имам петица в даскало. ;o Сякви простотии съм чувала за себе си ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си