- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МАЖОРЕТКИ ВАРНА
Знаете ли къде във Варна има школа за мажоретки.. ?
А ти знаеш ли,че в българия истински мажоретки нямаВсичко е спортна гимнастика...ако очакваш нещо като мажоретките по филмите ,се лъжеш.
Стига бе .. верно ли ?! Ебаси преебаното ..Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Много филми гледаш![]()
Такова нещо у нас наистина няма, най-много от училище да ви организират нещо.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Нее, има мажоретни състави даже има и състезание ,което мисля,че се казваше "Златен помпон" (или там както се пише) За Варна незнам,но в София има състави .Поинтересувай се в интернет или виж във вбокс7 клипове и попитай и там
Надявам се да съм помогнала
![]()
![]()
Just_2_Smile =]
Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...
Ама ходите ли по мачове да викате за отборите си или просто си тренирате отделно някъде си акробатика и гимнастика и после ходите по състезания?Щото ако авторката иска нещо като от американсите филми няма смисъл да питаПървоначално написано от vanchetox
Българското няма нищо общо с американското,да не говорим,че и нивата са различни та може би само ще си дава парите на вятъра,особено ако не е спортна натура.Все пак се изискват доста уменя ако искаш да си добра мажоретка/гимнастичка/акробатка.
Ами аз нямам нищо общо с мажоретен състав само съм чувала за един такъв състав в София и знам за това състезание,защотото гледах клипове във вбокса.(Мажоретния състав се казва Wonders и може да ги видите там)Та доколкото съм запозната ходят по разни мероприятия и танцуват нещо.
На моето състезание по акробатика в Самоков бяха дошли за откриването и маршируваха някакви "мажоретки"
.Сигурно ходят по мачове,по някакви празнични дни и така
![]()
Just_2_Smile =]
Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...
ама те и в училище не са като мажоретките които гледаме по филмите ами нещоо на светлинни годиниПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
Определено филмите са ти повлияли. Била съм мажоретка просто няма нищо общо с тово по филмите и страшно се разочаровах, защото толкова тренирах за да ме приемат (при нас си има лимит за килорами ;( трябва да си най-много 45 кила ), а аз бях 55![]()
и като ме приеха нищо само брояхме някакви числа и си мяткаме ръцете
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vIKToriYa
![]()
![]()
![]()
наще 'мажоретки' в даксало са 4ти клас
WOHOOO!