.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

МАЖОРЕТКИ ВАРНА

Знаете ли къде във Варна има школа за мажоретки.. ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А ти знаеш ли,че в българия истински мажоретки няма Всичко е спортна гимнастика...ако очакваш нещо като мажоретките по филмите ,се лъжеш.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    А ти знаеш ли,че в българия истински мажоретки няма Всичко е спортна гимнастика...ако очакваш нещо като мажоретките по филмите ,се лъжеш.
    Стига бе .. верно ли ?! Ебаси преебаното ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на ameli
    Много филми гледаш
    Такова нещо у нас наистина няма, най-много от училище да ви организират нещо.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    София
    Нее, има мажоретни състави даже има и състезание ,което мисля,че се казваше "Златен помпон" (или там както се пише ) За Варна незнам,но в София има състави .Поинтересувай се в интернет или виж във вбокс7 клипове и попитай и там Надявам се да съм помогнала
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от vanchetox
    Нее, има мажоретни състави даже има и състезание ,което мисля,че се казваше "Златен помпон" (или там както се пише ) За Варна незнам,но в София има състави .Поинтересувай се в интернет или виж във вбокс7 клипове и попитай и там Надявам се да съм помогнала
    Ама ходите ли по мачове да викате за отборите си или просто си тренирате отделно някъде си акробатика и гимнастика и после ходите по състезания?Щото ако авторката иска нещо като от американсите филми няма смисъл да пита Българското няма нищо общо с американското,да не говорим,че и нивата са различни та може би само ще си дава парите на вятъра,особено ако не е спортна натура.Все пак се изискват доста уменя ако искаш да си добра мажоретка/гимнастичка/акробатка.

Град
    София
    Ами аз нямам нищо общо с мажоретен състав само съм чувала за един такъв състав в София и знам за това състезание,защотото гледах клипове във вбокса.(Мажоретния състав се казва Wonders и може да ги видите там) Та доколкото съм запозната ходят по разни мероприятия и танцуват нещо. На моето състезание по акробатика в Самоков бяха дошли за откриването и маршируваха някакви "мажоретки" .Сигурно ходят по мачове,по някакви празнични дни и така
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Много филми гледаш
    ама те и в училище не са като мажоретките които гледаме по филмите ами нещоо на светлинни години

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Определено филмите са ти повлияли. Била съм мажоретка просто няма нищо общо с тово по филмите и страшно се разочаровах, защото толкова тренирах за да ме приемат (при нас си има лимит за килорами ;( трябва да си най-много 45 кила ), а аз бях 55 и като ме приеха нищо само брояхме някакви числа и си мяткаме ръцете

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Много филми гледаш
    ама те и в училище не са като мажоретките които гледаме по филмите ами нещоо на светлинни години
    наще 'мажоретки' в даксало са 4ти клас WOHOOO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си