- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирките- неуважение, унижение...?
Разни хора, разни идеали ... Мойта приятелка харесва да го прави и не смятам, че трябва да я лишавам от нещо което ѝ харесва.
Без провокация няма прогрес
ПодкрепямПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
>>DjBelev<<
Ама четете бе хора!!! На нея и е приятно и тя го иска но той не и дава защото според него на нея не и е приятноПървоначално написано от bilqnavod
колко пъти да го казвам
![]()
И ако на него не му харесва да яде портокали наприемер- дали ще и дава на нея да яде защото на него не му харесват![]()
А минета - да знаете - е изобретение на русалките![]()
Да целувам момичето след свирка не е проблем ... Обаче да я целувам след като съм свършил в устата и ( тя сама го иска!! ) НЕ!
Свирките - допълнителен начин да доставиш удоволствие на любимия :}
I want to be remembered as the girl who always smiles
Не е странно,всеки си мисли различно.
За мен например е унизително, а за теб не е. Така, че...
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Нищо лично, но според мен не си странен ти, а странен е гаджето на твоята приятелка!![]()
![]()
Тоя верно не е наред, аз ти казвам!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
хаха и аз тва щях да кажаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Който както ги възприема.
+ 1Първоначално написано от lubomirky
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Пълен тъпак. 1.Научи български. 2. Момиче, което прави секс за пари не е унизено, а е безпомощно. Кой богаташ праши секс за пари? Това означава само, че нямаш друг избор.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Не мисля,че е унижение,напротив,ако на човек му е приятно няма нищо лошо.
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
Не виждам нищо лошо в оралния секс,оралната любов,свирката или лизането както искате така го наричайте,просто има всякакви хора и различни характери,аз доставям на приятелката ми това удоволствие което най-много й харесва и обичам да го правя,не виждам нищо лошо в това и тя да ми доставя такова удоволствие за това е любовта,не съм с нея само заради секса,обичам я,това незначи че не я уважавам,като ми прави орална любов,пълни глупости,всеки сам избира с кого да бъде и какво да прави с него.![]()
Въпрос на вкус (казало кучето и се облизало под опашката).
Встщност по едно време и аз мислих по съвсем същия начин ...Първоначално написано от teicheto1
Schhh! Hear the silence...