.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    За космите съм напълно съгласен ... НЕ става въпрос дали купуваш продкт, а за естествено привличане към орпеделн тип външност. Привличането към външността играе ОГРОМНА роля при момчетата, за разлика от поведенеито при момичетата, къдто водеща роля са КАЧЕСТВАТА на момчето. Не ме разбирайте погрешно, че характера при момичетата или външността при момчетата е без значние - НЕ, просто природата ни е дала различни критерии за привличане към другия пол.

Няма нужда да се махат космите на ръцете, ако те са руси, незабелижими, но черни косми на ръцете, краката, тялото са просто меко казано непривлекателни. Други фактори за женственост са дългата коса, нежни черти на лицето, приятен глас, хубава талия и т.н. Не пренебрегвайте естествената привлеченост на момчетата към тези неща, защото бих попитал момичетата дали харесват слабохарактерни, лигави, нерешителни момченца с прекалено оскубани вежди...

.

ми трябва самия ти да си я харесваш нищо повече ама да не е някоя горила или нокои слон от африка :D :D :-D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си