.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 172
    Космите на ръцете какво общо имат с хигиената и подържането? Логиката куца в цялата история. И мен ме дразнят момичета с черни гъсти косми по ръцете, ама си трая. Някои се усещат сами след време, други кажи-речи, почти никога, ама тва е.

Иначе "повечето окосмяване по лицето" си е очеваден признак, че момичето страда от хормонален дисбаланс и ще е най-добре първо да посети лекар, а после да скубе с лентички.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Бе все намирате кусури на момичетата. Айде първо поогледай във форума, може да забележиш, че поне над 90% от момчетата ИМАТ претенции към момичето, да било перфектно едва ли не, бла-бла. А момичетата пък не държат на идеално гладък мъжки гъ3, например. Аз също, ако бях толкова.. знам ли и аз ква, щях да напиша тема, как днес в тролея ми смърдя на мъжка пот, но дааааа. Разбира се. То тва е нормално, нали сте мъже. Нормално е да имате косми по краката, по ръцете, нормално е лицето ви да е брадясало, в същото време с разкървавени пъпки, супер. На вас всичко ви е простено, едва ли не излиза, че немърливостта на момчетата е мъжество някакво. Сега, има малка доза истина в тва, дето си го написал, но като цяло темата е тъпа. Мога да ти гарантирам, че мнооооооооого голям процент момичета се грижат идеално за себе си, тва че ти си видял ТАЯ И ОНАЯ нищо не значи. Нали знаеш, хората са си казали, че една птичка пролет не прави. Не може от 10тина момичета, например, да съдиш за половин милион... айде, бе.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @Moderatorius, мъжката немърливост конкретно в този форум се отъждествява със "защо не мога да си хвана гадже".

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Авторе от кое село си,че вадиш такива статистики?Аз от скромния ми опит,мога да споделя че не познавам момиче което да не се поддържа,даже напротив.Повечето отделят толкова време за грижата за себе си,колкото времето за спане и ходене на даскало взети заедно.

Изключения винаги ще има,но не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    @Moderatorius, мъжката немърливост конкретно в този форум се отъждествява със "защо не мога да си хвана гадже".
    Пхах

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Космите по ръцете и където и да било не са нехигиенични... хигиена е да се къпеш редовно и да си миеш зъбите... космите нямат нищо общо с това (не, че аз не се обезкосмявам.. правя го защото искам и така ми е по-удобно) , но не говорете, че космите не били хигиенични, тва че не ви радва окото си е друг въпрос
    nigga stole my bike

3oPuTy,
    За теб хигиената се свежда до премахване на всички косми така ли?! Shocked
    Е извинявай,но не мога да се съглася с теб ... Confused
    Трябваше да изброя всички възможни видове не-хигиенност, дори и да не са свързани с темата ли?

Аман от тъпи момиченца които се чудят как да извъртят един коментар само и само да блеснат и те с "несъгласие".

Авторе от кое село си,че вадиш такива статистики?Аз от скромния ми опит,мога да споделя че не познавам момиче което да не се поддържа,даже напротив.Повечето отделят толкова време за грижата за себе си,колкото времето за спане и ходене на даскало взети заедно.
    Ти в кой хамбар си, явно си виждал отблизо само едно момиче и то сигурно ти е сестра - отнема й време за да си направи косата - да, ама тва не е хигиената за която говорим.

Космите по ръцете и където и да било не са нехигиенични... хигиена е да се къпеш редовно и да си миеш зъбите... космите нямат нищо общо с това (не, че аз не се обезкосмявам.. правя го защото искам и така ми е по-удобно) , но не говорете, че космите не били хигиенични, тва че не ви радва окото си е друг въпрос
    И ти откърти темата с "умна" теза. Като не са хигиенични пусни си брада и косми под мишниците и ми кажи повече ли миришеш на мърша от колкото когато нямаше косми.

Код:
    кото щът да си мислят другите бал съм ги Laughing
    За т'ва че се поддържаш никой не може да те съди, марлячите квото и да мислят наистина няма кво да ти пука... Пределно им е ясно че си по-напред от тях тъй като работиш върху себе си, не си се оставил на произвола на природата както хората за които пиша тук.

Код:
    Съжалявам ако ще засегна някой, ама мъжете без косми са ми направо противни...
    Съгласен, ама момИче СЪС косми пък е супер много по-противно...

Мъжете са си мъже, не е проблем да имат малко окосмяване,
    ама жените които са си жени... не бива да са космати. Ако някой мъж би се сближил с космато момиче то сигурно а) е много загорял б) е късоглед в) е гей г) е влюбен в нея, но въпреки това космите ще му са гадни.

Град
    Кофаландия
    И ти откърти темата с "умна" теза. Като не са хигиенични пусни си брада и косми под мишниците и ми кажи повече ли миришеш на мърша от колкото когато нямаше косми.
    Няма да мериша на мърша ако се къпя редовно И кво мислиш, че ако момиче няма и един излишен косъм по тялото е хигиенично??? ами ако не се къпе?? не си слага дезодорант, и не си мие зъбите???? и ако някое което не ги маха, но се къпе всеки ден слага си дезодорант и т.н. е нехигиенично??? имаш някакви отклонени представи за хигиена моето момче кажи си, че космите не те кефят и това е кво забъркваш някакви коренно различни неща
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Оня ден замалко да не оцеля дупката от толкова косми все едно бях в амазонската джунгла...
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Град
    Кофаландия
    Естествено, че никой не се кефи на косми (и мен не ме кефат) Просто казвам, че хигиената си е нещо съвсем друго от неговата представа, както и на някои други
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторе,да ме прощаваш ама ти Н-И-К-Ъ-Д-Е не спомена нещо свързано с липсата на хигиена
    Ако космите са липса на хигиена,то вие момчетата трябва да сте пълни с разни микроби,гъбички и к'во ли още не

Град
    В ироничните мисли..
    Не знам къде ги виждаш тия незврачни момичета ,от кое село си бе ?
    Аз както отивам на дискотека идентично слизам до магазина ,и се старая всичко да ми е на 6 ,нямам си на идея що за момиче може да се остави толкова .
    Bitch

брат сичките са еднакви ве мръсни киндзети

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Личната хигиена е на първо място, бе, ей. При липсата на такава до колко главоболия може да се стигне не е истина ... А относно окосмяването по лицето и ръцете /рядко срещано, но все пак/ - всеки си има право на избор, но бръсначките трябва да ги забранят със закон за бръснене на ръцете. После "Ама, мамо, що съм като горила?" ... Кола-маска, депилиращи лентички .. хм.

I'm inlove with a criminal...

Да, епилирам си интимните части и подмишниците. Да, краката също. Да, къпя се поне веднъж на ден. И да, по дяволите, понякога ме мързи да си напрявя кола маска на ръцете и ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА! Ако имам време и ми се занимава го правя, ако ме домързи - не. Не съм някой Чубака и честно казано въобще нямаше да ми пука, дори и да бях.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хигиената не се изразява само в махането или немахането на косми
    То си зависи от конкретното момиче. Има такива, при които космите са гъсти, дълги и тъмни и за тях съм съгласна, че би било по-добре да се махат.
    Има и такива с по-редки или по-светли, почти недоловими, косми и пре тях не мисля че би било проблем ако си ги оставят.
    Всяко момиче си преценява само за себе си (и в двата случая става дума конкретно за косми по ръцете).
    За другите места вече си е доста кофти да не се махат.
    Изключвам момичета, които попринцип си изглеждат леко невзрачни и занемарени - за тях може да си кажеш "Ами те са си такива с всичко". Но такива дето са се напудрили с 20 вида гримове, направили си прически, дрешките, обувчиците и с мустак или 2 см дебели вежди примерно... тогава наистина е жалко и смешно. Но пак казвам - всеки сам си преценява къде какво да си маха
    Това с 5 на 1000 е доста пресилено - честно казано вече доста рядко срещам момиче, което да изглежда неподдържано...
    Иначе аз за себе си мога да кажа, че се чувствам най-комфортно без никакви косми никъде
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Врно повечето сложат малко грим и дигнат самочувстието на 6 и айде! пък вонят на коч отсякъде ;s мн почнаха да изскачат и тия по тлъстите пръчки напоследък,се 1 не ни стигаха косматите и миризливите ;s
    Can It All Be So Simple ?

Нов метод за перфектна хигиена ! Премахвайте редовно космите навсякъде, няма нужда се къпете ! Обезкосмените не трябва да се къпят !!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Момичета с косми по ръцете като на майстор-зидар..това ме отвръщава..избягвам да имам контакти с такива индивиди..
    cool boys..need cool g1rls

Тази тема няма какво да ни даде като знания или да разшири мирогледа ни. Не мисля, че е ползотворна, освен за клюкарите и й е време да се заключва.
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Нов метод за перфектна хигиена ! Премахвайте редовно космите навсякъде, няма нужда се къпете ! Обезкосмените не трябва да се къпят !!!!!!
    +
    За какво беше темата ?

За КОСМИТЕ НА РЪЦЕТЕ
    За КОСМИТЕ
    За ХИГИЕНАТА
    За Обезкосмените не трябва да се къпят..
    Тъпа работа сте..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Тази тема няма какво да ни даде като знания или да разшири мирогледа ни. Не мисля, че е ползотворна, освен за клюкарите и й е време да се заключва.
    Да ме извиняваш,но не всички теми трябва да са важни или "да разширяват мирогледа ни" за да се пускат
    Това е форум и в него се ОБСЪЖДА!Като искаш нещо важно - питай чичко Гуугъл
    А и дали трябва да се заключи или не решават модераторите ...

Град
    София
    По-скоро 700 от 1000 се поддържат,не 5....

Мега фен Аватара на dirtyyy
    УРА УРА ЗА русите момичета :Д
    Като мен,никога не съм имала косми!
    А където имам,ги махам редовно,защото е въпрос на хигиена.
    Винаги ме е било гнус ,момиче с косми по гърба ,черни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си