- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, поддържайте се бе
Първоначално написано от britzy
Ами да мисля,че помогнах,тъй като пиша по темата и ако си прочел/а всички мнения,ще разбереш защо съм писала тези неща,отговорих както на автора,така и на останалите мнеия,който бяха засегнати,ако не ти харесва не ми чети коментарите...и може да не сте малоумни,но има хора които нямат навици и може пък да им е полезно...
Хуахуахуа и мислиш,че тея които си нямат принципно навици ще ги изградят на база тъпо мнение във форум??? phhhhleeeeaseeee![]()
![]()
![]()
ПТ-аз се къпя и си махам навсякъде където е грозно и възможно космите-айде пукайтИ сА![]()
Много ми е интересно,защо пишеш по темата и въобще защо я четеш,щом няма какво да кажеш.Аз казах какво правя аз и какво би трябвало да правят всички,а тези които не го правят тяхна си работа,ако искаш да се заяждаме нямаш проблеми,ама съм далеч от мисълта,че това е целта на форума...И ДА може пък да има хора,които ще започмат да правят някои от тези неща,ако не са ги правили досега..нещо др????Първоначално написано от britzy
оле че сиии-не виждаш ли,е съм писала?!!--ОБЕЗКОСМЯВАМ СЕ НАВСЯКЪДЕ,гнусно е космато момиче
А на кое момче му харесват окосмени женски полови органи?
Трагедията е пълна...
Това обяснява защо правиш само аналенПървоначално написано от Maceto96
![]()
То си е въпрос на вкус за космите по интимните части,но на мен космите ми пречат МНОГО.Мъжът да е както си иска,но аз да съм с косми-не.
И какво като прави само анален?На мен ми става още по-гнусно от тая представа....необръсната и анален секс...брррр.Но както казах,въпрос на вкус.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Представям си...като АМАЗОНКА си, нали? Евала..Първоначално написано от Maceto96
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Принципно по окосмените момичета имат повече от някои хормони и това се проличава най-често като мустачки и по обилно окосмяване по крака, ръце и тнт.Не е болка за умиране, но се иска и поддръжка
Колкото за личната хигиена въпреки, че съм момче съм забелязал, че момчетата които не се поддържат са повече от момичетата
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Първоначално написано от Maceto96
Не мастурбираш ли? Не ти ли е горещо през лятото? Не се ли потиш? Не се ли виждат космите от банския? Лижат ли те? Докосват ли ти я въобще? Просто ми е интересно.
"А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там![/quote] " Що за тъпизъм е товаПървоначално написано от Maceto96
![]()
![]()
![]()
По-скоро им дава подходящо място за развитие.![]()
^ Всички косми по тялото имат тази функция. Те не са просто украса.
Едва ли някой ще посмее да пипне там...Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Авторът да не си хванал срамни въшки от някоя?? Хигиената не се стига до обезкосмяване, аз нямам силно окосмяване, космите на ръцете са ми редки, никога не съм ги махала и някой си там ще ми каже, че нямам лична хигиена? На вас нещо много ви се обърнаха представите за чистоплътност и естетика, да естетично е да нямаш никъде косми, обаче кой е каза, че не било хигиенично? А и човек да се обезкосмява си има своите минуси, защото знаете ли колко гинеколози, уролози на ден им ходят по не знам колко души да се оплачат от пъпките долу ? Попитайте някой кожен лекар колко възпаления имат на кожата точно от епилатори или коли маски, а за бръсначите изобщо не коментирам там е още по зле положението. Задължително се обезкосмява - крака, под мишниците и интимните части, останалото вече отсрещния пол може да му вика ЛУКС .. и на мен не ми е приятно, когато някое момче не си е обръснало лицето (защото е много мъжествено) или не си махне проклетите косми по корема или гърдите, ама не е длъжен, това човек си го преценя. Важното е когато се доближиш до някого, не дали ще е космат, а дали е чистоплътен - да си мие зъбите, тялото, косата да си е измита, а не мазна и най-вече да мирише на ЧИСТО !!!
това беше най-яката тема, която съм чела!вива ла косми!
![]()
Първоначално написано от mel4ety
![]()
![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Абе не знам кви са тез космати мърли...![]()
Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам.На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.
Абе не знам кви са тез космати мърли...![]()
Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам.На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.
Край, мацето96 след тази подробност която сподели за себе си официално спирам да мастурбирам на снимките ти![]()
![]()
![]()
![]()
Тва момиче да има косми по дудата е ужасно нещо... нито ти е кеф да я лижеш, нит да я пипаш, нит да си го пъхаш там (някой звяр може дебне зад храста), нито даже да го гледаш![]()
А пък лятото кой знае половин час след като се изкъпе мирише на умрели катерички, да не говорим че от банските/прашките стърчат косми ииииу![]()
деам менкак може тая мацето96 да не се бръсне точно там ;д приятеля ти е безстрашен да знаеш
![]()
![]()
Аз не знам как си го пуха у гъза й ако има косми и там![]()
Затваря си очите и казва: Миличко много съм уморен ще подремна малко, моля те вкарай си го сама.Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Аз ще извадя по-голяма (логика) и ще попитам... КАК носиш прашките, които доколкото си спомням, предпочиташе?Първоначално написано от Maceto96