.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от ronky
    Определено съм съгласна с мненията,че има неподържани момичета.Много е грозно да видиш момиче с много косми,затова аз ги махам навсякъде,ръце,крака,мишни и,интимни части..,с мустачките проблеми нямам,но имам приятелка,която имаше този проблем и ходи на всеки 20 дни на лазерна епилация,от няколко сеанса,космите значително изчезват и не мисля,че процедурата е чак толкова скъпа,всяко момиче може да отдели 10 лв.Относно изпотяването искам да кажа на всички,ако се къпете редовно и използяате дезедоран или ролон простив изпотяване няма да имате толкова голям проблем с миризмата,ааа когато играете физкултура хората са измислили мокри кърпички,за момента ще помогне след това отиваш вкъщи и се къпеш..Прочетох някъде и за хигиена на зъбите,това също,миите ги редовно,но също така почиствайте ги с конец,защото остава храна и не само,че се развалят,но и не мирише приятно.Сутрин използвайте специална вода за миене на зъби,определено освежава дъха и ще се чувствате по-добре,а когато хапвате в училище например,след това непремнно дъвчете дъвка,има и такива без захар .. Ноктите също,много е кофти да видите някое момиче с неравни нокти,наполовина с лак,а от долу се вижда мърсотия под тях,затова ако не можете да ги подържате,по-добре ги изрязвайте.. Дано съм помогнала относно темата.. :P

ИИибре хипер мнооооого помогна-ние малоумните нямаше да се сетим

Ами да мисля,че помогнах,тъй като пиша по темата и ако си прочел/а всички мнения,ще разбереш защо съм писала тези неща,отговорих както на автора,така и на останалите мнеия,който бяха засегнати,ако не ти харесва не ми чети коментарите...и може да не сте малоумни,но има хора които нямат навици и може пък да им е полезно...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Хуахуахуа и мислиш,че тея които си нямат принципно навици ще ги изградят на база тъпо мнение във форум??? phhhhleeeeaseeee

ПТ-аз се къпя и си махам навсякъде където е грозно и възможно космите-айде пукайтИ сА
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Хуахуахуа и мислиш,че тея които си нямат принципно навици ще ги изградят на база тъпо мнение във форум??? phhhhleeeeaseeee

ПТ-аз се къпя и си махам навсякъде където е грозно и възможно космите-айде пукайтИ сА
    Много ми е интересно,защо пишеш по темата и въобще защо я четеш,щом няма какво да кажеш.Аз казах какво правя аз и какво би трябвало да правят всички,а тези които не го правят тяхна си работа,ако искаш да се заяждаме нямаш проблеми,ама съм далеч от мисълта,че това е целта на форума...И ДА може пък да има хора,които ще започмат да правят някои от тези неща,ако не са ги правили досега..нещо др????

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    оле че сиии-не виждаш ли,е съм писала?!!--ОБЕЗКОСМЯВАМ СЕ НАВСЯКЪДЕ,гнусно е космато момиче
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Korrnyy
    А на кое момче му харесват окосмени женски полови органи?
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Аз не мисля,че това,че не си епилирана значи ниска хигиена.Ръцете,краката и подмишниците редовно ги \"оправям\",но отдолу все още не съм се обезкосмявала и не мисля,че заради това,може да ми кажеш,че съм нечистоплътна.А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там!
    Това обяснява защо правиш само анален

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ужас, ужас...
    Трагедията е пълна...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    То си е въпрос на вкус за космите по интимните части,но на мен космите ми пречат МНОГО.Мъжът да е както си иска,но аз да съм с косми-не.
    И какво като прави само анален?На мен ми става още по-гнусно от тая представа....необръсната и анален секс...брррр.Но както казах,въпрос на вкус.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Аз не мисля,че това,че не си епилирана значи ниска хигиена.Ръцете,краката и подмишниците редовно ги \"оправям\",но отдолу все още не съм се обезкосмявала и не мисля,че заради това,може да ми кажеш,че съм нечистоплътна.А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там!
    Представям си...като АМАЗОНКА си, нали? Евала..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Русе, Rousse
    Принципно по окосмените момичета имат повече от някои хормони и това се проличава най-често като мустачки и по обилно окосмяване по крака, ръце и тнт. Не е болка за умиране, но се иска и поддръжка Колкото за личната хигиена въпреки, че съм момче съм забелязал, че момчетата които не се поддържат са повече от момичетата
    Спорта пречи на цигарите :P

Не мастурбираш ли? Не ти ли е горещо през лятото? Не се ли потиш? Не се ли виждат космите от банския? Лижат ли те? Докосват ли ти я въобще? Просто ми е интересно.

"А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там![/quote] " Що за тъпизъм е това

По-скоро им дава подходящо място за развитие.

^ Всички косми по тялото имат тази функция. Те не са просто украса.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto

Не мастурбираш ли? Не ти ли е горещо през лятото? Не се ли потиш? Не се ли виждат космите от банския? Лижат ли те? Докосват ли ти я въобще? Просто ми е интересно.
    Едва ли някой ще посмее да пипне там...

Голям фен
    Авторът да не си хванал срамни въшки от някоя?? Хигиената не се стига до обезкосмяване, аз нямам силно окосмяване, космите на ръцете са ми редки, никога не съм ги махала и някой си там ще ми каже, че нямам лична хигиена? На вас нещо много ви се обърнаха представите за чистоплътност и естетика, да естетично е да нямаш никъде косми, обаче кой е каза, че не било хигиенично? А и човек да се обезкосмява си има своите минуси, защото знаете ли колко гинеколози, уролози на ден им ходят по не знам колко души да се оплачат от пъпките долу ? Попитайте някой кожен лекар колко възпаления имат на кожата точно от епилатори или коли маски, а за бръсначите изобщо не коментирам там е още по зле положението. Задължително се обезкосмява - крака, под мишниците и интимните части, останалото вече отсрещния пол може да му вика ЛУКС .. и на мен не ми е приятно, когато някое момче не си е обръснало лицето (защото е много мъжествено) или не си махне проклетите косми по корема или гърдите, ама не е длъжен, това човек си го преценя. Важното е когато се доближиш до някого, не дали ще е космат, а дали е чистоплътен - да си мие зъбите, тялото, косата да си е измита, а не мазна и най-вече да мирише на ЧИСТО !!!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    това беше най-яката тема, която съм чела! вива ла косми!

Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    това беше най-яката тема, която съм чела! Ке виваН лОС косми!
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Град
    Добрич
    Абе не знам кви са тез космати мърли...
    Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам. На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.

Град
    Добрич
    Абе не знам кви са тез космати мърли...
    Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам. На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Край, мацето96 след тази подробност която сподели за себе си официално спирам да мастурбирам на снимките ти

Тва момиче да има косми по дудата е ужасно нещо... нито ти е кеф да я лижеш, нит да я пипаш, нит да си го пъхаш там (някой звяр може дебне зад храста), нито даже да го гледаш
    А пък лятото кой знае половин час след като се изкъпе мирише на умрели катерички, да не говорим че от банските/прашките стърчат косми ииииу

Град
    Кембридж
    деам мен как може тая мацето96 да не се бръсне точно там ;д приятеля ти е безстрашен да знаеш

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз не знам как си го пуха у гъза й ако има косми и там

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Аз не знам как си го пуха у гъза й ако има косми и там
    Затваря си очите и казва: Миличко много съм уморен ще подремна малко, моля те вкарай си го сама.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FirinMahLaz0r
    Това обяснява защо правиш само анален
    Извади логика,бравос!И то с първото и засега последното ти мнение!По голяма тъпотия не бях чувала от доста време!
    Аз ще извадя по-голяма (логика) и ще попитам... КАК носиш прашките, които доколкото си спомням, предпочиташе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си