- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, поддържайте се бе
Някой се прави на модерен,защото се обезкосмява?Първоначално написано от Maceto96
Брей!!!
Иначе се изказах по темата вече-момиче съм,по мен косми не трябва да има,махам ги навсякъде,дразнят ме.
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от Maceto96
ебаси мамата тежко на приятеля ти спомням си една сцена от страшен филма пича с резачкатa![]()
Дето оная ляга на леглото и си сваля прашките и хоп един огромен храст изкача и вика "опс, скоро не съм се бръснала"![]()
Големи претенции сте станали бре ей...Тя ако си е мизерзна пу....ще е мизерна и без косми и пак ще и мирише оная работа.А колкото до Maceto96,права е ,че космите са един вид филтър за микробите!Първоначално написано от PullMeCloser
Вива канари...!!
ми мани са от махалата ве
Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИ ЛИ БЕ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Работата е да е къпана и чиста, ако има косми, няма лизане!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
напълно съм съласна,Първоначално написано от Maceto96
и винаги съм казвала че момчетата сте пълнии идиоти и с тъпите мнения го доказвате
хигиената не зависи от тва кой има косми кой не![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
то пък някоя тръгнала да те иска да я......Първоначално написано от Sladkiq_Vladko
![]()
![]()
![]()
![]()
глупак
xKiFlA-
Та и съм и умрял, просто да се напише нещо, ПАТКО!Първоначално написано от xKiFlA
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Kiflo, нож и вениНаправо не искам да те виждам .. :@
Roses are brown,
Violets are brown,
нож и вени за майка ти . боклукПървоначално написано от FuckedUp
xKiFlA-
колко мускетарки съм виждаледвам издържам да не се изсмея
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Я да ми оставите партнерката намира.Много добре си изглежда окосмена там.Нито много нито малко.То ми писна да гледам некви "плешиви" там долу все едно чукам неква от детската градина дето не е облякла гугутката!Първоначално написано от wtf2
Ивито!Моята секс френдка!
то такива боклуци като теб заслужават момиче да не видят никогаПървоначално написано от awerw
xKiFlA-
Мустаци на момиче са смешни, няма какво да подскачаш, кифло.
Аре по-леко, а? Ти не заслужаваш мъж да те пипне, бе!Първоначално написано от xKiFlA
Roses are brown,
Violets are brown,
Кифло,дразниш с ограничените си мнения и как след всеки коментар се заяждаш.Защо да заслужава да не види момиче?Право си е момчето!Момиче + мустаци = абсолютна трагедия.
Имат-окей,но да си ги махат поне.
Everything changes, but beauty remains ...
Абе не стана ли спора за интимното обезкосмяване,а не заради мустачките?Първоначално написано от PullMeCloser
Вива канари...!!
Еми и аз така си мислех...Първоначално написано от KokoDjambo
А колкото до мустачките, едно момиче от моя клас има малки мъхчета и и седят много сладко;д
Има едно момиче от другия клас, бах те направо чернеят бе...![]()
Как за бога женски мустаци може да седят сладко?Първоначално написано от Reaper93
Те са мънички бе пич, не знам може би шото момичето е сладко ;дПървоначално написано от WaterLilly
Иначе и мен не ме кефат такиа мустаци, има една госпожа![]()
почти катинарче се оформило
![]()
Не разбирам смисала на темата.... всеки си преценява как да изглежда и как да се подаржа.... Немога да разбера защо си седнал да се възмущтаваш... като мога да кажа и същото и за момчетата.....![]()
![]()
Мисля, че малко поддържане на хигиена не вреди на никого . Всяко момиче може да си сложи къса поличка и високи токчета, в някой случай да се блъска със силикон ...![]()