.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 172
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да,обаче се прехвърли май на окосмяването като цяло. Не знам.Всеки сам си преценя как да ходи,обаче аз съм момиче и ми е неприятно да видя момиче с косми където и да е,а за момчетата не знам как е.
    И пак на мсутаците. Знам,че ако жена има мустаци,може да има проблем с хормоните.И все пак,каквато и да е причината,стои отвратително грозно момиче да си стои с мустаците там.Хора,ако знаете какви фрапиращи случаи съм виждала... Може ли да си чак толкова зле,че да не се усетиш и да ги махнеш!
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Добрич
    А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки.

Ми то и от слдки да се трупат пак си е въпрос на предразположеност щото на мене ена пица не ми стига за закуска...на ден изяждам най-малко 2 шоколада, а другите сладки отделно.....Но това не ме е направило дебела На 14...сичките ми съученички са около 55 60 килограма а аз съм 50, а и не съм спортувала освен в час по физическо

ami spored men ima dosta momicheta koito ne se podurjat mahni go tfa kosmiite nai gadniq problem e che deistvitelno ne se kupqt lichno az sum kazvala na edno momiche da se iskupe i da si smeni drehite che naistina mirishe ujasno tq mi se ismq :X:X:X

Познавам такива момичета,и е супер отвратително ! Като ги погледнеш,с обем по голям от главата им,сенки до веждите,а като минеш по край тях мирише на смрад .. ужас е ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от bonbonche123
    А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки.

Ми то и от слдки да се трупат пак си е въпрос на предразположеност щото на мене ена пица не ми стига за закуска...на ден изяждам най-малко 2 шоколада, а другите сладки отделно.....Но това не ме е направило дебела На 14...сичките ми съученички са около 55 60 килограма а аз съм 50, а и не съм спортувала освен в час по физическо
    Аз съм на 15 и съм 45 кг А ям най-много от нашия клас (и от момчетата),можете да си представите за кфо става въпрос
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche123

Аз съм на 15 и съм 45 кг А ям най-много от нашия клас (и от момчетата),можете да си представите за кфо става въпрос
    добре си си , но не всички са като тебе...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

незнам аз другите но мен ми се слу4и една слу4ка в4ера бяхме се заиграли джага аз осще 2 мом4ета и едно моми4е от моя отбор играехме докато топ4ето не излезе отвън и моми4ето тръгна да го взима нали наведе се тя и аз я погледнах отзад тъи като е хубаво моми4е (поне до този момент) като видях гледката се възмутих гъзЪ и беше по космат от на маимуните
    така 4е наистина подкрепям темата

Друго си е след ебание да има косми така ху да си заточиш чекийката и да я нарежеш бавно докато я гледаш в очите
    Fat People Are Hard To Kidnap

Black People Are Hard To Kidnap At Night

TITTS OR GTFO

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ами познавам такива момичета.Наистина не е приятно,но според мен никой не може да ги задължи да се обезкосмяват насила!!!Щом те си се харесват и си имат самочуствие...

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!!
    ТОЧНО ТАКА ! Ужасно е да видиш някое привлекателно момиче и когато се приближиш ти мирише на кисело и с дебел мустак, мазна коса, 1 вежда..Или когато си вдигне мишницата да има повече косми от на мъж !!
    Only God Can Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Еми аз крака ръце ,подмишници си оправям с лентички.За отдолу не съм събрала кураж,но не мисля,че това е нехигиенично.
    Ще събереш като си намериш приятел
    Only God Can Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от alexchyyyyy
    Еми аз крака ръце ,подмишници си оправям с лентички.За отдолу не съм събрала кураж,но не мисля,че това е нехигиенично.
    Ще събереш като си намериш приятел
    Имам си.
    Еми..Имах предвид, че когато дойде време за с*кс и когато не си обезкосмена отдолу ще му стане гадно и ще те зареже..
    Only God Can Judge Me !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз пък не съм толкова често изрядна.
    Ако имам време останало, го запълвам с други неща.
    Въпрос на гледна точка е.
    Примерно, възхищавам се на Миминко, че е винаги изрядна и намира време , сили и желание за това, въпреки, че вече е семейна и има 3 деца.
    Но аз не мога да съм като нея, защото съм друг тип човек, просто ще мина покрай огледалото без да забележа, че веждите ми не са еднакви.
    Разбира се, след 10тият път ще ми направи впечатление и ще ги оправя , защото ще се очаква да са станали трагични.
    Ама в цялата работа нито съм останала без мъж, нито по-малко ме обичат, нито нищо.
    Уважавам жените, които винаги изглеждат идеално, но аз самата не съм такава. След време ще ми дойде и на мен желанието, сега така се чувствам добре и спокойна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

WTF!! А ти (автора на темата) къпеш ли се всеки ден,махаш ли си космите на ръцете и на краката!!НЕ нали!!Точно обратното мили мой Момичетата още от малки са научени всеки ден да се мият,още от малки почва епилация на краката,ръцете и други места!!От друга страна някой е решил,че при мъжкия пол това НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Ако видиш мъж с косми на краката и ръцете няма да ти направи впечатление,но жена?!!??Ще почнат - тая е някаква горила,виж я каква е грозна и космата!!!!Ти като имаш косми по ръцете можеш ли да съдиш половинката си,че не си ги маха!!??Ми аре дай й добър пример и си ги махни!!Къф си ти уее??Много ме ядоса,знаеш ли!!На никой не му прави впечатление за косми по ръцете при мъже,но при жените НЕ НИКОГА,не може,това е лоша хигиена,това е грозотия,това е ...................................
    5 на 1000 OMG !! 2 на 10 000 са мъжете,които си махат космите по ръцете и краката и ти не си от тях
    so sad ...

Цитирай Първоначално написано от Rad00oo
    незнам аз другите но мен ми се слу4и една слу4ка в4ера бяхме се заиграли джага аз осще 2 мом4ета и едно моми4е от моя отбор играехме докато топ4ето не излезе отвън и моми4ето тръгна да го взима нали наведе се тя и аз я погледнах отзад тъи като е хубаво моми4е (поне до този момент) като видях гледката се възмутих гъзЪ и беше по космат от на маимуните
    така 4е наистина подкрепям темата
    Добре мъже почваме да се бръснем на всякъде,вие си стойте така,треа да се подчиняваме все пак на по-силния и по-властния пол!!Гъз трудно се бръсне ама ще извикаме някоя фр да ни оправи :P Ние трябва да имаме само коса и вежди,другото като гол охльов,а вие да бъдете космати по ръцете и по краката!НАИСТИНА съм съгласна с темата!Всички жени трябва да са ограничени и да не си позволяват един косъм някъде другаде
    so sad ...

Правим секс и не ме е зарязал!Ако ме зареже заради това.... нямам думи!
    The hell ?? Не си ли 98
    Only God Can Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    WTF!! А ти (автора на темата) къпеш ли се всеки ден,махаш ли си космите на ръцете и на краката!!НЕ нали!!Точно обратното мили мой Момичетата още от малки са научени всеки ден да се мият,още от малки почва епилация на краката,ръцете и други места!!От друга страна някой е решил,че при мъжкия пол това НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Ако видиш мъж с косми на краката и ръцете няма да ти направи впечатление,но жена?!!??Ще почнат - тая е някаква горила,виж я каква е грозна и космата!!!!Ти като имаш косми по ръцете можеш ли да съдиш половинката си,че не си ги маха!!??Ми аре дай й добър пример и си ги махни!!Къф си ти уее??Много ме ядоса,знаеш ли!!На никой не му прави впечатление за косми по ръцете при мъже,но при жените НЕ НИКОГА,не може,това е лоша хигиена,това е грозотия,това е ...................................
    5 на 1000 OMG !! 2 на 10 000 са мъжете,които си махат космите по ръцете и краката и ти не си от тях
    Къпя се всеки божи ден преди училище ! Махам си мустака..Когато видя, че космите ми на ръцете или краката са прекалено големи ги бръсна, но има кифли, които хич не им е през оная работа, дали човека с който са поддържа лична хигиена..Важните са те нали все пак, те трябва да са повече от нас ?
    Only God Can Judge Me !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ТОЧНО ТАКА ! Ужасно е да видиш някое привлекателно момиче и когато се приближиш ти мирише на кисело и с дебел мустак, мазна коса, 1 вежда..Или когато си вдигне мишницата да има повече косми от на мъж !!
    .. Как можа да използваш всички тези думи в едно изречение?!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Btw Не мислих докато писах
    ПП : Просто ми стана гнусно от темата
    Only God Can Judge Me !

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Мда, спирам се на такива..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Ми аз лично се обезкосмявам където имам нужда и не залагам на многото грим.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    иначе привлекателна викаш, с мазна коса, една вежда и т.н.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Едно време много се гримирах (задължително поне с молив за очи излизах), то не беше епилация при всеки пет косъма, то не беше чудо. Но това беше като бях малка и куха. Сега съм малко по-голяма и не чак толкоз филмирана. Само за купони си слагам грим (очна линия и спирала), епилирам се редовно, но мина периодът на притеснение 'ама как може да не съм перфектно гладка'. Няма да ме върнат за два косъма. Но да, и на мен ми е гнусно жена, която не се поддържа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Космите нямат общо с хигиената, но усещането за гладко тяло винаги носи едно особено яко удоволствие + това е естетически красиво. За мен това е ЕСТЕТИЧЕСКА поддръжка.
    Колкото до хигиената - свежото ухание, гладката кожа без много недостатъци и хубавата коса говорят достатъчно добре както за външна, така и за вътрешна хигиена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си