.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Кой те знае какъв си кон и избиваш комплекси в нета.

И от къде на къде ще са само 5?! омг

Смени си компанията или кръговете в които се движиш. Пълно е с хубави момичета.

Отиди в една западна страна като Англия. По улиците ходят без да им дреме с големите си наденици в клинове. Това е нормално за тях.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това за ръцете.. много малко момичета си ги обезкосмяват,просто защото след време ще са още по зле.

Що се отнася до мен.. обезкосмявам се навсякъде,където има косми Е,с изключение на лицето,там нямам.. освен веждите,които пък ги скубя.

Наистина много момичета в днешно време не се поддържат достатъчно добре. Аз лично имам една приятелка, която има доста забележим мустак и тя го знаеи даже някои хора я ебават за това, но тя не го маха. А мойто е мъхче и въпреки това ме дразни и го махам. Относно другите неща аз лично се обезкосмявам навсякъде и не допускам гаджето ми да ме вижда необезкосмена където и да било, защото знам, че прави кофти впечатление.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Махам навсякъде където имам косми по тялото и лицето, ОСВЕН на ръцете, защото са руси е назабележими..просто няма смисал за мен.
    awerw

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Що се отнася до мен.. обезкосмявам се навсякъде,където има косми .
    Демек скин хед в агитката на ПФК Шопски Бикове

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз махам навсякъде (без коса, вежди и мигли ест). И на ръцете също ги махам. Но не мисля, че ако някой ги е пропуснал веднъж е станал пълен смрадлив мърльо от раз. Окосмяването наистина няма нищо общо с хигиената, има общо само с красотата и самочувствието. Тъй че си е личен избор. Нито пък мисля, че някой би скъсал момиче, само защото не се е епилирала идеално. Най-малкото, че всички, които ходите на кола маска или ползвате епилатор, знаете много добре, че за да ви изскубят космите, трябва да са стигнали все пак някаква дължина, от която могат да бъдат захванати. Докато траят тия 5-6 дена, в които ги оставяте, за да ги махнете после, не излизате от вкъщи ли?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Кой те знае какъв си кон и избиваш комплекси в нета.

И от къде на къде ще са само 5?! омг

Смени си компанията или кръговете в които се движиш. Пълно е с хубави момичета.

Отиди в една западна страна като Англия. По улиците ходят без да им дреме с големите си наденици в клинове. Това е нормално за тях.
    Да, в Англия си ходят с бутовете навън без да ги грее особено. Което чисто естетически не ме кефи: като са ти къси и дебели (и/или) краката, на другите хора не им е много гот да гледат как си ги размяткваш. Но всеки с предпочитанията си.
    Иначе, едни приятели бяха в Китай и бяха много възмутени от жените там. Май общо взето казаха, че имали повече косми от тях. Така че тука ако пропуснем някой и друг косъм не е болка за умиране.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Цитирай Първоначално написано от alexchyyyyy
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!!
    ТОЧНО ТАКА ! Ужасно е да видиш някое привлекателно момиче и когато се приближиш ти мирише на кисело и с дебел мустак, мазна коса, 1 вежда..Или когато си вдигне мишницата да има повече косми от на мъж !!
    .. Как можа да използваш всички тези думи в едно изречение?!
    иначе привлекателна викаш, с мазна коса, една вежда и т.н.
    К'во са ебавате ве ?? Исках да кажа когато я видиш отдалеч уе
    Only God Can Judge Me !

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Най-много мразя метълки с мазни коси! Още от ученическите години са ми яко противни. А супер много се дразня след секс когато пръчката неще да се къпе и ми разправя като се прибера в нас. Или пък ми разправят че и в тях си имали бани и няма да се къпе в нас. Ей полудявам от нечистоплътници. Забърсването със салфетна не е = на къпане. И съм убеден че въпросните и в тях не се къпят! Мъжете смея да твърдя че сме по подържани. И другото което ме дразни е като няква патка се оплаква че е дебела и в същото време яде по 6 толумбички наведнъж, 7 шоколада, 4 вафли и яде по 5 пакета чипс на ден....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Най-много мразя метълки с мазни коси! Още от ученическите години са ми яко противни. А супер много се дразня след секс когато пръчката неще да се къпе и ми разправя като се прибера в нас. Или пък ми разправят че и в тях си имали бани и няма да се къпе в нас. Ей полудявам от нечистоплътници. Забърсването със салфетна не е = на къпане. И съм убеден че въпросните и в тях не се къпят! Мъжете смея да твърдя че сме по подържани. И другото което ме дразни е като няква патка се оплаква че е дебела и в същото време яде по 6 толумбички наведнъж, 7 шоколада, 4 вафли и яде по 5 пакета чипс на ден....
    Е ако правите секс в колата как се къпеш веднага след това...примерно :Д Момичето може да си се изкъпе вкъщи като се прибере,аз поне винаги го правя нз..;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Е ако правите секс в колата как се къпеш веднага след това...примерно :Д Момичето може да си се изкъпе вкъщи като се прибере,аз поне винаги го правя нз..;д
    МРАЗЯ да правя секс в кола! А това не говори добре за теб, че чак в къщи се къпеш, друг е въпроса ако не ти предлагат условията, но при положение че давам перфектните условия, да ми кажае "ще се изкъпя в нас щото си имам баня", за мен това значи че в тях няма да се изкъпе! А когато в тях сме правили секс същата работа - аз се къпя оная се облича и не си е помисляла за вода!!! Следва смяна на жената!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

в Даскало като ни сабере директора и 80% от учениците имат мустаци като 70% от тях са момичета Ма се свиква и вече дори не им обръшам внимание , дори се натисках с една мустаката 1 път

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2010
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си