- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, поддържайте се бе
Кой те знае какъв си кон и избиваш комплекси в нета.![]()
И от къде на къде ще са само 5?!омг
![]()
Смени си компанията или кръговете в които се движиш.Пълно е с хубави момичета.
Отиди в една западна страна като Англия. По улиците ходят без да им дреме с големите си наденици в клинове.Това е нормално за тях.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Наистина много момичета в днешно време не се поддържат достатъчно добре. Аз лично имам една приятелка, която има доста забележим мустак и тя го знаеи даже някои хора я ебават за това, но тя не го маха. А мойто е мъхче и въпреки това ме дразни и го махам. Относно другите неща аз лично се обезкосмявам навсякъде и не допускам гаджето ми да ме вижда необезкосмена където и да било, защото знам, че прави кофти впечатление.
Махам навсякъде където имам косми по тялото и лицето, ОСВЕН на ръцете, защото са руси е назабележими..просто няма смисал за мен.![]()
awerw♥
Демек скин хед в агитката на ПФК Шопски БиковеПървоначално написано от fenkaaa
![]()
И аз махам навсякъде (без коса, вежди и мигли ест). И на ръцете също ги махам. Но не мисля, че ако някой ги е пропуснал веднъж е станал пълен смрадлив мърльо от раз. Окосмяването наистина няма нищо общо с хигиената, има общо само с красотата и самочувствието. Тъй че си е личен избор. Нито пък мисля, че някой би скъсал момиче, само защото не се е епилирала идеално. Най-малкото, че всички, които ходите на кола маска или ползвате епилатор, знаете много добре, че за да ви изскубят космите, трябва да са стигнали все пак някаква дължина, от която могат да бъдат захванати. Докато траят тия 5-6 дена, в които ги оставяте, за да ги махнете после, не излизате от вкъщи ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, в Англия си ходят с бутовете навън без да ги грее особено. Което чисто естетически не ме кефи: като са ти къси и дебели (и/или) краката, на другите хора не им е много гот да гледат как си ги размяткваш. Но всеки с предпочитанията си.Първоначално написано от ledenakrasota
Иначе, едни приятели бяха в Китай и бяха много възмутени от жените там. Май общо взето казаха, че имали повече косми от тях. Така че тука ако пропуснем някой и друг косъм не е болка за умиране.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
К'во са ебавате ве ??Първоначално написано от danibebi
Исках да кажа когато я видиш отдалеч уе
![]()
![]()
Only God Can Judge Me !
Най-много мразя метълки с мазни коси! Още от ученическите години са ми яко противни. А супер много се дразня след секс когато пръчката неще да се къпе и ми разправя като се прибера в нас. Или пък ми разправят че и в тях си имали бани и няма да се къпе в нас. Ей полудявам от нечистоплътници. Забърсването със салфетна не е = на къпане. И съм убеден че въпросните и в тях не се къпят! Мъжете смея да твърдя че сме по подържани. И другото което ме дразни е като няква патка се оплаква че е дебела и в същото време яде по 6 толумбички наведнъж, 7 шоколада, 4 вафли и яде по 5 пакета чипс на ден....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е ако правите секс в колата как се къпеш веднага след това...примерно :Д Момичето може да си се изкъпе вкъщи като се прибере,аз поне винаги го правя нз..;дПървоначално написано от ubuntureload
Шофирай разумно - стигни жив!
МРАЗЯ да правя секс в кола! А това не говори добре за теб, че чак в къщи се къпеш, друг е въпроса ако не ти предлагат условията, но при положение че давам перфектните условия, да ми кажае "ще се изкъпя в нас щото си имам баня", за мен това значи че в тях няма да се изкъпе! А когато в тях сме правили секс същата работа - аз се къпя оная се облича и не си е помисляла за вода!!! Следва смяна на жената!Първоначално написано от Biskfitka
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
в Даскало като ни сабере директора и 80% от учениците имат мустаци като 70% от тях са момичетаМа се свиква и вече дори не им обръшам внимание , дори се натисках с една мустаката 1 път
![]()
2010
Hostis Honori Invidia