.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

предварителен изпит

Досега не съм се интересувала от това и ако може някой да ми изясни каква е целта на този изпит,може ли да се влезе направо с него и трябва ли да се явяваш на на другия?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Става дума за кандидат-студентски изпит нали?
    Попринцип всеки университет май има такива предварително изпити - целта им е по-ранно освобождаване от редовния изпит, т.е. явяваш се на предварителния, изкарваш хубава оценка, която смяташ че ще ти стигне да влезеш специалността, която искаш и след това може да не се явяваш на редовния изпит Но също така го има и другия вариант - явяваш се на предварителен изпит, но не изкарваш добра оценка и след това имаш право да се явиш и на редовния Аз те съветвам да се явиш на предварителен, дори и да не си много подготвен/а просто, за да придобиеш представа за това как стоят нещата, как протича самия изпит и т.н.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Става дума за кандидат-студентски изпит нали?
    Попринцип всеки университет май има такива предварително изпити - целта им е по-ранно освобождаване от редовния изпит, т.е. явяваш се на предварителния, изкарваш хубава оценка, която смяташ че ще ти стигне да влезеш специалността, която искаш и след това може да не се явяваш на редовния изпит Но също така го има и другия вариант - явяваш се на предварителен изпит, но не изкарваш добра оценка и след това имаш право да се явиш и на редовния Аз те съветвам да се явиш на предварителен, дори и да не си много подготвен/а просто, за да придобиеш представа за това как стоят нещата, как протича самия изпит и т.н.
    мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си