- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ! ! ! Малки сутиени ! ! !
В Etam има малки сутиени и са хубави. Малко по-скъпи са, към 40-50 лв, но са качествени. Имат магазин в The Mall of Sofia.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Добре бе, за банелите - съгласих се, обаче малкия размер ми е по-важен, а не мога да плащам 30-40-80 лева всеки път, когато си купувам сутиен.
ПП По принцип нося 80В, щото А не мога да си намирам... Но не е много удобно...
Ако си купиш по-скъп сутиен, ще ти издържи по-дълго време. А ако не ти се дават толкова пари, може да си вземеш от пазара - не ми се вярва там да няма 80 А. Проверила ли си навсякъде?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Амиии...Недоразвити гърди ми е гнусно да гледам,но добре оформени стоят добре :ДПървоначално написано от ScarletBite
Az sum na 11 g. i nosq sutien ot JUMBO mn sa udobni v 4-ti klas sum
Аз май съм виждала такива бюстиета, обаче с чашки, точно като сутиен, за всякакви размери.Защо не потърсиш примерно на Илиянци?
Включвам се към клуба на мразещите банели.За съжаление обаче са необходимо зло.
Темата е от 2010....
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Шансът да объркате размера си, когато избирате сутиен без подплънки е значително голям. Ако чашките не са плътни, то имайте предвид, че платът трябва плътно да прилепва към гърдите Ви (без да ги 'смазва' разбира се).
Когато сутиенът е без подплънки, използвайте презрамките и степените на коригиране на обиколката, за да можете да наместите бельото добре. Не забравяйте, че тъканта не трябва да се нагъва по гърдите Ви - това показва, че сутиенът не е Ваш размер.
Половината сутиени са ми от etam щото са супер удобнитеВярно че са леко скъпички ама качеството е хубаво
![]()
Само на мен ли банелите не ми убиват?
Не знам дали е вярно това със забавянето на растежа, но на мен лично банелите не ми убиват, но просто ми изглежда грозно, когато облека по-тясна блуза....
Обаче днес реших на един сутиен да му махна банелите и стана адски безформен... ужасно беше... така че нямаме друг избор освен да се примирим с тези банели ;д
3MSC
Спортен сутиен...
never never let you go you are the one i'm surching for....