.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    В Etam има малки сутиени и са хубави. Малко по-скъпи са, към 40-50 лв, но са качествени. Имат магазин в The Mall of Sofia.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Добре бе, за банелите - съгласих се, обаче малкия размер ми е по-важен, а не мога да плащам 30-40-80 лева всеки път, когато си купувам сутиен.

ПП По принцип нося 80В, щото А не мога да си намирам... Но не е много удобно...

Ако си купиш по-скъп сутиен, ще ти издържи по-дълго време. А ако не ти се дават толкова пари, може да си вземеш от пазара - не ми се вярва там да няма 80 А. Проверила ли си навсякъде?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    В Джъмбо има....На 12 съм и нося сутиени някъде от 4клас,защото си имаше нужда.На мен лично ми е адски гнусно някое момиче без сутиен...
    Защо да е гнусно?
    Повечето момчета го намират супер секси (е, ти си на 12, простено ти е да мислиш иначе), ако мацката е със стегнат бюст. Аз понякога (лятото) съм без сутиен, когато нося някакъв изрязан потник\бюстие или пък онази ефирна супер къса рокличка в тютюнев цвят. И ми се кефят хората...
    Амиии...Недоразвити гърди ми е гнусно да гледам,но добре оформени стоят добре :Д

Вземи си спортен сутиен

Az sum na 11 g. i nosq sutien ot JUMBO mn sa udobni v 4-ti klas sum

Аз май съм виждала такива бюстиета, обаче с чашки, точно като сутиен, за всякакви размери.Защо не потърсиш примерно на Илиянци?
    Включвам се към клуба на мразещите банели.За съжаление обаче са необходимо зло.

Wink

Ами 13 годишни могат ли да пишат

Темата е от 2010....
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Шансът да объркате размера си, когато избирате сутиен без подплънки е значително голям. Ако чашките не са плътни, то имайте предвид, че платът трябва плътно да прилепва към гърдите Ви (без да ги 'смазва' разбира се).
    Когато сутиенът е без подплънки, използвайте презрамките и степените на коригиране на обиколката, за да можете да наместите бельото добре. Не забравяйте, че тъканта не трябва да се нагъва по гърдите Ви - това показва, че сутиенът не е Ваш размер.

Половината сутиени са ми от etam щото са супер удобните Вярно че са леко скъпички ама качеството е хубаво

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Само на мен ли банелите не ми убиват?

Не знам дали е вярно това със забавянето на растежа, но на мен лично банелите не ми убиват, но просто ми изглежда грозно, когато облека по-тясна блуза....
    Обаче днес реших на един сутиен да му махна банелите и стана адски безформен... ужасно беше... така че нямаме друг избор освен да се примирим с тези банели ;д
    3MSC

Цитирай Първоначално написано от Fx1 Виж мнението
    Не разбирам какъв е проблемът с банелите, никога, ама никога не са ми правили проблеми, не са ми се вадили, бодяли или нещо друго, а сутиените си ги пера и в пералня.

Освен това, авторката банел ли има предвид или твърдата чашка?? Как една тел ще ти спре развитието на гърдите..
    80А не е толкова рядко срещано, поне по нормалните магазини, ако си търсиш сутиен за 5-10лв, може и да няма такъв размер. Даже по намаления ще си намираш по-лесно, най-гадно е да си 75Б - най-разпространен е и винаги първо свършва..
    +1 и да, аз съм 75Б...наистина свършва най-бързо...
    3MSC

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    Спортен сутиен...
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си