- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ви виждали ли са ви голи?
Еми то аз съм се родила с дрехи![]()
![]()
![]()
П.П. От 4ти клас не са ме виждали.![]()
Майка ми ме е виждала..Нормално е и не ме притеснява. Баща ми естествено не е.
^ Не се хаби - файда нямаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
По темата : моите не са ме виждали от 4-5 клас някъде демек от навлизането ми в пубертета.Беше ми някак неудобно и оттогава не се преобличам пред тях![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Майка ми и сестра ми са ме виждали, норамално е... Но баща ми никога... най- много по бельо...
Човек не може да промени миналото. Той просто решава как ще използва настоящето,
за да направи бъдещето си по-добро.
Еми логично майка ми да ме е виждала,защото съм жена.Но баща ми ме е виждал по гащи и сутиен!![]()
![]()
мм дане е особено приятно
Мне са ме виждали от 5/6 годишен ..най мноо по боксерки докат се облека след баня![]()
като по- малка да .. нооо от когато започнах да се къпя сама вече неа то е доста отдавна ....
мен ме е срам по белио да се разхождам пред наще въпреки че все едно съм по бански ама се пак е белио....
![]()
не, заключвам се като се преобличам
ОО не аз като съм била бебе и като са ме преобличали или къпели са ме закривали с параван да не би да видят нещо..Откъде накъде ще ме гледат гола бе бахти ужасаа
![]()
Ти чуваш ли се бе нали са ми родители как да не са ме виждали гола![]()
говори се специално за днешно време, ясно е, че като малка са те преобличали всеки ден, както и всеки от насПървоначално написано от gret4ety
ами майка ми да,скоро ми беше станало лошо във ваната и тя ме извади,защото щях да припадна.Аа баща ми макс по прашки.
В близките 8-9 години не. Мама ме е виждала по бельо, тати по гащи и потник. Никой не ходи разголен вкъщи.
Трагедията е пълна...
Вкъщи голотата не е проблем. Вече не знам как е, защото от година и нещо не съм у дома.
лятото си ходя напредд назад..![]()
баща ми също ме вижда и не ме е срам познава ме от малка :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
даааа и аз тях
емм случвало ми се е да ме видят в банята докато се къпя, но надавам писъци и те бурзо се извиняват и излизат![]()
![]()
майка ми ме е родила с анцунг и кецове![]()
да често![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от dirtyyy
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Когато бях малка, да, виждаха ме. Ооот може би 5ти клас не са ме виждали голасамо по бански или по тениска и гащи...
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Mммда, виждали са ме гола и не само като малка, но е било по-скоро изключение.
Избягвам да се размотавам чисто гола пред родителите ми.
Майка ми ме е виждала така дори на тези години (17), но все пак е жена.
Баща ми случайно ме е виждал без долнище и не е едно от най-приятните неща, които са ми се случвали, но все пак сме роднини.
За разкарването по бельо и потник/сутиен, не мисля че е кой-знае-колко скандално - лятото всеки го прави без да му е особено неудобно от родителите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride