- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ви виждали ли са ви голи?
Първоначално написано от ChalgaBoy
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
като бях малък далятото ходя по боксерки само , ама един път бащата не знаеше че са къпя и отвори банята ама там са скрих ден не ми видя уя
![]()
![]()
![]()
![]()
скромността е за хора ,които нямат други качества
много ясно когато съм бил по-малъкто всеки родителите му са го виждали гол когато е бил малък
![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
е преди много ясно, че са ме виждали, но сега избягвам да се размотавам пред тях без дрехи.
Майка ми постоянно ми мрънка, че ходя по сутиен и гащи пред баща ми. На мен много много не ми пука, така че си се събличам пред който и да е. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Като бебе естествено всички са ги виждали голи. Майка ми и баща ми не са ме виждали дори по бельо от 4-5 клас.. е, има някои изключения през лятото когато майка ми ме е виждала, но все пак тя ми е майка. А баща ми- не!Неудобно ми е...
![]()
ми не са от 2-3 клас сигурноне им и трябва
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Бе много ясно, че като малки са ви виждали голи![]()
Случвало ми се е да се разхождам по тениска и боксерки пред наще, но нищо повечеее! За някои може да е тъпо.. даа, родители са ми, но аз съм си срамежлива![]()
+1Първоначално написано от TranceMusic
Като че ли много отдавна не се е случвало.. от както започнах да се къпя сама, а то беше много отдавна.
Майка ми ме е виждала без горна дреха вкъщи, но на мене не ми е удобно.. жена, не жена - майка ми е, точно това ме притеснява мене
А баща ми ме е виждал по бански, естествено, и вкъщи по хавлия.. де да знам, може би и по тениска и бельо.
Де да ти бях родител!Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
Не
Даже ме е срам по къси панталонки да съм пред тях, не знам защо![]()
До 8-9 години,да.После не..
Като бях малък рядко, сега само лятото по боксерки.
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
Еми разхождам си се и чисто голичка унас пред наще :Д .. не ми пречи ,все пак и двамата са виждали полови органи![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Като бебе - да, сега не.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Имам чувството че искате да мастурбирате на изкривените си представи за живота честно.А и въпроса не е точен.Всеки са го виждали гол като малък родителите му ,но иначе аз сега не се размотавам гол из нас.Много е студеноНе това беше шегичка поне аз не ходя гол пред наще
ем са виждали са ме по сутиен и прашки примерно,избягвам да се мяркам много много така ако баща ми си е в насама от майка ми срам нямам,нали и тя е жена
![]()
![]()