- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ви виждали ли са ви голи?
Родители са ни , гледали са ни като малки нормално е да няма смущения и сега да ни виждат . Аз лично се крия ,иначе по бельо си се разхождам пред майка ми . Но след като си вече в пубертета е нормално да не искаш да се ХЛЕЩИШ пред родителите си![]()
Като малка- да. Към настоящия момент баща ми ме вижда само с дрехи (на море и басейн не ходим заедно, така че не ме е виждал по бански), а майка ми- както ме свари.![]()
Авторке до 18 кой ви е миел дупенцето беПървоначално написано от DarkKisss
:P
То ако става въпрос като си бил/а бебе са те виждали гол/а.Татко и мама до 4 годишна нататък само мама.А от раждането ми до сега сестра ми винаги ме е виждала гола,нито мен ме е срам от нея,нито тя я е срам от мен.
![]()
То ако става въпрос като си бил/а бебе са те виждали гол/а.Татко и мама до 4 годишна нататък само мама.А от раждането ми до сега сестра ми винаги ме е виждала гола,нито мен ме е срам от нея,нито тя я е срам от мен.
![]()
Да, дори мама и тати като правят секс се разхождат голи в апартамента. Аз лично се къпя с майка ми и от време на врема тати се къпе с нас. В нашето семейство това си е нормално.
I am sex bomb!
Когато бях малка да!![]()
Да,и на мен не ми пречи![]()
До 13 ме беше яко срам, но един път брата ми вика "аве ти не си мъж като та е срам да са съблечеш" и в същото време влезе и бащата и само ми рече "расте ли пишката"От тогава вече не ма е срам
![]()
Като малка - да,ноо след това и до днес упорито се крия![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
много отдавна не ... само сестрата![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Хахаха как може да нормално уеПървоначално написано от amazingwoman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
само като малък.. вече не![]()
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет
Учудвам се, че не откривам тема: "правили ли сте тройка с вашите"...![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Чак гола..не.
Само по бельо.
Макар,че живея сама от 2години.