Ши*аната перка просто много ме дразни вече. АДСКИ дразнещ звук издава. Спира.. тръгва и.. Видео картата е следната; Nvidia GeForce FX 5500, ако някой може да ми даде линк да си поръчам ако ще онлайн ще му благодаря много.
Смени вентилатора просто...5-10лв струва бройката. А тея FX5500 принципно още като излязоха си бяха мегабозави И страшно дефектни де. Таз карта е AGPx8 ...нещо което не се произвежда от години. Потърси в мост.бг, ако имат някое чудо на склад, но само ако ти прави проблематики картата.
Иначе просто смяна вентила и си готов. Смисъл да инвестираш в такава карта - нулев.
ОК смени, но преди малко бях в сервиза да питам и ми казаха, че даже вентилатор няма да намеря. Малък град няма много магазини.. Нещо онлайн ако може да ми дадеш линк?
Къф тоз сервиз дет не могат да ти сменят охлаждането на видеокартата омг...Еми ако не могат да намерят вентилатор, да махат направо и радиатора и да слагат нов радиатор + карта. Линк няма как да ти дам да си купиш онлайн по простата причина, че AGP УМРЯ. Просто се произвеждат нови такива модели карти които са по близо 100лв и нагоре. Нема смисъл просто. Той целия кошник струва толкова. Все пак потърси някоя карта в data.bg там има доста работи.