- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Неправилните глаголи в английския език ( Таблица )
Не ме мисли за тъпа, защото не съм. Голямо старание, голямо чудо, ей! http://www.zapiski.info/view.php?id=10 То е толкова трудно да го копираш това и да го постнеш... леле малее... А също така е трудно да напишеш в гугъла - неправилни глаголи в Английския език.. А за тези, на които им трябва и мислят да учат сериозно, казват, че информацията им е полезна, дори могат да си закупят и това - http://www.books.bg/books/185/123737.html . Невероятно е, нали?![]()
![]()
![]()
Казах ти... не съм вчерашна моето дИте.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^^^ Едно мнение, както трябва.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
А също така се изисква и голямо усилие да отвориш учебника по Английски и да си научиш неправилните глаголчета, които са дадени отзад. Трябва да ги пазим новички... криза е, ще ги продаваме..Първоначално написано от BeezyJey
За твое сведение превода на думите писах сама ,както и самите думи - гледах ги от един сайт и ги писах собственоръчно !Първоначално написано от elito0o0o0
Спрете да се заяждате и да се правите ,че много разбирате..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Леле, горката.Първоначално написано от BaffaLsc
За твое сведение не ме интересува какво си правила. Аз давам доказателство, това, че обичаш да бягаш от истината не е моя вина.
Превода на думите и баба ми може да ги напише.
Също така, не знам още колко пъти трябва да ти кажа, че да ти стане кристално ясно, че не съм вчерашна.
^ Спри с тва вече. Всички разбрахме.Кой пък бяга от истината ? Божеее... ;x Ако обичаш спри да пишеш ,защото не смятам цяла вечер да се занимавам с теб.
![]()
Приеми го бе човек. Ако твоите приятели ги правиш на глупаци, при мен не става този номер.Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Ти ли каза на авторa/ката да седне и да понаучи нещо, което ще й е полезно, вместо да прави излишни теми"?Първоначално написано от elito0o0o0
Аз тогава на теб ще кажа да седнеш и да понаучиш нещо полезно, вместо да стоиш с години да следиш един форум...
А и тя/той се е постарал/а, за което аз лично пак съм благодарна, оценявам чуждия труд, дори и малък да е - още повече ако той е опит да се помогне по някакъв начин на другите. Щом ви е безполезна - какво правите тук? А и какво значение има дали автора/авторката иска темата да бъде важна или не?! И така да е - какво ми пука. И на вас какво ви пука? За мен лично няма абсолютно никакво значение. Явно този форум заема значителна... огромна част от живота на някои хора.
Аз не се заяждам, не го приемай така. Но пиша това, защото се надявам да осъзнаеш, че е тъпо дори да пишете подобни коментари - дори темата за вас да е безсмислена, тъпа и т.н... такива ги има много тук. И е тъпо просто от скука да пишете коментари, сякаш наистина е от огромно значение дали автора иска темата му да е важна или не... ОМГ!
Ясно, че не си вчерашна, не те мислим за вчерашна, успокой се. И за тъпа не те мислим. Засега. Имаш още време да ме опровергаеш, зависи от теб.
Но за човек, живеещ свой собствен ограничен свят в един тийнейджърски форум - виж, това със сигурност си.
Лека вечер и на теб.![]()
^![]()
Мислиш, че целият ми живот е форум?
Леле, с хора, които имат подобни мисли не искам да разговарям просто.
![]()
Не, не.. т`ва вече ме хвърли в туш!
![]()
Че то значи тук всички са такива бре..
Лелее, леле... Ти нито ме знаеш какво правя, нито нищо.
![]()
Мда.. всичко ,което каза LosingMyWay е вярно.elito0o0o0 вместо да седиш тук още 2 години да следиш форума и да се заяждаш с мен.. защо не вземеш да направиш нещо полезно ??
Заболя ли? Истината притесни ли те? Няма от к`во да се притесняваш...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
^ Ааа.. разбиваш ме.![]()
Нищо не ме е заболяло, просто се чудя как още си говоря с вас..Първоначално написано от LosingMyWay
![]()
![]()
А ти какво правиш бе, мамината тя?Първоначално написано от BaffaLsc
Хехе
В момента ти й отговаряш, следователно ти си губиш времето и "живееш във форума" .. Мъдри мисли.![]()
Както казах, гледай си образованието, няма какво да й се заяждаш на Елито, като тя вече е минала през твоя път.Още повече, се отваряш на доста по-големи от теб, знаем кой знае повече за живота в този случай.
Да не се окаже после, че се оплакваш как си влязла в кофти даскало, защото "незнайно как ли, като всички други не си се сетила да поучиш малко".
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Вие накъдето сте тръгнали, ние оттам се връщамеСпрете да се заяждате вече не сте нито интересни, нито оригинални.Видя се на кой колко му е акъла.LosingMyWay е с 1 пост в темата elito0o0o0 с 10, правете си сметка кой къде живее.
Ми аз пък да ти кажа ,че не си ти този ,който ще ми казва кога да уча и какво да уча.Първоначално написано от BeezyJey
Аз мога и сама да преценя дали ще седя на компютъра или ще си уча уроците.
Не съм тАзи предполагам ..Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Ами, щом аз не мога да ти кажа какво да правиш, тогава и ти не се прави на остроумна кой къде живее и какво прави.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
^ Добре все едно.тази/този..
И.. не се правя на остроумна ,а вие започнахте с вашите глупости.
На всеки му е вродено да се прави на ударен, но ти и да лъжеш като хората не можеш. Това е най-смешното.Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
BeezyJey каня те на форумно кафе!![]()
Много ще ми е приятно, тъкмо щях да кажа същото !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Браво на вас !![]()
Втората форма на read се чете като третата - ред..
^ Мда.. вярно ,че така беше. Сега ще го поправя. Мерси !![]()
Луааал, май забрави да кажеш, че от щракане по клавиатурата те заболяха ръцете, но ти все пак искаш да помогнеш на хората в нуждаПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
Хъхъ се тая, според мен е безмислена, ама нвм
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart