Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
Не е полезна чак толкова, защото във всеки учебник по английски (а и учебна тетрадка) ги има я на гръба, я посредата.. или пък в началото.Да, там не са всички, но пък са най-често използваните, които ще са нужни повече.. Но както и да е, все пак си се постарала..
Точно поради тази причина смятам, че е напълно излишна... Пък и ако има някоя дума, която я нама отзад, госпожата или господина е насреща..

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
Дрън-дрън .. Хайде да се го признаем:

Правиш темата, въпреки че знаеш, че е хипер дълга, но очакваш да се пръкне "Ди" (примерно) и да каже " Правя я "Важна" ! ".. После ти тоолкова се фукаш, ползваш се с някаква привилегия , защото си направила една кирлива тема, за едни глаголи дето ги има във всяка учебна тетрадка..

П.П. Отдалечко си се вижда, повярвай ми.
Мдаам....и според мен е така.

Вместо да си губиш времето да правиш километрични теми, от които няма полза - седни и научи нещо, което на теб ще ти е полезно.. Не очаквай сега да дойде модератор и да направи темата важна, само защото си се постарала. И аз утре мога да направя тема примерно с изрази и разни такива, което ще е дори полезно като се замисля, понеже изразите се срещат навсякъде, много са и няма как да се научат ако не се извадят от текста и не се обяснят...