.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Страх ... от тапанари!

Ндявам се темата да е за тук.
    Преди малко се прибрах от една разходка с приятелка...
    Цял ден мисля как ще се видим и накрая едни тапаци развалиха всичко.
    Когато се прибирахме трябваше да минем по една бетонирана тъмна пътека, а пред нея се изтъпили 2-ма младежи приличащи на наркоманчета! Избрахме да минем по съседната кална пътека в която затънахме до колене... зад нас вървеше някакъв мъж. Минахме калната пътека и стигнахме на края на бетонираната. Този мъж ни каза да негласуваме за този кмет, а ние му казахме, че негласуваме. Той се засмя и вика, че тези са причаквали нас наи-вероятно да ни продават дрога... но все пак не се знае. Попринцип съм много стахлива за такива работи. Направо ужас. Разделихме се с приятелката ми-тя тръгна с този мъж. Аз минах няковко метра обърнах се а тея тапанари си седяха и ме гледаха...
    Темата стана малко дълга и за някой може би безмислена, но не е така.
    Исках да споделя ... къкви хора съществуват...

Абе малко не разбрах някакви непознати те гледали или притялеката ти се оказало, че се познава с тия и тя те гледаал с тях..

Ама и аз много мразя такива странни и индивиди. Мнооого ме е страх и мен от такива.

anonymous546178
    Guest
    оооо не седят и те гледат, сигурно са чудовища... ти си по ненормална от тях

Цитирай Първоначално написано от muscle
    оооо не седят и те гледат, сигурно са чудовища... ти си по ненормална от тях
    Айде ако обичаш без обиди...

И аз малко не го обясних като хората
    Та.... тия непознатите ме гледаха

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми всякакви откачалки ги има. То за това гледайте да се движите по по-оживени места и да се прибирате колкото се може по-рано и по светло, особено зимно време... Тогава си е наистина страшничко Иначе може с приятелката ти да си вземете някакви спрейвое за самозащита за всеки случай
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Абе кво ви е страх от наркомани?! Човека се е надрусал и незнае къде се намира вас ви е страх от тях

Както те е страх от тъпанари,като самата ти си тЪпанарка.
    Дори не знаеш как се пише тЪпанар,не тАпанар.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кой е кмета ?

Re: Страх ... от тапанари!

Цитирай Първоначално написано от eminem213
    Ндявам се темата да е за тук.
    Преди малко се прибрах от една разходка с приятелка...
    Цял ден мисля как ще се видим и накрая едни тапаци развалиха всичко.
    Когато се прибирахме трябваше да минем по една бетонирана тъмна пътека, а пред нея се изтъпили 2-ма младежи приличащи на наркоманчета! Избрахме да минем по съседната кална пътека в която затънахме до колене... зад нас вървеше някакъв мъж. Минахме калната пътека и стигнахме на края на бетонираната. Този мъж ни каза да негласуваме за този кмет, а ние му казахме, че негласуваме. Той се засмя и вика, че тези са причаквали нас наи-вероятно да ни продават дрога... но все пак не се знае. Попринцип съм много стахлива за такива работи. Направо ужас. Разделихме се с приятелката ми-тя тръгна с този мъж. Аз минах няковко метра обърнах се а тея тапанари си седяха и ме гледаха...

ми избягвай ги........
    Темата стана малко дълга и за някой може би безмислена, но не е така.
    Исках да споделя ... къкви хора съществуват...

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Супер фен Аватара на nymphadora
    УЖАС!!
    аз направо съм потресена..не знам..кажи им слудващия път да не те гледат !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си