- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- На коя дата е роден следващият?
не
5
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не
31?
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
тц
7
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
не
1о
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ноу ;с
24-26![]()
sapphire5![]()
много си близоно не позна
![]()
![]()
мм 24.5![]()
sapphire5![]()
ммм .. много близоо :P
20 ?
I love three things: the sun, the moon and you, the sun for the day, the moon for the night and you forever.![]()
![]()
Не15?
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
не
21?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
нее
30?
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Първоначално написано от Nestlee
awerw♥
не
16?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
-1![]()
14?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
не
25?
не
16?
не
12?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
не
28?
Не
14?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...