- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръсната глава - за момиче
Привет,
темата е малко странна. Изгорих си косата с многократно изрусяване, руси бои и преси и в момента е в ужасно състояние, унищожена е, на нищо не прилича и освен това капе много. Мисля си, че ако я обръсна 0 номер няколко пъти, и после я оставя да си расте ще се заздрави... Ама не знам какво ще правя докато порасне. Мислех си да си купя някаква перука, която да слагам като излизам навън, но хубавите са много скъпи (над 500 лв), а пък евтините им личи, че са изкуствени. Другият вариант е да слагам някакви кърпи и шапки, и без това идва зима и без тях ще ми е много студено на главата.
Не знам, кажете вие какво мислите? Да я бръсна ли или да ходя като сламена колиба преживяла торнадо...
С тея шапки в час ли ще седиш? Кви са тея глупости?![]()
Много по-лесно е да казваш че имаш рак![]()
Предполагам си ползвала разни "заздравяващи" шампоани, балсами, маски и др. ...
Според мен обаче си струва да си купиш хубава перука, вместо да ходиш с кърпа на главата...
Но най-добре иди на дерматолог или каквото там и той да ти каже какво да правиш, че ако случайно сгрешиш ще е късно...
Предполагам знаеш ,че ако го направиш колко подигравки ще има..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Това с бръсненето е супер тъпо според мен. Ще е тъпо за теб ако го направиш. Все пак познаваме днешния народ .Всички са такива тъпаци, че вероятно ще те скъсат от ебавки. По-добре си остави сламената коса, спри да я третираш по КАКЪВТО и да е начин, тя ще започне да израства,а ти подрязвай краищаата. Пак можеш да слагаш шапки, но поне из под шапката ще се вижда , че стърчи що годе нещо , а не е гола тиква. Така мисля аз.
И да не забравиш да пуснеш снимка с гола глава![]()
Подстрифи се много късо ако искаш, но не се бръсни.. ще сгрешиш. Дори перука да слагаш пак няма да е хубаво. Какот казаха, ще те скъсат от подигравки, он ако не ти пука-действай. Но все пак посети нещо дерматолог, за да видиш няма ли други начини. А междувременно спреи да я третираш.
абе глупости, как ще казва, че има рак. да предизвиква съдбата. с такива болести шега не бива. не си бръсни главата, по - скоро я подстрижи късо и спри да я третираш.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Луда ли си .. Няма да си постригваш косата 0 номер..![]()
Скъси и леко дължината, започни да ползваш маски по -възможност домашни , масла за коса , спри да я третираш по-какъвто и да е начин , и съм сигурна , че до няколко месеца косата ти ще се възстанови и ще е хубаваНяма да е зле , да си смениш и цвета на косата , защото все пак русото си изтощава доста..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
^ да бе, глупости, сега само смяна на цвета й липсва. ей ама какви умници има.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Не съм казала , сега да си сменя цвета, но като и се възстанови косата няма да е зле да го смени.. апфф..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
^ Според мен ВЪОБЩЕ няма да й е до боядисване тогава ...![]()
По темата:Чааак да си обръснеш главата - не!
Най-добре спри да я боядисваш/изправяш/къдриш,подстрижи се по-късо и започни да използваш продукти за заздравяване на косъма!!!И не забравяй да я постригваш поне веднъж в месеца за да може по-бързо да ти израсте естествената коса.
Честно казано не знам как може да си се занимарила така?!Познавам момичета с черни коси,които се изрусяват от 6-7 години поне,къдрят/изправят се след всяко къпане и косите им са толкова меки,лъскави и здрави ...
мне не се бръсни, косичката ти ще израсне, просто не я третирай и използвай домашни маски със зехтин/в нета има много рецепти/ и не я боядисвай повече руса
Ами да, пострижи се късичко и си стой с тая прическа 1, 2 години, докато "сламата" напълно изчезне, смисъл израсте и бъде подстригана. Но внимавай каква точно къса прическа си избираш, защото някой от тях, за да застанат нормално изискват много лакове, пяни и т.н..
+1Първоначално написано от Functional1Neighbour
Fall down seven times..
Stand up eight.
Защо просто не избереш някаква къса прическа?
Бръсненето не сгъстява и не одебелява косъма както повечето си мислите. Няма смисъл
Не се стрижи нула номер, подстрижи се много много късо, такава прическа може дори да стои добре. За да си заздравиш косата, обаче, ще трябват много време и средства, професионални шампоани/маски, домашни маски и т.н. В интернет има толкова много информация, просто трябва да потърсиш.
Перуката е пълна глупост, забрави просто. Ако ти е за подигравките - всички, които те познават, ще знаят, че носиш перука, дори да е най-качествената и естествена (а те струват над 1500лв).
Освен това, най-важното е, че перуката ще пречи на косата ти да расте нормално, затова и непрекъснатото носене на кърпи и шалове, не е добра идея, трябва да си оставиш главата да диша.
Имаш сериозни проблеми, това дори пълен малоумник не може да го напише.Първоначално написано от Nakadah
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5167400_n.jpg
подстижи се така, мий се с хининов шампоан и после слагай хининова вода на влажна коса и ще ти порасне за нула време![]()
+1!Първоначално написано от 3oPuTy
Изобщо, какви умници се извъдиха някои! Предложението да се представи болна от рак - ето това не се вижда всеки ден!
Само заради едното изтощаване, чак пък да се стигне до предизвикване на съдбата и то най най-лошото...
Някои верно са луди!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4838116_n.jpg това е хубаво според менно не се прави 0 номер !!!!!!!!!!
но е изправено, лак.....Първоначално написано от Tedcho
![]()
не се знае на авторката косата каква е .. права къдрава .. ако е права може и да седи добре без преси и глупости :}Първоначално написано от ri41
Авторке, извинявай, но акъл имаш ли? Как ще си обръснеш косата? Колко зле изобщо може да е тая коса, че след стабилна подстижка и маски да не може да се приведе в приличен вид? По-добре си харесай някоя къса подстрижка и накупи един куп масла и маски, за да оправиш положението. Ако наистина не можеш да я понасяш купи си шапки, шноли, за да я прибираш, но да се вижда все пак, че имаш коса.
http://www.whosthatgurl.net/Marion/G...oots/08/06.jpg или нещо подобно.На някои жени им седи супер хубаво и женствено късата коса.Подстрижи се смело и си имай едно на ум за боядисването и къдренето![]()
Down On The Farm!!!