.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Голям фен Аватара на Ankh
    Просто я скъси, не стигай до такива крайности като бръснене на косата.
    Хората са мега ограничените същества и ще те смачкат тотално,аз съм била с обръсната коса, но само отделни кичури и всеки ден се сблъсквах с какви ли не комнтари от някакви жертви на обществото хаха.
    Започни да използваш подхранващи продукти и всичко ще се нареди.
    Изглежда не си си поддържала косата достатъчно щом се е стигнало до тук.Познавам хора, които всеки месец си променят цвета на косата и пак нямат проблеми.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Това с бръсненето е супер тъпо според мен. Ще е тъпо за теб ако го направиш. Все пак познаваме днешния народ .Всички са такива тъпаци, че вероятно ще те скъсат от ебавки. По-добре си остави сламената коса, спри да я третираш по КАКЪВТО и да е начин, тя ще започне да израства,а ти подрязвай краищаата. Пак можеш да слагаш шапки, но поне из под шапката ще се вижда , че стърчи що годе нещо , а не е гола тиква. Така мисля аз.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Не се бръсни 0 номер, просто няма смисъл и нужда.
    Както казаха всички преди мен подстрижи си късо косата използвай подхранващи продукти и това е!
    А това за рака би го казал само един психично болен как е посмял дори да си го помисли...всеки ден все повече хората ми падат в очите, всеки е враждебен и мисли злото на околните...ама сами сме се наредили така.
    Пожелавам косата ти да се оправи скоро, разбира се като полагаш нужните грижи за нея.
    Humans need fantasy to be human.

Re: Бръсната глава - за момиче

Цитирай Първоначално написано от k1ttykat
    Привет,

темата е малко странна. Изгорих си косата с многократно изрусяване, руси бои и преси и в момента е в ужасно състояние, унищожена е, на нищо не прилича и освен това капе много. Мисля си, че ако я обръсна 0 номер няколко пъти, и после я оставя да си расте ще се заздрави... Ама не знам какво ще правя докато порасне. Мислех си да си купя някаква перука, която да слагам като излизам навън, но хубавите са много скъпи (над 500 лв), а пък евтините им личи, че са изкуствени. Другият вариант е да слагам някакви кърпи и шапки, и без това идва зима и без тях ще ми е много студено на главата.

Не знам, кажете вие какво мислите? Да я бръсна ли или да ходя като сламена колиба преживяла торнадо...
    Няма да я бръснеш!Чакай малко сега,пусни снимка на косата..да видим горе долу кво е "състоянието й" може да не е толкова зле колкото я описваш..понякога хората се филмират прекалено много.Постни снимка за да добием представа,и след това можем да ти дадем някои идеи за къси прически ..

Град
    София
    Не ги слушай с къси подстрижки няма да минеш,земи си има хубави перуки по 50-60 кинта и се острижи да ти се възстанови косата....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не ги слушай с къси подстрижки няма да минеш,земи си има хубави перуки по 50-60 кинта и се острижи да ти се възстанови косата....
    Хубава перука за 50-60 кинта?!
    В кой свят живееш бе?!
    А и дори да си вземе перука,косата й пак ще е зле,защото кожата на главата й няма да може да "диша"

Супер фен
    Град
    София
    Най-добре се подстрижи късо, на пластове! Да ти я филират малко и да разредят малко! После започни да ползваш хининова вода и добри шампоани, маски и балсами (ползвай маската 2-3 пъти в седмицата). После започни да ходиш на фризьор, за да ти постригват крайчетата!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    В кой свят живееш бе?!
    А и дори да си вземе перука,косата й пак ще е зле,защото кожата на главата й няма да може да "диша"
    Ами добро утро,тя предполагам,че си търси перука,която да не си личи,че е изкуствена,а не нещо супер скъпото и естественото....За по 70 кинта ги има смесени изкуствена и естествена коса и изглеждат напълно естествени и изобщо няма да си личи,а за кожата,предполагам,че като си е в тях ще си я сваля....

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    В кой свят живееш бе?!
    Ами добро утро,тя предполагам,че си търси перука,която да не си личи,че е изкуствена,а не нещо супер скъпото и естественото....За по 70 кинта ги има смесени изкуствена и естествена коса и изглеждат напълно естествени и изобщо няма да си личи,а за кожата,предполагам,че като си е в тях ще си я сваля....
    "Скъпото и естественото" е точно да за не личи, че е изкуствена, за 70лв ще намери само пълни боклуци, без един естествен косъм вътре, независимо за какви ги представят.

Подстрижи се много късо , да се махне висчкото опърлено и я остави да си расте спокойно забрави са преси , сещоари и така нататък прави си някакви маски , слагай си хининова вода за по-бърз растеж и така , но недей да я бръснеш 0 номер освен ако не се хванеш на бас за някой мач шегата настрана недей да го правиш хората няма да разберат и ще ти се подиграват адски много и по-зле ще се чувстваш .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Ами да, пострижи се късичко и си стой с тая прическа 1, 2 години, докато "сламата" напълно изчезне, смисъл израсте и бъде подстригана. Но внимавай каква точно къса прическа си избираш, защото някой от тях, за да застанат нормално изискват много лакове, пяни и т.н..
    Съгласна..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Виж сега,най-голямата грешка според мен ще е да се обръснеш,от това по-противно и грозно нещо няма,купи си по-скъпи ампули за бързо подхранване и растеж,но недей да я бръснеш.
    • Обичай,за да те обичат! •

по-добре се подстрижи късо, но чак пък да се обръснеш 0 номер.... недей да правиш тази грешка, пък вече ако искаш да бъдеш най-коментирата в даскалото обръсни се \ шегувам се, прави каквото искаш, но после ще съжаляваш
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Подстрифи се много късо ако искаш, но не се бръсни.. ще сгрешиш. Дори перука да слагаш пак няма да е хубаво. Какот казаха, ще те скъсат от подигравки, он ако не ти пука-действай. Но все пак посети нещо дерматолог, за да видиш няма ли други начини. А междувременно спреи да я третираш.

Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Това с бръсненето е супер тъпо според мен. Ще е тъпо за теб ако го направиш. Все пак познаваме днешния народ .Всички са такива тъпаци, че вероятно ще те скъсат от ебавки. По-добре си остави сламената коса, спри да я третираш по КАКЪВТО и да е начин, тя ще започне да израства,а ти подрязвай краищаата. Пак можеш да слагаш шапки, но поне из под шапката ще се вижда , че стърчи що годе нещо , а не е гола тиква. Така мисля аз.
    абсолютно подреши и сега краищата малко .. ии я остави без преси без лакове/гелове и тем подобни !!! " Съживи" я с маски и с тривитаминол - много помага !!!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Ако имаш хубаво лице с правилни черти, бръсни се! и да не ти пука

+1
    ...

Голям фен Аватара на dark_wings
    оф кво всички се съобрзявате с мнението на хората... правете си тва дето ви е кеф

Мега фен Аватара на EarthShaker
    стрижи я, като си преценила.. само заеби перуки и глупости

И кво реши в крайна сметка?

I ♥ machoka Супер фен
    не си бръсни главата... ;хх
    по-добре като за начало си подрежи повечко изгорелите връхчета и започни непременно да правиш маски с тривитаминол,ползвай подхранващи шампоани и .Ако искаш да си руса просто си подновявай цвета с руса къна (няма да повреди косъма толкова и някой казват,че е даже помага) можеш също да слагаш бадемово масло по крайщата за да са по меки и лъскави,не я третирай с нищо

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    podstriji se do ramenata i chakai da ti izrastne ovata kosa i vseki mesec reji malko to slamata.
    sry za latinicata,no na toq komp nqmam kirilica po-kusno 6te si go redaktiram
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Направи я много къса - има хубави къси прически и спри да я третираш с каквото и да е!! Засили и маските ..

а ти да не си блондинка случайно ?? моя съвет - подстрижи се късо ала Николета Лозанова http://testdrive.bg/media/articles/I...do-lp560-9.jpg
    можеш да обръснеш малка част от косата отстрани , и се боядисай в кестеняво аз когато бях в периода ми на блондинка и моята беше изгоряла и веднага щом я боядисах (червеникаво кестенява) мн як цвят и тя сякаш се оправи от само себе си стана отново лъскава и гладка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си