- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръсната глава - за момиче
Просто я скъси, не стигай до такива крайности като бръснене на косата.
Хората са мега ограничените същества и ще те смачкат тотално,аз съм била с обръсната коса, но само отделни кичури и всеки ден се сблъсквах с какви ли не комнтари от някакви жертви на обществото хаха.
Започни да използваш подхранващи продукти и всичко ще се нареди.
Изглежда не си си поддържала косата достатъчно щом се е стигнало до тук.Познавам хора, които всеки месец си променят цвета на косата и пак нямат проблеми.
Първоначално написано от anonimchetou
Брях,брях
Не се бръсни 0 номер, просто няма смисъл и нужда.
Както казаха всички преди мен подстрижи си късо косата използвай подхранващи продукти и това е!
А това за рака би го казал само един психично болен как е посмял дори да си го помисли...всеки ден все повече хората ми падат в очите, всеки е враждебен и мисли злото на околните...ама сами сме се наредили така.
Пожелавам косата ти да се оправи скоро, разбира се като полагаш нужните грижи за нея.![]()
Humans need fantasy to be human.
Няма да я бръснеш!Чакай малко сега,пусни снимка на косата..да видим горе долу кво е "състоянието й" може да не е толкова зле колкото я описваш..понякога хората се филмират прекалено много.Постни снимка за да добием представа,и след това можем да ти дадем някои идеи за къси прически ..Първоначално написано от k1ttykat
Не ги слушай с къси подстрижки няма да минеш,земи си има хубави перуки по 50-60 кинта и се острижи да ти се възстанови косата....
Хубава перука за 50-60 кинта?!Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
![]()
В кой свят живееш бе?!![]()
![]()
![]()
А и дори да си вземе перука,косата й пак ще е зле,защото кожата на главата й няма да може да "диша"![]()
Най-добре се подстрижи късо, на пластове! Да ти я филират малко и да разредят малко! После започни да ползваш хининова вода и добри шампоани, маски и балсами (ползвай маската 2-3 пъти в седмицата). После започни да ходиш на фризьор, за да ти постригват крайчетата!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ами добро утро,тя предполагам,че си търси перука,която да не си личи,че е изкуствена,а не нещо супер скъпото и естественото....За по 70 кинта ги има смесени изкуствена и естествена коса и изглеждат напълно естествени и изобщо няма да си личи,а за кожата,предполагам,че като си е в тях ще си я сваля....Първоначално написано от 3oPuTy
"Скъпото и естественото" е точно да за не личи, че е изкуствена, за 70лв ще намери само пълни боклуци, без един естествен косъм вътре, независимо за какви ги представят.Първоначално написано от Greennight
Подстрижи се много късо , да се махне висчкото опърлено и я остави да си расте спокойно забрави са преси , сещоари и така нататък прави си някакви маски , слагай си хининова вода за по-бърз растеж и така , но недей да я бръснеш 0 номер освен ако не се хванеш на бас за някой мачшегата настрана недей да го правиш хората няма да разберат и ще ти се подиграват адски много и по-зле ще се чувстваш .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Съгласна..Първоначално написано от Moderatorius
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Виж сега,най-голямата грешка според мен ще е да се обръснеш,от това по-противно и грозно нещо няма,купи си по-скъпи ампули за бързо подхранване и растеж,но недей да я бръснеш.
• Обичай,за да те обичат! •
по-добре се подстрижи късо, но чак пък да се обръснеш 0 номер....недей да правиш тази грешка, пък вече ако искаш да бъдеш най-коментирата в даскалото обръсни се
\ шегувам се, прави каквото искаш, но после ще съжаляваш
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Първоначално написано от MissNothing
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
абсолютно подреши и сега краищата малко .. ии я остави без преси без лакове/гелове и тем подобни !!! " Съживи" я с маски и с тривитаминол - много помага !!!Първоначално написано от anonimchetou
Ако имаш хубаво лице с правилни черти, бръсни се! и да не ти пука
оф кво всички се съобрзявате с мнението на хората... правете си тва дето ви е кеф
стрижи я, като си преценила.. само заеби перуки и глупости
не си бръсни главата... ;хх
по-добре като за начало си подрежи повечко изгорелите връхчета и започни непременно да правиш маски с тривитаминол,ползвай подхранващи шампоани и .Ако искаш да си руса просто си подновявай цвета с руса къна (няма да повреди косъма толкова и някой казват,че е даже помага) можеш също да слагаш бадемово масло по крайщата за да са по меки и лъскави,не я третирай с нищо
podstriji se do ramenata i chakai da ti izrastne ovata kosa i vseki mesec reji malko to slamata.
sry za latinicata,no na toq komp nqmam kirilica po-kusno 6te si go redaktiram
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Направи я много къса - има хубави къси прически и спри да я третираш с каквото и да е!! Засили и маските ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а ти да не си блондинка случайно ?? моя съвет - подстрижи се късо ала Николета Лозанова http://testdrive.bg/media/articles/I...do-lp560-9.jpg
можеш да обръснеш малка част от косата отстрани , и се боядисай в кестенявоаз когато бях в периода ми на блондинка и моята беше изгоряла и веднага щом я боядисах (червеникаво кестенява) мн як цвят и тя сякаш се оправи от само себе си
стана отново лъскава и гладка