- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Абе сайънтолози тука има ли :D
Стана ми любопитно като видях "новините"![]()
Та ако сте такъв или познавате такъв пишете
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
За нас простосмъртните може ли да обесниш какво е това?![]()
^ религия основана от автор на научна фантастика който е казал "да пишеш за пени на дума е смешно, ако искаш да станеш богат трябва да основеш религия".
последователите вярват че той е бил посетен от "божествена сила" и така е разбрал че великия интергалактически лорд Ксену преди хиляди години е събрал добри хора, хвърлил ги е на Земята барабар с водородни бомби за да ги избие и е заложил духовни капани в орбита за да покори душите им.
вярващите дават хиляди долари/евро за да минат на по-високо "ниво" и да отключват скрития тетан (пленена душа от водороднобомбовата история) и най-накрая да станат истински пичове способни да манипулират простнранство, време и материя.
по-известни членове са Том Круз, Джон Траволта и разни други интелектуални гиганти.
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не мога да повярвам. Това трябва да е някаква шега.Първоначално написано от gandalfepi4
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^ за америката знам доста добре, споко![]()
просто като четох че са флуудвали такива книги в пловдив ми стана интересно дали и тука има двама-трима такива
![]()
The Bird of Hermes
Не можах да схвана за какво става точно на въпрос.
За тези които имат отклучени повече способности от нормалното.Тези които умеят да манипулират времето,пространството,да местят обекти с мисълта?
Или за просветени в тайното знание?![]()
Точно за това става въпросПървоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
Ммммм да!Точно това си викам и аз.Първоначално написано от ZipFail
Стига си спамил, а просто напиши в Уикипедия scientology и разбери що за глупости говориш..
Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт