- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите в час, когато ви е скучно?
понякога се случва неща които ме е срам да напиша![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
пиша домашни по друг предмет, драскам, играя си на теефона, слушам музика, през две минути си проверявам колко е часа иии най - често ГОВОРЯ.МНОГО.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Цъкам си футболче на тела..
Говоря си с човека до мене разни тъпотии
поглеждам тела - се не оцелвам кога свършва часа и така..
Моя район е зоната където позиорите не вървят, а дори и да вървят - вървят по друг път.
драскам и се облягам на стола и си рея из небесата....![]()
Заяждам се с госпожата![]()
Говоря си със саседките..
Играя морски шах..
Пиша домашно за урока по математика...
........![]()
Изяж си венитеПървоначално написано от xKiFlA
до моето училище сега строят някаква сграда и като ни е скучно гледаме какво правят работниците![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
говоря си, слушам музика, пиша си текстове в тетрадката, драскам си и т.н. и т.н. ;дд
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Драскам си по тетрадките, оглеждам се да видя кой кфо прай.. ;d
Ъмм.. гледам през прозореца, смеем се със съседката.. и т.н. ;р
Дрън-дрън
Рисувам си нещо,гледам през процореца или просто гледам г-жата и си мисля за нещо.Общо взето рядко се случва да не ми е интересно това ,което се говори.
Говоря с '' тройката ''![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Драскам си нещо в тетрадката, играя си на тела или слушам музика.
мм най-често си пиша с някоя приятелка..или си рисувам..понякога слушам и музика..![]()
лигавя се със другарчето по чин, лягам на чина и се пренасям някъде другаде, драскам си по тетрадката/учебника/чина, слушам музика, зяпам през терасата (миналата година зяпах тея от блока до нас, ама тая не може да се види мн от новата стая)... снимам (себе си или нещо другоD), уча/преписвам по някой друг предмет ако не съм довършила нещо..
I'm yours.
драскам си по тетрадката...или чета интересните теми от учебника :Д :ДПървоначално написано от fenastz
ям , или си драскам отзаде на тетрадката ,![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
говоря, пиша си бележки с някой, драскам си..
Fall down seven times..
Stand up eight.
1. Пиша си домашното.
2. Влизам във фейсбук.
3. Чета книга.
Напоследък много често ми е скучно, само по АЕ не си позволявам да се отнасям, щото ми е важен предмета, иначе по Химия и Физика също съм съсредоточена, щото имам да кажем страх от двете даскалки, особено химичката е страшна работаИначе в останалите часове редовно скучая .. ако не си говоря с някой се въртя наляво и дясно да гледам кво правят другите, като ми писне обикновено рисувам, по подварзии, тетрадки, ръце, нокти .. където ми падне. Или разглеждам телефона на някой .. като ми писне почвам да си мисля разни глупости, почвам да проверявам още колко минути има и често, когато отново проверя минутка не е минала .. хах, особено в часовете по математика, георгафия, български ми е много тъпо..
Да съм казала, че отказвам се?!
Музика, драсканици.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
въртя се гледам да заговоря някого или дремвам
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
1. слушам музика
2. спя
3. драскам си по тетрадките
4. говоря си с някой
Ровя се в телефона,мечатая си,драскам,свивам си някви работи,играя карти...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..