- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите в час, когато ви е скучно?
Еми, по принцип не скучая... Но ако това стане - имам тетрадка, готова за драскане
Като знам, че ще ми е скучно в някой час - въобще не влизам да си губя времето.
Играя си с мъниста и после ги хвърлям по госпожата![]()
![]()
Дрема на чина.драскам си в тетрадката,чакам часа да свърши с нетърпение или просто се опитвам да слушам за да не заспа..не се получава![]()
![]()
ми..влизам в нета и вися във фейсбук..скайп и етс.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мисля, си за момичето дето съм влюбен...
1.Играя си на телефона или влизам в нета(wi-fi ftw)
2.Слушам музика
3.Спя
4.Правим лаф със съседа :Д
Рядко скучая в час и гледам да внимавам,за да си спестя ученето вкъщи.Иначе от миналата година назад когато имахме музика и рисуване ми беше скучно в тези часове и обикновено си слушах музика от тела или приказвах със съучениците около мен.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
гледам филм най-често...иначе спя или рисувам
рисувам си по тетрадките, а ако съм първа смяна просто си доспивам
Fuck you You fucking Fuckers
Слагам си главата на чантата и заспивам.. Или ям![]()
Трагедията е пълна...
Чета интересни уроци от учебниците, драскам си човечета на някой лист, оглеждам другите какво правят, а като видя, че и мен ме гледа някой, започвам да му правя физиономии. Закачам се с другарката по чин, мечтая си, понякога си пиша домашното.. Най-често обаче вадя един голям лист и започвам да си записвам цитати от песни!
И спря да се върти за миг земята..
Драскам си,мисля си за нещо друго и създавам мираж на учителя,че го слушамПонякога разглеждам учебника или чета нещо друго и така ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами говоря си с някого, разглеждам си учебника и така. Тази година, обаче не ми се е случвало да скучая в час.
Пускам музика и се радвам![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Най - често си говоря с хората около моя чин ..
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
а ние в 1 испанска играем белот в 4асПървоначално написано от questions
![]()
Сгъвах шурикен оригами, рисувах карикатурни комикси, базирани на хиперболизираните характери на приятелите ми. Опитвах се да прокопая дупка през стола с ключ (не успях).
R.I.P. Ветеран от Първа и Втора Времегубеща Война 1998-2010.
вадя книгатаи чета... докато не ми дотъпее тотално, после блея, рисувам си гледам с умен поглед госпожата, която си мисли, че я слушам или си уча уроците за утре, за да има свободно време в къщи
![]()
Getting ready to rock
Getting ready to roll
I'm gonna turn up the heat
I'm gonna fire up the coal
I gotta keep that motor turning
I gotta keep that engine clean
I gotta keep those tires burning
I've got the best you've ever seen
Говоря си с някой, рисувам, пиша домашно по нещо, играя судоку на телефона, зяпам през прозореца... Случвало се е да съм толкова отчаяна, че да гледам как ми се криви отражението в лъскавата част на химикалката. Тц тц.