- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърна мания - немога да спра .. хелп
 Отговор в тема
 Отговор в тема

От известно време забелязвам, че се застоявам все повече и повече пред компа. Забравям за уроците и всичко останало. Карам се с наще за да стоя повече пред компа.. Също така забелязах, че очите ми са доста уморени.. и то доста. нищо чудно защото съм с старите монитори(като телевизор дет са) .. ии направо нз кво да правя.. немога просто така да спра.. ввсе компа ми е в главата вечер играя до късно, сутрин като се събудя първата ми мисъл е да включа компа... някъкви съвети
ПП: не ми казвайте "еми спри ве" защото това е все едно да кажеш на пристрастен пушач "спри да пушиш"
просто когато си на компа се сети за нещо друго което можеш да направиш стани и го направи послe пак си седни на компа (можеш да излезеш с приятели, да покараш колело, да свършиш нещо полезно вкъщи)
Аз няма да те призовавам да спреш , но поне си вземи LCD монитор да не ти вреди толкова
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Нали знаеш, че и LCD уврежда очитеПървоначално написано от K_O_L_E_V
. Вярно по-малко е от ЦРТ, но пак. Просто се ограничавай батка. Излизай с разни фрндс и така нататък.
За това написах "да не ти вреди толкова (колкото CRT ) "
Имам решение на проблема на автора , подари си компа на мен и няма да имаш грижи
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Проблемът е в теб и само ти можеш да го решиш. Ние не можем да ти помогнем много, освен да ти кажем да излизаш по често и да четеш някакви книги.
Some things are better left unsaid!
пробвай да маструбираш ама не пред компютъра !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
ами може да помогне но не мисля че ще има голям ефект към пристрастяването му към компа
Ами... спри го ! и по-точно замести го с други занимания.
друг вариант: спри да играеш и се напъни да научиш нещо и да страниш от игри.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Просто го залей с вода докато работи...
Е така без да изкашПървоначално написано от GregoryHouse

Always wanna play but never wanna loose

Смени си монитора. ЗА 300 лв няма смисъл да си разваляш очите. И от това отърване няма. Просто учи бързо и ефективно, за да имаш повече време за PC
Кажи на ваще да ти вземат кабела за пц-то. Майка ми веднъж се ядоса, че не уча и ми го взе за около 3 седмици. И почнах да си уча уроците. След това наще ми върнаха кабела и сядах на компа само вечерта.. ама до късно
.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Пич знаеш ли защо компютъра ти уврежда очите? Не е толкова заради облъчването, колкото защото забравяш да мигаш...един вид очите ти се самоувреждатПървоначално написано от Lucho
not cool at all...
Ако ми го вземат ще им правя на ПУК и няма да уча, защото съм ОГРОМЕН инатПървоначално написано от RainbowGirl

Гръмни се тогава няма да седиш на компа ....
Always wanna play but never wanna loose

Естествено това си чиста мания и свикването с компютъра кара времето да лети, но в един момент ще усетиш невероятната скука когато нищо ново не се изнамира.Наистина открий други занимания.Мисли си, че това което ще свършиш (дори да е нещо съвсем безсмислено) е по-важно от стоенето пред компа.Машината няма да си купи крака и да избяга! Когато ти е необходимо просто ще те чака.Карай го спокойно.
Вечно щастие? пф не съществува

Накарай майка ти да ти взима захранващия кабел и да не ти го дава колкото и да искаш

Изтрий му уиндолса на компа ти.И кажи на ваште че имаш мания да не слагат уидолс.И така карай поне 2 месеца за да ти спре манията.Или кажи на ваще да сложат парола на пс-то.Да го ползваш само за по 1 час макс колкото да не отъпееш.
Не го спирай,просто си купи монитор и аз бях така но от както си взех LCD samsung монитор съм нарес очите и постоянно съм на компа

Кефи ме и т'ва е но това по никакъв начин на влияе на даскалото и телосложението ми

Тази тема не е старичка понеже