- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- къде се продава такава чанта??
абе да да си поръчам от интернет :Д да ме измамят или да ми донесът няква където на снимката изглежда хубава а всъщност не е.. по добре на место да си преценя.. А някой знае ли къде се намира магазин Манго щот аз знам само един на Витошка друг някъде??![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
имам един олд скуул бомбер в нас ,ше го зашия и ти го продавам .. същия като тая чанта ше го направя майна![]()
бреййПървоначално написано от deFakto
![]()
![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
Aз също неща от нета, не заради измамата, аз незнам дали ще ми седи добре!
някой ще ми каже ли къде се намира магазин мангоо??
грешкаа хахах 50лв без да искам съм го написалаПървоначално написано от MegiBoOm
kristal4ee няам идея къде др има освен в София... ако си от София има в Тhe Mall, в Serdika Centre, в мола на Стамболииски и май във всички молове го има тоя магазин ...
по темата видях такава чанта почти същаща за 35лв в подлеза на НДК в базара/пазара до фонтаните и ще докарват другата седмица ... имаше само черен цвят и мисля да си взема![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker