.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от NikE
    Само на мен ли това нещо ми мяза на.. торба
    Не.

абе да да си поръчам от интернет :Д да ме измамят или да ми донесът няква където на снимката изглежда хубава а всъщност не е.. по добре на место да си преценя.. А някой знае ли къде се намира магазин Манго щот аз знам само един на Витошка друг някъде??
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Град
    •••Пловдив•••
    имам един олд скуул бомбер в нас ,ше го зашия и ти го продавам .. същия като тая чанта ше го направя майна

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    имам един олд скуул бомбер в нас ,ше го зашия и ти го продавам .. същия като тая чанта ше го направя майна
    брейй
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Aз също неща от нета, не заради измамата, аз незнам дали ще ми седи добре!

някой ще ми каже ли къде се намира магазин мангоо??

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    малее точно такава чанта и аз си търся ... имаше в МАNGO за 5-лв, но нямаше черна, а аз не искам друг цвят Ще следя темата със сигурност
    5 ЛВ.
    грешкаа хахах 50лв без да искам съм го написала

kristal4ee няам идея къде др има освен в София... ако си от София има в Тhe Mall, в Serdika Centre, в мола на Стамболииски и май във всички молове го има тоя магазин ...

по темата видях такава чанта почти същаща за 35лв в подлеза на НДК в базара/пазара до фонтаните и ще докарват другата седмица ... имаше само черен цвят и мисля да си взема
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си