- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълготраен фон дйо тен с възможно най естественото покритие
Още едно включване - защо искаш да тормозиш кожата си по този начин, след като прочетох, че не е проблемна. Демек нямаш нищо за прикриване.. Не се заяждам, просто питам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз пък ще ти препоръчам Essence stay all day..той е по-лек,но покрив г/д добре.
По-покривен е на Манхатън матиращия...в черна опаковка.
И двата стоят много добре според мен![]()
значи,на мен ми трябва за равномерен тен.. мургава съм (мн се пека на моренцето и на басейни ау ;д за да почернявам но само 2 седмици тена ми е стахотен а после .. пфф ) .. сега започнах да избелявам и не ми е равномерен тена ... ;с по челото съм по мургава а бузките са ми бели вече .... имам мн странна кожа ;п за тва ми е фон дьо тенПървоначално написано от ameli
искам да ми стои етсествено ;П
smile-it's the second best thing you do with your lips
Препоръчвам на буржоа с плодовете много естествено стои,много хубав,дълготраен и с хубав мирис...около 20 лева върви опитай няма да съжаляваш))))))
[i] съвсем ме объкахте вече ;д![]()
може да питаш продавачките в магазина,според мен те ще ти кажат най-добре кой ще е най-добър според твоите изисквания,възможности,етц ...![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
офф. ми да ама ама те ми предлагат 3784784874 вида ;д :Д направо се побърквам ... то не че сега мога да прецена ... ама май така ше направа![]()
Вземи си нещо по-леко , след акот нямаш кой знае какво за прикриване. Виши според мен е най-удачния вариант в твоя случай.
Всички останали , които са ти предлажени са тежки според мен
/ с изключение на Буржоа , може би .. /![]()
To infinity and beyond.