.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на sunshine955

Дълготраен фон дйо тен с възможно най естественото покритие

Може ли да ми препоръчате някакъв фон дйо тен който да стои възможно най естествено - да не червенее,розовее или да стои като маска .. и да е дълготраен.. не искам на мейбалин ... не съм доволна от него .. и от на имала не съм доволна .. въобще не ми държат.. бих искала да ми кажете от коя марка сте доволни .. : )) на звездите тена им е идеален и винаги кожата им е прекрасна и стои много естествено ;п .. аз търся нещо такова ... мерси [: ...

За да не правя сто теми,препоръчайте ми и коректор за тъмни кръгове околко очите .. и той искам да е дълготраен и да има и по тъмни нюанси защото съм мургава и да не стои ужасно неестестено когато си сложа светъл под очите .. и да си личи от километри че имам нещо под очите .. Благодаря за вниманието {}
    smile-it's the second best thing you do with your lips

аре де .. ; (((

Мега фен Аватара на ameli
    На "звездите" пък колко им е ужасна кожата, не си си и мечтала за такава На снимки и клипове са перфектни, но колко фотошоп е минал през тях..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    На "звездите" пък колко им е ужасна кожата, не си си и мечтала за такава На снимки и клипове са перфектни, но колко фотошоп е минал през тях..
    ест.. но искам да ми препоръчате дълготраен,с естествено покритие фон дьо тен ;p не очаквам кожата да ми е чак като на звездите но не искам да си личи че имам нещо на лицето .. искам да имам възможно най естественото покритие на кожата.. поне доколкото е възможно .. : ]] ... но като гледам,никой май си няма и на представа за нещо такова .. ;д аре ако се пак някой ползва и е доволен от някоя марка да се пофали и да сподели мнение ;п

ами аз (въпреки че не ги харесваш) ще ти препоръчам фон дьо тена на ейвълин козметикс-finish show.той действа 15 часа и е 3 в 1-фдт,база за грим и коректор.на мен ми седи перфектно и покрива всичко.

а за коректор аз си използвам един на орифлейм.

а някой ползвал ли е на Лореал True Match .. чета много отрицателни и положителни мнениея .. препоръчва ли се за млада кожа ?? някой ползва ли го .. ??

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хубав е на Лореал, но е с голямо покритие... вземи си някой на Буржоа, добри са, не са скъпи и са лекички... може и нещо на Виши, ако имаш проблемна кожа. Иначе аз сега съм с Revlon Photo Ready, страшен е.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ да аз го ползвам и съм доволна от него.. но не е кой знае колко дълготраен , поне при мен ;д смисъл когато го нанасям на лицето си без никаква основа..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Sintya ,, кои от тези марки фон дьо тени си ползвала кой е най дълготраен и кой има най естествено покритие ?? въпроса ми е и към всички други ;pp

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Revlon ColorStay
    Този е с много добро покритие ... аз ползман този за мазна кожа и съм много доволна от него много е издръжлив и е лек Препоръчвам ти го

Град
    Is 'ur choise
    Всичките. На Буржоа са по лекички, с естествено покритие, но се махат след 4 - 5 ч ( така е и с вс други фдт, които не са за цял ден ).
    На Виши също са мн добри, стават за проблемна кожа, като кремчета са.
    Вземи си нещо от натурални продукти, щом искаш по естествено покритие.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Всичките. На Буржоа са по лекички, с естествено покритие, но се махат след 4 - 5 ч ( така е и с вс други фдт, които не са за цял ден ).
    На Виши също са мн добри, стават за проблемна кожа, като кремчета са.
    Вземи си нещо от натурални продукти, щом искаш по естествено покритие.
    смисал ?? ти какво ми предлагаш .. ? досега не съм намерила фондио тен който и да е дълготраен и да стои естествено :с изчетох сичките теми из форумите тея дни и вече изпуших .. ти за кой си последно кой е с натурални продукти ? мерси много за отговорите на сичките (hug))

забравих да кажа че кожата ми не е проблемнa

Град
    Is 'ur choise
    Вземи си някой на Буржоа, лек е, стои естествено.
    Ако искаш обаче да ти седи повече време, ти трябва някой с по голямо покритие, съответно няма да стои толкова естествено, а по наплъстено.
    Аз лично съм ползвала на Буржоа и съм доволна. Отиди до някой магазин и пробвай, само така ще разбереш от кой твоята кожа ще е най доволна и кой ще ти седи най добре.

ми да .. така смятам да направя ;д не ми се занимава вече изпуших с тея фон дьо тени само кадето не ги санувам още мерси много :*

Аз мога да ти препоръчам на Max Factor - Lasting Performance
    Стои много естествено, а е покривен и дълготраен

С фон дьо тените на Loreal, Revlon, Max Factor ........ кожата ти определено няма да ти е като на звездите. Като искаш добър и качествен фон дьо тен поразгледай тези, които са от 100 лева нагоре и определено ще намериш нещо подходящо.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Аз мога да ти препоръчам на Max Factor - Lasting Performance
    Стои много естествено, а е покривен и дълготраен
    И аз съм с него, много е добър и издържа около 12 часа Към 22-23 лв е
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    [b]L'Or

http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20592

За да не правя нова тема питам тук Някой да го е ползвал,чета само хубави отзиви за него,но все пак да попитам

Благодаря на всички {} сега се колебая между Max Factor - Lasting Performance,Revlon ColorStay и на Буржоа ... доста труден избор,защто за всичките чета добри мнения .. ;д

Град
    Ивагакуре
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Благодаря на всички {} сега се колебая между Max Factor - Lasting Performance,Revlon ColorStay и на Буржоа ... доста труден избор,защто за всичките чета добри мнения .. ;д
    Макс фактора розовее пък и не е лек. Ревлона е по-добър, издръжлив, но не ми струва лек, според мен PhotoReady в по-добър. На Буржоа са леки, естествени, но не особено дълготрайни. С твоите критерии бих се насочила към Лореал или Виши

Голям фен Аватара на purple00
    аз ползвам на импала и съм доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си