- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълготраен фон дйо тен с възможно най естественото покритие
Може ли да ми препоръчате някакъв фон дйо тен който да стои възможно най естествено - да не червенее,розовее или да стои като маска .. и да е дълготраен.. не искам на мейбалин ... не съм доволна от него .. и от на имала не съм доволна .. въобще не ми държат.. бих искала да ми кажете от коя марка сте доволни .. : )) на звездите тена им е идеален и винаги кожата им е прекрасна и стои много естествено ;п .. аз търся нещо такова ... мерси [: ...
За да не правя сто теми,препоръчайте ми и коректор за тъмни кръгове околко очите .. и той искам да е дълготраен и да има и по тъмни нюанси защото съм мургава и да не стои ужасно неестестено когато си сложа светъл под очите .. и да си личи от километри че имам нещо под очите .. Благодаря за вниманието {}
smile-it's the second best thing you do with your lips
аре де .. ; (((
На "звездите" пък колко им е ужасна кожата, не си си и мечтала за такаваНа снимки и клипове са перфектни, но колко фотошоп е минал през тях..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ест.. но искам да ми препоръчате дълготраен,с естествено покритие фон дьо тен ;p не очаквам кожата да ми е чак като на звездите но не искам да си личи че имам нещо на лицето .. искам да имам възможно най естественото покритие на кожата.. поне доколкото е възможно .. : ]] ... но като гледам,никой май си няма и на представа за нещо такова .. ;д аре ако се пак някой ползва и е доволен от някоя марка да се пофали и да сподели мнение ;пПървоначално написано от ameli
ами аз (въпреки че не ги харесваш) ще ти препоръчам фон дьо тена на ейвълин козметикс-finish show.той действа 15 часа и е 3 в 1-фдт,база за грим и коректор.на мен ми седи перфектно и покрива всичко.
а за коректор аз си използвам един на орифлейм.
а някой ползвал ли е на Лореал True Match .. чета много отрицателни и положителни мнениея .. препоръчва ли се за млада кожа ?? някой ползва ли го .. ??
Хубав е на Лореал, но е с голямо покритие... вземи си някой на Буржоа, добри са, не са скъпи и са лекички... може и нещо на Виши, ако имаш проблемна кожа. Иначе аз сега съм с Revlon Photo Ready, страшен е.
^ да аз го ползвами съм доволна от него.. но не е кой знае колко дълготраен , поне при мен ;д смисъл когато го нанасям на лицето си без никаква основа..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Revlon ColorStay![]()
Sintya ,, кои от тези марки фон дьо тени си ползвалакой е най дълготраен и кой има най естествено покритие ?? въпроса ми е и към всички други ;pp
Този е с много добро покритие ... аз ползман този за мазна кожа и съм много доволна от негоПървоначално написано от mecheeeee
много е издръжлив и е лек
Препоръчвам ти го
Всичките. На Буржоа са по лекички, с естествено покритие, но се махат след 4 - 5 ч ( така е и с вс други фдт, които не са за цял ден ).
На Виши също са мн добри, стават за проблемна кожа, като кремчета са.
Вземи си нещо от натурални продукти, щом искаш по естествено покритие.
смисал ?? ти какво ми предлагаш .. ? досега не съм намерила фондио тен който и да е дълготраен и да стои естествено :с изчетох сичките теми из форумите тея дни и вече изпуших .. ти за кой си последноПървоначално написано от Sintya
кой е с натурални продукти ? мерси много за отговорите на сичките (hug))
забравих да кажа че кожата ми не е проблемнa![]()
Вземи си някой на Буржоа, лек е, стои естествено.
Ако искаш обаче да ти седи повече време, ти трябва някой с по голямо покритие, съответно няма да стои толкова естествено, а по наплъстено.
Аз лично съм ползвала на Буржоа и съм доволна. Отиди до някой магазин и пробвай, само така ще разбереш от кой твоята кожа ще е най доволна и кой ще ти седи най добре.
ми да .. така смятам да направя ;д не ми се занимава вече изпуших с тея фон дьо тенисамо кадето не ги санувам още
мерси много :*
Аз мога да ти препоръчам на Max Factor - Lasting Performance
Стои много естествено, а е покривен и дълготраен![]()
С фон дьо тените на Loreal, Revlon, Max Factor ........ кожата ти определено няма да ти е като на звездите. Като искаш добър и качествен фон дьо тен поразгледай тези, които са от 100 лева нагоре и определено ще намериш нещо подходящо.
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20592
За да не правя нова тема питам тукНякой да го е ползвал,чета само хубави отзиви за него,но все пак да попитам
![]()
Благодаря на всички {} сега се колебая между Max Factor - Lasting Performance,Revlon ColorStay и на Буржоа ... доста труден избор,защто за всичките чета добри мнения .. ;д
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.