- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърших в нея, а не трябваше...
Трупам мнения.Първоначално написано от YouDontKnowMe
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ЗабравилНЕ,няма абсолютно никъв шанс да е бременна,щом си свършил в нея...Бебетата се купуват от супермаркетите....Са по-добре намирай пари за хапче умник
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не доумявате ли ,че темата е едНо ГоЛЯмо БаЗиКаНе .![]()
Или , ако не... Може ли да е толкова глупаво момчето. Вече не е много малко.![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
AXhuaxhuAXUHAuhxaUHXUHaxhuAXUHaxhuAXUHahuxAUHXUHax huAUHXHUauhxAUHXAhxu Е не...Първоначално написано от tastetherainbow
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич един съвет и от мен вземи я лепни още един път и ще се оправи..![]()
![]()
Im The Law!!
Мирише ми на Фейк, ама СЕ НАДЯВАМ ДА Е БРЕМЕННА, ДАНО!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Идиот. Не съм първия, който ти го казва, няма и да съм последния. Това доказва, че си тотален егоист, защото сега ти си чист, но приятелката ти ще сърба попарата, която ти си надробил само, за да си изпиташ якото чувство. Трябвало е веднага Ескапел. Сега ще си чакате времето за тест, а след това по мъжки ще търсиш парички да й платиш аборта, а не да я заебеш. А и имай предвид, че аборта е страхотно разстройство на организма и много ще ви се променят отношенията след него. ;] Но, да си мислил.
Напълно подкрепям. Пък ти и приятелката ти не сте ли чували за ескапел? Вредно е, но е по-добро от бебе, нали? И как няма да ти се сърди, на нейно място щях веднага да ти бия шута....Първоначално написано от AceXe
P.S. Ама сигурен ли си, че си на 14?
Как ще е чувал за ескапел,при положение,че мозакът му е толкова недоразвит,че забравя да си извади триточието....
Ако не си наясно в една капка има няколко милиона сперматозоида, така че малко ако рационалност вложиш, ще усетиш, че шанса да е бременна не е на сто процента, но е мнооого над 50%. Ти би ли заложил на оставащия процент?!Първоначално написано от SonataArctica
Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно,има ли все още такива хора? Пич, хвани момичето и вижте там какво е положението. И ако е станала някоя беля - много внимавайте , че ако се засилите да се правите на големи и да абортира без да казва на родителите си , най-много да се осакати до живот. Гледам не сте много просветени , ако сте направили белята си намерете помощ , че по-добре да ви овикат и накажат , отколкото тва момиче цял живот да има да съжалява , а и ти покрай нея..
frozendeath - Надали ли са чули за Ескапел,щом
не си извадил "оная работа" навремеили пък след
като е свършил в него,да пита дали момичето е бременно..
По темата:
- Дооооста голяма вероятност има да е бременна..
Така,че след две седмици да си направи тест и
да се моли да не е бременна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аааайде,за аборта може да поспорим дали е убийство,или не.Първоначално написано от SonataArctica
Ама за Ескапел?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Обърни внимание на всяко едно мнение!!!
http://vbox7.com/play:7e677825 Специален поздрав! ! !
А иначе тест и се молете да не е бременна, че не ми се мисли! И ако някога някое друго момиче направи грешката да прави секс с теб направи услуга и на двама ви и си сложи презерватив, а преди това,като почнеш още от сега, седни и се образовай МНОГО ! А ако е станал гафа бъди в бойна готовност да платиш аборта и да кажеТЕ на родителите СИ ! ! ! Много си прост! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама вие сериозно ли вярвате за темата.![]()
![]()
![]()
Ескапел било убийство на .. ;Д![]()
А мислиш ли,че родителите и на двамата са на същото мнение ?Първоначално написано от SonataArctica
olele mai4ice am segada si mislih na vreme priqtelio
![]()
Така ли смяташ?! А дали е по-добре това дете да се роди нежелано и да води скапан живот, защото родителите му са лапета и накрая психически да бъде недоразвито, защото не расте в правилна семейна среда?! По-яко ли е така да израсне с безотговорни родители, защото вярвай ми тийнче на 17 и отговорност за друг човек са несъвместими неща. Я си го помисли добре преди да се обявяваш твърдо против!Първоначално написано от SonataArctica
За мен преди да се роди детето не е човешко същество,следователно не си убиец ако направиш аборт.
Ама те са на 14..... по-зле за тях, де........Първоначално написано от AceXe