- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- най известният човек за всички времена
Юлий Цезар хах![]()
Абе в Африка не са чували за Джексън,Елвис и т.н.
Затова бих казал:
Исус Христос-2,1 млрд. християни.
Мохамед-1,5 млрд.мюсюлмани
Брахма, Вишну и Шива-1 млрд. индуисти
Буда-380 млн. будисти.
Така че според мен това са най-известните хора.
Глупости. За Джексън са чували и още как. Той е кумир на много чернокожи и имаше случаи на самоубийства след като почина.Първоначално написано от ludiqtzubar96
Иначе съм съгласна за пророците.
Тва не са хора бе кретенПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
![]()
Always wanna play but never wanna loose
За пророците не съм съгласен. Няма официално доказателство, че съществуват заради това се отменя и James Hatfield остава номер 1 !!![]()
ваУ рокс
Grell
Оф пак ли поредния религиозен глупак-хора са си,просто има много митове около тях,използвани за да ги подсилят.А то Мохамед доста човешки е представен в Корана-има 9 жени(които е$e),яде,коли,превзема,руши,д ивей и всички характерни за човека неща.И според мен съществуват,я вижте колко книги са написали за тях и тези книги са най-продаваните в света,тъй чи сори,колкото и да харесвам Металика,Хетфийлд не е най-известният.Първоначално написано от vankovvv
П.П.Не знаех,че Джексън е бил кумир на негри.
ПОДКРЕПЯМПървоначално написано от BladeDancer
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
MJ разбира се.
А относно тези Богове, това са само приказки и митове. Нали не вярваш, че разделя морето на 2 ?![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Хитлер със сигурност е най-известният австриец,след него е Арни.Първоначално написано от 4o4ina
Иначе изобщо не вярвам в митовете,те са направени за да направят пророка по-известен(нещо като съвременните клюки).Иначе бих номинирал и Бил Гейтс-него го знаят във всички континенти.
Lady Gaga![]()
![]()
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Чакай бе човек изкара ме религиозен а по думите ти разбирам че ти си религиозен глупак. Как може да вярваш в НЕЩО и да си мислиш че е човек щото са писани книги за него ?Първоначално написано от ludiqtzubar96
Always wanna play but never wanna loose
естествено, че Колумб
Е сори,мисля те за религиозен,защото смяташ че това не са хора,а са нещо над тях.А и от последното ти изречение това се доказва-ти ги наричах Нещо,а не някой.Иначе изобщо не вярвам-пълен атеист съм.А това за книгите-просто го давам като пример.Иначе според мен във всяко голямо дело стои човек-дали ще е нова религия,нова война,ново откритие и т.н.Просто за тези неща човекът е релативен-Исус можеше да е Моше,Мохамед-Хасан и т.н.Иначе по темата бих номинирал и Мохамед Али.Първоначално написано от vankovvv
Ами мисля че има твъъърде много велики хора.Ето и някои от тях:
Фреди Меркюри,Пол Макартни,Джон Ленън,Елвис.............
несериозни стеПървоначално написано от psych0
![]()
Джеймс Хетфийлд![]()
Не,сериозно, и аз мисля,че е Боггггггггггггг
През 1997-ма е имало някаква много мащабна анкета в цял свят, на която за най-известен човек е посочен Майкъл Джексън. А и по принцип като напишете в Гугъл "the most famous person" или нещо от тоя род, в повечето резултати пак е посочен Майкъл. И не е вярно, че след смъртта си е станал по-известен. Това че през последните няколко години просто той се криеше от медиите, не значи, че преди това не е бил известен.
![]()
![]()
Едва ли има много хора на планетата които да не знаят какво значат тези два кръста. Според мен най-известните хора живели някога са Христос и Хитлер.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай