- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- най известният човек за всички времена
Най известните хора на всички времена са
музиканти - Елвис Пресли,Майкъл Джексън,Джон Ленън,Мадона,Kърт Кобайн,Джим Морисън,Боб Марли,Ричи Валенс,Франк Синатра
филмови звезди -Мерилин Монро,Чарли Чаплин,Марлон Брандо,Джеймс Дийн,Одри Хепбърн,Елизабет Тейлър
държавни глави,лидери и активисти - Хитлер,Сталин,Джон Кенеди,Обама,Джордж Буш,Чърчил,Маргарет Тачър,Садам Хюсеин,Мартин Лутър Кинг,Наполеон,Жана д'Арк,Клеопатра,Цезар,Далаи Лама
художници -Пабло Пикасо,Леонардо Да Винчи
композитори -Моцарт,Бетовен,Бах,Чайковс и
писатели -Шекспир,Mарк Твен,Дикенс,Братя Грим,Хемингуей
откриватели -Айнщайн,Колумб,Нютон
обществени личности -Принцеса Даяна,Майка Тереза
астронавти -Армстронг,филмови директори- Дисни,Хитчкок
спортисти -Пеле,Майкъл Джордан,Мохамед Али,лекари -Фроид
Чък Норис естествено![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Адолф Хитлер, Майкъл Джексън, Мадона. Разбира се и много други...![]()
говорим за ХОРА!!! Не за някакви измислени божества... и там който казва Джеймс еди кой си - тва име нищо не ми говори.. да Винчи не знам колко е велик, не се интересувам от изкуство, а и вярвам, че не съм само аз, затова и съм казал, че не е задължително всеки да го знае.. всеки е чувал за MJ, то и как няма, като медиите тръбяха за него около смъртта му.. преди смъртта му никой не го и споменаваше.. и после като се отприщиха едни фенове, едно чудо..
Няма НАЙ-известен.. а и да има, ние не сме достатъчно, за да го изберем.. винаги ше има спор по тая тема и винаги ше има нападки по нечий адрес..
не вярвам, Prove me wrong!
и без типичните изказвания "ти докажи, че не съществува, пък тогава ше ти докажа, че съществува" ;]
Голям пропуск. Не е зле да обогатиш малко общата си култура в тази насока.Първоначално написано от Tempest
А по темата, тъй като не мога да се спра на едно име => http://www.whoismorefamous.com/?fulllist=1
Пабло Ескобар![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
и ако не намирам за нужно да го правя, кво прайм? За мене не е голям пропуск, не се интересувам от изкуство, не ми е зор да си обогатявам общата култура в тази насокаПървоначално написано от Paradigma
![]()
+1Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
А за някои от останалите форумци: "Измислени божества"? Хора, вие малоумни ли сте или единствените знания, които сте събирали през живота си са били от ситкоми и анимационни филми? Аз лично не вярвам, че хора като Христос, Мохамед или Буда са притежавали наистина чудодейните способности, които им приписват, но това да отречеш съществуването им изобщо е доста крайно при положение, че има исторически източници, които малко или много го доказват. И реплики от рода на "Докажи ми, че греша" са абсурдни при положение, че в един такъв спор никоя от страните не може да докаже на другата, че греши... Айде със здраве и не забравяйте, че света е съществувал и преди да има телевизия.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
и Исус и подобните му с какво са станали известни? Точно с невиждани сили, бла бла бла бла.. всеки ги знае, дори да не иска, при това само заради силите.. за мен най-известен няма, както казах.. винаги ше има спор и винаги ше има нападки
(obviously) ^