.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Град
    Германия
    Най известните хора на всички времена са
    музиканти - Елвис Пресли,Майкъл Джексън,Джон Ленън,Мадона,Kърт Кобайн,Джим Морисън,Боб Марли,Ричи Валенс,Франк Синатра
    филмови звезди -Мерилин Монро,Чарли Чаплин,Марлон Брандо,Джеймс Дийн,Одри Хепбърн,Елизабет Тейлър
    държавни глави,лидери и активисти - Хитлер,Сталин,Джон Кенеди,Обама,Джордж Буш,Чърчил,Маргарет Тачър,Садам Хюсеин,Мартин Лутър Кинг,Наполеон,Жана д'Арк,Клеопатра,Цезар,Далаи Лама
    художници -Пабло Пикасо,Леонардо Да Винчи
    композитори -Моцарт,Бетовен,Бах,Чайковс и
    писатели -Шекспир,Mарк Твен,Дикенс,Братя Грим,Хемингуей
    откриватели -Айнщайн,Колумб,Нютон
    обществени личности -Принцеса Даяна,Майка Тереза
    астронавти -Армстронг,филмови директори- Дисни,Хитчкок
    спортисти -Пеле,Майкъл Джордан,Мохамед Али,лекари -Фроид

charlie sheen!

Чък Норис естествено
    Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

Град
    Свиленград
    Адолф Хитлер, Майкъл Джексън, Мадона. Разбира се и много други...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    говорим за ХОРА!!! Не за някакви измислени божества... и там който казва Джеймс еди кой си - тва име нищо не ми говори.. да Винчи не знам колко е велик, не се интересувам от изкуство, а и вярвам, че не съм само аз, затова и съм казал, че не е задължително всеки да го знае.. всеки е чувал за MJ, то и как няма, като медиите тръбяха за него около смъртта му.. преди смъртта му никой не го и споменаваше.. и после като се отприщиха едни фенове, едно чудо..

Няма НАЙ-известен.. а и да има, ние не сме достатъчно, за да го изберем.. винаги ше има спор по тая тема и винаги ше има нападки по нечий адрес..

Град
    Дружба
    не вярвам, Prove me wrong!

и без типичните изказвания "ти докажи, че не съществува, пък тогава ше ти докажа, че съществува" ;]

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    да Винчи? Не говорим ли за хора, които ВСЕКИ знае? Аз му знам само името и тва, че е направен филм там "Шифърът на Леонардо".. туй-то.. нито картини, нито нищо негово знам...
    Голям пропуск. Не е зле да обогатиш малко общата си култура в тази насока.

А по темата, тъй като не мога да се спра на едно име => http://www.whoismorefamous.com/?fulllist=1

Пабло Ескобар
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Paradigma
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    да Винчи? Не говорим ли за хора, които ВСЕКИ знае? Аз му знам само името и тва, че е направен филм там "Шифърът на Леонардо".. туй-то.. нито картини, нито нищо негово знам...
    Голям пропуск. Не е зле да обогатиш малко общата си култура в тази насока.
    и ако не намирам за нужно да го правя, кво прайм? За мене не е голям пропуск, не се интересувам от изкуство, не ми е зор да си обогатявам общата култура в тази насока

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL

Едва ли има много хора на планетата които да не знаят какво значат тези два кръста. Според мен най-известните хора живели някога са Христос и Хитлер.
    +1

А за някои от останалите форумци: "Измислени божества"? Хора, вие малоумни ли сте или единствените знания, които сте събирали през живота си са били от ситкоми и анимационни филми? Аз лично не вярвам, че хора като Христос, Мохамед или Буда са притежавали наистина чудодейните способности, които им приписват, но това да отречеш съществуването им изобщо е доста крайно при положение, че има исторически източници, които малко или много го доказват. И реплики от рода на "Докажи ми, че греша" са абсурдни при положение, че в един такъв спор никоя от страните не може да докаже на другата, че греши... Айде със здраве и не забравяйте, че света е съществувал и преди да има телевизия.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Дружба
    и Исус и подобните му с какво са станали известни? Точно с невиждани сили, бла бла бла бла.. всеки ги знае, дори да не иска, при това само заради силите.. за мен най-известен няма, както казах.. винаги ше има спор и винаги ше има нападки

(obviously) ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си