- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- HDSP : Лов на дребни хищници
Ако беше използвала поне малко сивото си вещество, може би щеше да се досетиш, че щом върви по кината, значи все пак някой ходи там и дава пари за това. А ако имаше откъде да го "дръпнеш", никой нямаше да плаща, а щеше да си стои вкъщи и да "дърпа".
Ами, душко, първо в новите торенти на замунда ще се появи, близко е до ума.
А т'ва за комплексите- правя се, че не съм го прочела.
Много малко вероятно е да се появи по тракерите скоро,защото за да се случи това трябва или да го снима някой(не с телефон) или да го откраднем от някой чуждестранен тракер(където още го няма).
Първоначално написано от TheNewReligion
Не е задължително. Много по-хубаво е да се гледа филм на кино от колкото на компа. За съжаление за киното трябва повече свободно време.![]()
Абе не се надявайте много да го качат скоро по тракерите щото доколкото знам "Мисия Лондон", който излезе преди бая време, все още го няма каченТака че едва ли скоро ще се радваме на този. Аз лично с удоволствие бих отишла да го гледам на кино стига да си намерия с кого
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Чакате да излезе на двд,а съм сигурен,че и за по-големи продажби ще го пуснат просто ще трябва да изчакаш.Другия вариант е да отидеш до най-близкия областен град на кино.Самият филм не е лош като за режисьорски дебют,играта на актьори също е добра,но някакси неедоизпипан за мен и схванах посланието и общия замисъл закодиран в сюжета,чак накрая с финалния надпис.Първоначално написано от fatalgirl
За да не пускам нова тема искам да попитам тук:
Тъй като все още не съм го гледала, а в торент сайтовете го няма качен, може ли някой да ми даде информация в София с кои кина го дават? Защото се рових из сайтовете на кино Арена и Синема сити, но никъде го няма... Свалили ли са го вече от екран и няма ли вероятност пак да го пуснат?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Много тъпо. Защо така само 1 месец го пуснаха...Казаха, че бил по-добър и от Мисия Лондон, а него май до скоро все още го даваха по кината...
http://hdsp.bg/ Все още не съм го гледала, но ми изглежда доста интересен. Пък и Владоо участва..да знаете, много е хубав наживо.
![]()
http://www.dnevnik.bg/sled5/filmi/20...bni_hishtnici/
И аз не съм го гледала, но бих искала. Намерих някаква прожекция за тези дни за София.