.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

HDSP : Лов на дребни хищници

Какво е мнението ви за филма и някой може ли да ми даде линк, от където да го дръпна?

Мерси предварително

Ако беше използвала поне малко сивото си вещество, може би щеше да се досетиш, че щом върви по кината, значи все пак някой ходи там и дава пари за това. А ако имаше откъде да го "дръпнеш", никой нямаше да плаща, а щеше да си стои вкъщи и да "дърпа".

Град
    в мола на Стамболийски
    Да знам, че върви по кината от около месец вече и предполагам, че ще го пуснат и тук в скоро време, но явно не са го пуснали още. Просто питах дали случайно го няма някъде, ама явно тука си търсите върху кой да си излеете комплексите

Ами, душко, първо в новите торенти на замунда ще се появи, близко е до ума.
    А т'ва за комплексите- правя се, че не съм го прочела.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Много малко вероятно е да се появи по тракерите скоро,защото за да се случи това трябва или да го снима някой(не с телефон) или да го откраднем от някой чуждестранен тракер(където още го няма).

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    щом върви по кината, значи все пак някой ходи там и дава пари за това. А ако имаше откъде да го "дръпнеш", никой нямаше да плаща

Не е задължително. Много по-хубаво е да се гледа филм на кино от колкото на компа. За съжаление за киното трябва повече свободно време.

Има и градове без кина, аз живея в такъв и тогава какво правим

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе не се надявайте много да го качат скоро по тракерите щото доколкото знам "Мисия Лондон", който излезе преди бая време, все още го няма качен Така че едва ли скоро ще се радваме на този. Аз лично с удоволствие бих отишла да го гледам на кино стига да си намерия с кого
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Абе не се надявайте много да го качат скоро по тракерите щото доколкото знам "Мисия Лондон", който излезе преди бая време, все още го няма качен Така че едва ли скоро ще се радваме на този. Аз лично с удоволствие бих отишла да го гледам на кино стига да си намерия с кого
    Ми айде да ходим

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fatalgirl
    Има и градове без кина, аз живея в такъв и тогава какво правим
    Чакате да излезе на двд,а съм сигурен,че и за по-големи продажби ще го пуснат просто ще трябва да изчакаш.Другия вариант е да отидеш до най-близкия областен град на кино.Самият филм не е лош като за режисьорски дебют,играта на актьори също е добра,но някакси неедоизпипан за мен и схванах посланието и общия замисъл закодиран в сюжета,чак накрая с финалния надпис.

Град
    в мола на Стамболийски
    Ходих на кино вчера да го гледам, но вече не го даваха

Град
    София
    За да не пускам нова тема искам да попитам тук:

Тъй като все още не съм го гледала, а в торент сайтовете го няма качен, може ли някой да ми даде информация в София с кои кина го дават? Защото се рових из сайтовете на кино Арена и Синема сити, но никъде го няма... Свалили ли са го вече от екран и няма ли вероятност пак да го пуснат?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    За да не пускам нова тема искам да попитам тук:

Тъй като все още не съм го гледала, а в торент сайтовете го няма качен, може ли някой да ми даде информация в София с кои кина го дават? Защото се рових из сайтовете на кино Арена и Синема сити, но никъде го няма... Свалили ли са го вече от екран и няма ли вероятност пак да го пуснат?
    Едва ли ще го пуснат пак.. Не го дават вече в никое столично кино

Град
    София
    Много тъпо. Защо така само 1 месец го пуснаха... Казаха, че бил по-добър и от Мисия Лондон, а него май до скоро все още го даваха по кината...

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    http://hdsp.bg/ Все още не съм го гледала, но ми изглежда доста интересен. Пък и Владоо участва ..да знаете, много е хубав наживо.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    http://www.dnevnik.bg/sled5/filmi/20...bni_hishtnici/
    И аз не съм го гледала, но бих искала. Намерих някаква прожекция за тези дни за София.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си