.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    моето мнение е че всеки си има свой индивидуален начин за сваляне на момче или момиче
    например аз като си харесам някое момиче него мисля много много отивам до нея казвам и здравей и после не знам какво става ,но нещата се навързват или казано иначе не можеш винаги да имаш готов сценарии за всяко момиче

Еми отиваш при момичето казваш:Имаш нещо в косата.Питаш я дали можеш да го махнеш (тя трудно ще успее щото си измисляш).Прокарваш пръсти през косата и казваш дай пет лева са.Като те пита:Защо?Ти отговаряш, че не чистиш хората без пари.После казваш,че на нея ще и се размине щото е много сладка.И я питаш дали иска да излезете .Лесно и просто

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    Цитирай Първоначално написано от ltoy
    Еми отиваш при момичето казваш:Имаш нещо в косата.Питаш я дали можеш да го махнеш (тя трудно ще успее щото си измисляш).Прокарваш пръсти през косата и казваш дай пет лева са.Като те пита:Защо?Ти отговаряш, че не чистиш хората без пари.После казваш,че на нея ще и се размине щото е много сладка.И я питаш дали иска да излезете .Лесно и просто
    Aахахахаха!!!
    това беше добро.

и за да не бъде оффтопик :

Емии, ако се засечеш с момчето в даскало,
    просто минаваш и се усмихваш чаровноо,
    и така след няколко пъти той просто те заговаря и си готова (: :P
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

Естествено,че е добро.Друго нещо като се здрависваш с момиче не и пускай ръката прекалено бързо,ако тя също не те пусне значи се интересува от теб.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Моите свалки с момчета протичат така-говорим за мечове,лъкове,фентъзи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО темата стига до World of Warcraft.Странно,не знам защо действа.I like nerds
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^На мен някоя ако ми заговори за тези неща, е доста вероятно повече да не се видим.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Моите свалки с момчета протичат така-говорим за мечове,лъкове,фентъзи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО темата стига до World of Warcraft.Странно,не знам защо действа.I like nerds
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

с тухла 4 най лесно става :P :P :P
    Me Myself And I :]:]

a ba vie sta bahhhttii 6antavite we , momi4e da svalite nz dali 6e uspeete, ama sas sig 6te ima posradali v budna koma

Във Виетнам използваха противовъздушни установки, включващи картечници и ракети. Това може да свали доста неща. Пробвай.

Пробвай да я заговориш .. Или измисли някакъв лаф и така всеки ден с тоя лаф като си говорите . . Може и да стане при мен така се получи ..
    Rich Boy - Throw Some D's

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Да, точно заради такива младежи страда държавата

Faltera е пич и си прави шоуто на ваш гръб, а вие се изживявате като големите моралисти и съдници.

Град
    Los Angeles
    Спъни я

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С настоятелни погледи и усмивки и зависи вече кой ще се престраши първи да направи страховитите първи стъпки и да каже с пресипнал глас: "Здрасти!"
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от kay4yk
    Цитирай Първоначално написано от ltoy
    Aахахахаха!!!
    това беше добро.

и за да не бъде оффтопик :

Емии, ако се засечеш с момчето в даскало,
    просто минаваш и се усмихваш чаровноо,
    и така след няколко пъти той просто те заговаря и си готова (: :P
    Значи според зависи това с косата става добро е но по скоро при някой момичета е по добре да те запознае някой със момичето нали един вида да те представи пък при други момичета те искат много уверени момчета добре изглеждащи и т.н един вид гъзари и ако не си от тях не ставаш.
    А едно момиче в даскало ако се усмихне на едно момче не е гарантирано даже да е красиво дори много красиво че момчето ще я заговори защото попринцип ние момчетата сме по свити като мишки душици и никое момче не иска да бъде отрязано рано или късно се случва и не само на момче а ми и на момиче и на много много красиви момичета се е случвало и на супер готини и пекани момчета адските свалячи и плейбой се е случвало никой не е застрахован извинявайте леко се отклоних от темата не е гаранция че момчето ще я заговори защото се срамуват повечето момчета макар да няма защо и от какво и т.н.. ! Но да може и да се получи има голяма вероятност да !

- Здрасти ! Ше те сваля!!
    - И как ?
    - (ДАААН в ЗЪБИТЕ и пада на земята)
    .... от там после кой к'вот се сети
    Работи без проблеми с всякаква възраст хора !!
    bublin' all over again ...

От твойта статистика извода е, че си девствен!

Пробвай със следното:
    Здрасти мацка, кво ще кажеш да ти нацепя една мутика у дупарата!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Отиваш и си купуваш някъв ключ за Порше/ Ферари/ Лада/ Трабант. Влизаш в дискотеката, сядаш на бара, слагаш телефона и ключа от колата и чакаш! В зависимост от избрания ключ, ще свалиш различна девойка.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

много е важно да излъчваш присъствие ( за мъжете ) може да си там и никой да не те забелязва. ако примерно сте на купон и искаш да сваляш момиче, ако поведението ти е инфантилно или дебилно, не само към нея, си обречен....

Цитирай Първоначално написано от straus
    От твойта статистика извода е, че си девствен!

Пробвай със следното:
    Здрасти мацка, кво ще кажеш да ти нацепя една мутика у дупарата!
    И кво? Тва че е девствен ли ти е смешно? Ти да не би още в на майка си корема да си ударил нещо? Всеки тръгва отнякъде... не е нужно да го осмиваш или да му се подиграваш, че е девствен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си