- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как момчетата свалят едно момиче и как момиче сваля момче
моето мнение е че всеки си има свой индивидуален начин за сваляне на момче или момиче
например аз като си харесам някое момиче него мисля много много отивам до нея казвам и здравей и после не знам какво става ,но нещата се навързват или казано иначе не можеш винаги да имаш готов сценарии за всяко момиче
Еми отиваш при момичето казваш:Имаш нещо в косата.Питаш я дали можеш да го махнеш (тя трудно ще успее щото си измисляш).Прокарваш пръсти през косата и казваш дай пет лева са.Като те пита:Защо?Ти отговаряш, че не чистиш хората без пари.После казваш,че на нея ще и се размине щото е много сладка.И я питаш дали иска да излезете.Лесно и просто
![]()
Aахахахаха!!!Първоначално написано от ltoy
![]()
това беше добро.
и за да не бъде оффтопик :
Емии, ако се засечеш с момчето в даскало,
просто минаваш и се усмихваш чаровноо,
и така след няколко пъти той просто те заговаря и си готова (: :P![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Естествено,че е добро.Друго нещо като се здрависваш с момиче не и пускай ръката прекалено бързо,ако тя също не те пусне значи се интересува от теб.![]()
Моите свалки с момчета протичат така-говорим за мечове,лъкове,фентъзи и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО темата стига до World of Warcraft.Странно,не знам защо действа.I like nerds![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
^На мен някоя ако ми заговори за тези неща, е доста вероятно повече да не се видим.![]()
Първоначално написано от Extremescream
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
с тухла 4 най лесно става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
Me Myself And I :]:]
a ba vie sta bahhhttii 6antavite we, momi4e da svalite nz dali 6e uspeete, ama sas sig 6te ima posradali v budna koma
Във Виетнам използваха противовъздушни установки, включващи картечници и ракети. Това може да свали доста неща. Пробвай.
Пробвай да я заговориш .. Или измисли някакъв лаф и така всеки ден с тоя лаф като си говорите . . Може и да стане при мен така се получи ..![]()
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
С настоятелни погледи и усмивки и зависи вече кой ще се престраши първи да направи страховитите първи стъпки и да каже с пресипнал глас: "Здрасти!"![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Значи според зависи това с косата става добро е но по скоро при някой момичета е по добре да те запознае някой със момичето нали един вида да те представи пък при други момичета те искат много уверени момчета добре изглеждащи и т.н един вид гъзари и ако не си от тях не ставаш.Първоначално написано от kay4yk
А едно момиче в даскало ако се усмихне на едно момче не е гарантирано даже да е красиво дори много красиво че момчето ще я заговори защото попринцип ние момчетата сме по свити като мишки душици и никое момче не иска да бъде отрязано рано или късно се случва и не само на момче а ми и на момиче и на много много красиви момичета се е случвало и на супер готини и пекани момчета адските свалячи и плейбой се е случвало никой не е застрахован извинявайте леко се отклоних от темата не е гаранция че момчето ще я заговори защото се срамуват повечето момчета макар да няма защо и от какво и т.н.. ! Но да може и да се получи има голяма вероятност да!
- Здрасти ! Ше те сваля!!
- И как ?
- (ДАААН в ЗЪБИТЕ и пада на земята)
.... от там после кой к'вот се сети
Работи без проблеми с всякаква възраст хора !!
bublin' all over again ...
От твойта статистика извода е, че си девствен!
Пробвай със следното:
Здрасти мацка, кво ще кажеш да ти нацепя една мутика у дупарата!
![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Отиваш и си купуваш някъв ключ за Порше/ Ферари/ Лада/ Трабант. Влизаш в дискотеката, сядаш на бара, слагаш телефона и ключа от колата и чакаш!В зависимост от избрания ключ, ще свалиш различна девойка.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
много е важно да излъчваш присъствие ( за мъжете ) може да си там и никой да не те забелязва. ако примерно сте на купон и искаш да сваляш момиче, ако поведението ти е инфантилно или дебилно, не само към нея, си обречен....
И кво? Тва че е девствен ли ти е смешно? Ти да не би още в на майка си корема да си ударил нещо? Всеки тръгва отнякъде... не е нужно да го осмиваш или да му се подиграваш, че е девствен...Първоначално написано от straus