- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя,плс хелп гей ли съм
Може и да не си гей, ама определено си чист педал!
Геи си ...![]()
![]()
честито ще ставаш майка, в кой месец сипредставям си ако маркера е бил зелен
ще имаш зелени човечета
да ти са честити
ходи режи вените в тоалетната
хахахахха ама ти си много умен!! " вземи един нож и се застреляй в главата" хахахахаххахаПървоначално написано от SoXaxoXixi
![]()
брат драсни ми едно лс но преди това ми кажи като видиш некоя яка мацка ставали ти малкия кожен човек или вобще не я заглеждаш и не ти дреме
Съветът ми е да напуснеш България час по скоро!
(\ /)
(^.^)
(> <).
виж тази снимка http://prikachi.com/images/365/2260365T.jpg и ако не ти се надърви значи си пълен гей
ако ти се надърви от 1 снимка по-добре вземи си бий 1 злобарка през час.Първоначално написано от fpasysh
Он топик.
Не си гей,само така ти се струва приятел..не ги слушай лошите хейтъри![]()
.. дам, всеки с проблемите си..Първоначално написано от tastetherainbow
I want to be remembered as the girl who always smiles
Ти нормален ли си ве изрод![]()
Маркери,глезотийки абе купувай си врибратори и слагай презервативи на тях да не забременееш ... Честити ти флумастерчета![]()
![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Сигурно имаш запек и си забравил как са сере както тря за това си пъхаш маркер в дупито да си припомниш какво е чуството като сереш.
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
аз на 12 години мислих за Югио и за покемони![]()
Ти да не си на същия бряг?!Първоначално написано от bilky
пфф баси ужаса гади ми се от тебе пфф гледай бруно ii ако ти хареса по добре се взимай в ръце че ...
а и как може да казваш това с маркера пфф баси гади ми се pr нямам думи и на 12 :X инт ми е дали се правиш на интересен като знаеш че 99% ще те напсуват и гаврят с тебе и само 1 човек ще ти помогне с некав смешен съвет пфф
![]()
5 лева свирката
10 лева секса
15 ибаниту..
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
В нашия клас имаме един 18 годишен който си пада да му го вкарват и да си го вкарва. Но с вкарването понякога има проблем. Последният път пробва с една ключалка и се наложило да викне специалист. Който пък викна друг специалист. Който пък викна трети, който прати едно малко момиченце до аптеката да купи лубрикант.
Та, искаш ли да те запознаем с него?
![]()
![]()
![]()
boje mili gospodi slez si saberi veresiite abe 4edo ti mama i tati nqmash li da te poshlqpat malko po dupeto ili da ti drapnat usheto vij si godinkite pone ne gi kazvai na temata che chak e sramno i dosta smeshno
qvno i roditelite ti sa kato teb trqbva di malko disciplina za da iskash takiva neshta i mojesh da poli4ish mn bolesti ot takiva neshta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лаааааааааллллл
Адската ебавка и вие пишете здраво ...
Братле .. на 12 си, защо се ровиш в този раздел![]()