- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя,плс хелп гей ли съм
По добре да рови тука отколкото в гъза сиПървоначално написано от edy
Прав си .. но тази тема е отвръщаваща брат ;хПървоначално написано от traktor4o
: ТИ СИ ПЕДАЛ ОТ МАЛЪК![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ИНДИВИДИ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Аз ви дадох предупреждение вече.
Successfull troll is successfull...
+1 иначе по темата:Първоначално написано от traktor4o
![]()
Ауе тоя форум и тоя раздел е пълен с простотий и ибафки...Няккъф си бъркал в гъза с маркери. Тфа даже немоа си го представя :/ Сори пич не си гей...ти си психично БОЛЕН. Тфа толкова да изпростявате вече :/
Намери си мацка и я оправи. А може и тя теб да оправи, само кажете на някоя какичка да иде да ви купи един вибратор от sex shop-a и се почвайте.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
гей си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от danibebi
Тц, тц тц... Кфо го лъжете момчето бе? Аз още на 11 осъзнах, че съм гей! Само дето не съм си завирал нищо от заде... Просто ти винаги си го знаеш омг... Сега съм на 17 и още съм си гей, и такъв ще си остана цял живот, защото сексуалната ориантация не е избор! Както не избираш дали да се родиш момче или момиче. Няма как да разберете, щото не се е случило с вас.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
за малко да ти повярвам ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гей си мойто момче. Най-добре ходи в махалата да ти пръснат свинктера![]()
После кажи как е било, да знам дали да пратя още няколко там
![]()
Брат още си малък за вовозели.,. не мисли за тези неща, има време и за това ;] .. или най - добре сложи един презерватив на бравата на вратата и почвай, кфо се моташ ?
4e rodi6 fulmastri tvoita mama luda kopile zabrukano brukni s s 6tilka u gaza i pripompai na gas4icata da fruli6 maslo po tavana![]()
Гей не си, тъп си !
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ебафка?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от torresinho
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Първоначално написано от gilsm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре че си и сложил презерватив на маркера да не би да забременеш....![]()
+1Първоначално написано от IAmJustAKid
А така, щот иначе ще му станеш безинтересен и ще земе да ти изневери с някой спрей или химикалка или молив. Внимавай, че конкуренцията е голяма !
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ако е ебавка - гей си, ако не е - не знаеш какво искаш да си. Порасни още малко и ше говорим.![]()