- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с човек, който не ви привлича.
Здравейте. Тъй като напоследък пластичната хирургия е много модерна и разпространена, се чудех дали хората, които не биха могли да си позволят "разкрасяване" и не изглеждат добре като другите, правят нормален секс?! Чувала съм, че грозните жени дават всичко от себе си в секса, за да компенсират нелицеприятния си външен вид. От друга страна ми е интересно как някой мъж, който не може да погледне жената срещу себе си, би го вдигнал дори?! Тя може да дава всичко от себе си и да го възбужда с действия, но не трябва ли възбудата да идва първо от привличане? Същото важи и за жените, но при нас е по-лесно. Нямаме какво да "вдигаме" и ни е далеч по-лесно в секса и възбудата, защото при нас действията са по-важни, но съдейки по себе си, ако не харесвам мъжа в леглото ми, няма да го докосна. Да не говорим, че ако нямам чувства въобще не бих могла да го направя.. Вие на какво мнение сте по темата?
Да обичаш значи да страдаш!
Куцо,къораво,сакато,щом има дупка е злато.
ludnica xaxaПървоначално написано от remix1912
Can It All Be So Simple ?
Щях да ти кажа,че има хора който не им пука дали е грозна,кривогледа,без зъби и т.н...Първоначално написано от remix1912
Ето ти го и примера горе
И аз немога да кажа,че много-много пробирам,ноо си пропирам![]()
Познам също много момчета който не пробират и всяка дупка е златна...![]()
Не,ако не ме привлича поне сексуално,то няма смисъл да си лягам с него.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Като имам право на избор си уважавам малкия приятел и то много,но като съм изпил с приятели 600-700гр уиски и гърмим в някой клуб не мисля,че само аз не подбирам многомъжете сме лесни и неебателни това е положението,иначе имам и приятели както казаха по горе "има ли дупка злато е",въпрос на алкохол най-вече !
Какво означава нелицеприятни?Всеки човек има различен вкус.За един човек някой е грозен , а за друг красив.Аз до сега не съм видяла маса хора да са останали сами , само защото са "грозни" според нечии стереотипи.За някой ти ladykeisy или аз може да сме грозни.Сеш' ли се ?? Темата е лишена от смисъл.Всеки сам за себе си решава и приема кой е грозен и кой не.А ако някой не те кефи , повече от нормално е да не легнеш с него.Сеш' ли се ?![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
+1 Точно така, всеки си има вкус!Първоначално написано от Lyubeto
Ако беше така, пластичната хирургия нямаше да е толкова разпространена вече.Нямаше да има силиконови гърди, поправяни носове, учи, лица... и т.н.Първоначално написано от Lyubeto
Отговора е прост-няма грозни хора,има такива които теб те привличат повече,други които те привличат по-малко,това не значи,че за всички е така.
Или просто има хора, които приемат грозното и не им е проблем?!
"Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него!"
Ако говорим обаче за секс за една нощ, без повече чувство, то тогава повечето сигурно биха предпочели човек, който ги привлича. От мъжете зависи колко алкохол са изпили, докато с жените, зависи колко са отчаяни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На всеки му харесва по различен начин - различни гледни точки, различни представи за красиво, "лицеприятно", привлекателно и възбуждащо. Но пък по мое мнение един мъж може да го вдигне на всякакво женско, освен ако не е съвсем отблъскваща гледкатаили пък ако момичето е пълно дърво, това също води до загуба на интерес
![]()
...and it turned 0ut that all she ever needed was l0ve.
Подбирам, но ми се е случвало да правя секс с жена, която (вече) не ме привлича. Кво да ви кажа трудна работа...
Добре , сега по логиката на авторката - всички , които нямат пари за пластични операции и са грозни , да си слагат важето.Няма смисъл за тях и никой няма да ги хареса и обича такива каквито са.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
по - точно е " Куцо,кьораво, съкато дупка има ли е злато. "Първоначално написано от remix1912
![]()
А ако ви привлича финансовоПървоначално написано от Merveille
![]()
ще намерите смисъл - знам
![]()
![]()
![]()
Мисля че това е една голяма заблуда сред жените че с грим или силикон ще привлекат мъжете които искат да имат т.е. богатите. Няма такова нещо - ако си мислите че с грим можете да станете по-красива то е все едно да си мислите че като пребоядисате една кола то тя ще стане по-нова. Няма такова нещо и колкото по-бързо си набиете в главите че ествствената красота е най-важна толкова по-лесно ще намерите щастието си. Ще се рзровя за примери за подобно разкрасяванеПървоначално написано от ladykeisy
и ще ви покажа нагледно
![]()
Никак не ми беше трудно - ето:
1989 г.
линк
http://fishki.net/picsw/082007/15/sa...sabrina_44.jpg
2007 г.
линк
http://ru.fishki.net/picsw/082007/15...sabrina_86.jpg
всички снимки:
http://fishki.net/comment.php?id=24615
е как е![]()
^Тая е прекалила със силикона и оперативните намеси. На последните снимки направо ми е отвратителна...