.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Секс с човек, който не ви привлича.

Здравейте. Тъй като напоследък пластичната хирургия е много модерна и разпространена, се чудех дали хората, които не биха могли да си позволят "разкрасяване" и не изглеждат добре като другите, правят нормален секс?! Чувала съм, че грозните жени дават всичко от себе си в секса, за да компенсират нелицеприятния си външен вид. От друга страна ми е интересно как някой мъж, който не може да погледне жената срещу себе си, би го вдигнал дори?! Тя може да дава всичко от себе си и да го възбужда с действия, но не трябва ли възбудата да идва първо от привличане? Същото важи и за жените, но при нас е по-лесно. Нямаме какво да "вдигаме" и ни е далеч по-лесно в секса и възбудата, защото при нас действията са по-важни, но съдейки по себе си, ако не харесвам мъжа в леглото ми, няма да го докосна. Да не говорим, че ако нямам чувства въобще не бих могла да го направя.. Вие на какво мнение сте по темата?
    Да обичаш значи да страдаш!

Куцо,къораво,сакато,щом има дупка е злато.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    ludnica xaxa
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен
    Щях да ти кажа,че има хора който не им пука дали е грозна,кривогледа,без зъби и т.н...
    Ето ти го и примера горе
    И аз немога да кажа,че много-много пробирам,ноо си пропирам
    Познам също много момчета който не пробират и всяка дупка е златна...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

xaxa

Няма грозни жени има трезвени мъже !!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За всеки влак си има пътници, въпреки, че за някой влака изобщо не пристига. Може би за нас една жена или един мъж са нелицеприятни, но това не означава, че и за партньорите им е така.
    Аз не бих си легнала с човек който не ме привлича.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не,ако не ме привлича поне сексуално,то няма смисъл да си лягам с него.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +1

Като имам право на избор си уважавам малкия приятел и то много,но като съм изпил с приятели 600-700гр уиски и гърмим в някой клуб не мисля,че само аз не подбирам много мъжете сме лесни и неебателни това е положението,иначе имам и приятели както казаха по горе "има ли дупка злато е",въпрос на алкохол най-вече !

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Какво означава нелицеприятни?Всеки човек има различен вкус.За един човек някой е грозен , а за друг красив.Аз до сега не съм видяла маса хора да са останали сами , само защото са "грозни" според нечии стереотипи.За някой ти ladykeisy или аз може да сме грозни.Сеш' ли се ?? Темата е лишена от смисъл.Всеки сам за себе си решава и приема кой е грозен и кой не.А ако някой не те кефи , повече от нормално е да не легнеш с него.Сеш' ли се ?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Какво означава нелицеприятни?Всеки човек има различен вкус.За един човек някой е грозен , а за друг красив.Аз до сега не съм видяла маса хора да са останали сами , само защото са "грозни" според нечии стереотипи.За някой ти ladykeisy или аз може да сме грозни.Сеш' ли се ?? Темата е лишена от смисъл.Всеки сам за себе си решава и приема кой е грозен и кой не.А ако някой не те кефи , повече от нормално е да не легнеш с него.Сеш' ли се ?
    +1 Точно така, всеки си има вкус!

Град
    Far far away..
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Ако беше така, пластичната хирургия нямаше да е толкова разпространена вече.Нямаше да има силиконови гърди, поправяни носове, учи, лица... и т.н.

Град
    София
    Отговора е прост-няма грозни хора,има такива които теб те привличат повече,други които те привличат по-малко,това не значи,че за всички е така.

Или просто има хора, които приемат грозното и не им е проблем?!

"Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него!"

Ако говорим обаче за секс за една нощ, без повече чувство, то тогава повечето сигурно биха предпочели човек, който ги привлича. От мъжете зависи колко алкохол са изпили, докато с жените, зависи колко са отчаяни
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

На всеки му харесва по различен начин - различни гледни точки, различни представи за красиво, "лицеприятно", привлекателно и възбуждащо. Но пък по мое мнение един мъж може да го вдигне на всякакво женско, освен ако не е съвсем отблъскваща гледката или пък ако момичето е пълно дърво, това също води до загуба на интерес
    ...and it turned 0ut that all she ever needed was l0ve.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Подбирам, но ми се е случвало да правя секс с жена, която (вече) не ме привлича. Кво да ви кажа трудна работа...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Добре , сега по логиката на авторката - всички , които нямат пари за пластични операции и са грозни , да си слагат важето.Няма смисъл за тях и никой няма да ги хареса и обича такива каквито са.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

по - точно е " Куцо,кьораво, съкато дупка има ли е злато. "

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Merveille
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    +1
    +2
    А ако ви привлича финансово ще намерите смисъл - знам

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Ако беше така, пластичната хирургия нямаше да е толкова разпространена вече.Нямаше да има силиконови гърди, поправяни носове, учи, лица... и т.н.
    Мисля че това е една голяма заблуда сред жените че с грим или силикон ще привлекат мъжете които искат да имат т.е. богатите. Няма такова нещо - ако си мислите че с грим можете да станете по-красива то е все едно да си мислите че като пребоядисате една кола то тя ще стане по-нова. Няма такова нещо и колкото по-бързо си набиете в главите че ествствената красота е най-важна толкова по-лесно ще намерите щастието си. Ще се рзровя за примери за подобно разкрасяване и ще ви покажа нагледно

Голям си

Никак не ми беше трудно - ето:

1989 г.

линк
    http://fishki.net/picsw/082007/15/sa...sabrina_44.jpg

2007 г.

линк
    http://ru.fishki.net/picsw/082007/15...sabrina_86.jpg

всички снимки:
    http://fishki.net/comment.php?id=24615

е как е

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Тая е прекалила със силикона и оперативните намеси. На последните снимки направо ми е отвратителна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си