- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с човек, който не ви привлича.
Все пак не визирам себе си с тази тема, просто ми е интересно да погледна от друга гледна точка и са ми интересни мненията на хората, нищо повече.Първоначално написано от NeZaPoznat
Да обичаш значи да страдаш!
Всичко е химия, няма силикони, гримове и простотии.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Първоначално написано от ladykeisy
не казвам подобно нещоПросто разсъждения
![]()
Ахахаха грима и силикона били заблуда ахахахахаха ! В днешно време грима успява да превърне мъж в жена и 99% от хората не могат да разпознаят дали е мъж или е жена... Има такива гадни същества, които след професионален грим изглеждат разкошно... Естествената красота се търси при една истинска любов, приятелство или нещо такова. За това ли гнусните чалга певици са толкова натуфрени и с толкова силикон ? За това ли маса жени, които успеят да пробият, в който и да било бизнес като моден, телевизионен, филмов и т.н. почват да слагат силикон и огромни количества грим ? Едно най-простия пример - като излезете на улицата погледнете в първата скъпа кола и вижте каква мацка седи вътре, дали с естествена красота или някоя изкуствена малоумна перхидролка....
По темата: ако не знае как да се държи с мен, как да ме докосва, как да ме възбужда, ако ще и най-красивия мъж на света да е секс няма да ми се прави![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
1 шише ракия, 1 кило фон дю тен и тъмница с пресветкващи светлини в дискотека... Всичко работи в полза на жените.
Temet Nosce
벨야카