.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Ако беше така, пластичната хирургия нямаше да е толкова разпространена вече.Нямаше да има силиконови гърди, поправяни носове, учи, лица... и т.н.
    Мисля че това е една голяма заблуда сред жените че с грим или силикон ще привлекат мъжете които искат да имат т.е. богатите. Няма такова нещо - ако си мислите че с грим можете да станете по-красива то е все едно да си мислите че като пребоядисате една кола то тя ще стане по-нова. Няма такова нещо и колкото по-бързо си набиете в главите че ествствената красота е най-важна толкова по-лесно ще намерите щастието си. Ще се рзровя за примери за подобно разкрасяване и ще ви покажа нагледно
    Все пак не визирам себе си с тази тема, просто ми е интересно да погледна от друга гледна точка и са ми интересни мненията на хората, нищо повече.
    Да обичаш значи да страдаш!

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Всичко е химия, няма силикони, гримове и простотии.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Все пак не визирам себе си с тази тема, просто ми е интересно да погледна от друга гледна точка и са ми интересни мненията на хората, нищо повече.

не казвам подобно нещо Просто разсъждения

Ахахаха грима и силикона били заблуда ахахахахаха ! В днешно време грима успява да превърне мъж в жена и 99% от хората не могат да разпознаят дали е мъж или е жена... Има такива гадни същества, които след професионален грим изглеждат разкошно... Естествената красота се търси при една истинска любов, приятелство или нещо такова. За това ли гнусните чалга певици са толкова натуфрени и с толкова силикон ? За това ли маса жени, които успеят да пробият, в който и да било бизнес като моден, телевизионен, филмов и т.н. почват да слагат силикон и огромни количества грим ? Едно най-простия пример - като излезете на улицата погледнете в първата скъпа кола и вижте каква мацка седи вътре, дали с естествена красота или някоя изкуствена малоумна перхидролка....
    По темата: ако не знае как да се държи с мен, как да ме докосва, как да ме възбужда, ако ще и най-красивия мъж на света да е секс няма да ми се прави
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    1 шише ракия, 1 кило фон дю тен и тъмница с пресветкващи светлини в дискотека... Всичко работи в полза на жените.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си