.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едва ли точно тва е най-подходящия начин да я накараш да се осъзнае. За мен подобна постъпка е доста долна, за друг може да е приемлива. То и пътят към Ада е осеян с добри намерения.

Много ми е интересно спецовете, писали над мен как я наричат курва, при положение, че е девствена? Сериозно куца на някои хора тълкованието на думата "курва".

Второ, пич за такова нещо никой тук няма да ти даде обективен съвет. Момичетата се делят на 5 вида, момчетата на 4 и нали се досещаш, че всеки ще те съветва през неговата си призма. Честно казано момичетата са достатъчно големи и гадни оси, че да си обременявам съвестта ако изчукам една и я зарежа. Само за броени момичета, които наистина са по-различни от останалите никога не бих го направил. Ако чувстваш, че тя го заслужава - действай.

Но НЕ си ебавай презерватива!!! Живота не е играчка, с която да се заиграваш просто така.

Bilky, сериозно бъркаш на кой свят си, момче.

Цитирай Първоначално написано от bilky
    Юда! Абсолютно заставам зад твоето мнение! Това е най-правилното нещо което трябва да направиш(bow).Даже можеш нарочно да спукаш презерватива,така твоите действия ще имат по дълготраен ефект!
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Ебаси моралистите ебаси нещото тук.

Прави к'вото щеш, послушай за презерватива обаче и трактовката на умри.

Цикли, аз съм 'за', ама имай предвид, че някой път някой ще ти изсипе и на теб нещо подобно сигурно, да не се оплакваш ти като си в такава ситуация. Все пак сме всеки за всеки

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Няма смисъл да пускаш тема тук, щом като вече си си го наумил..направо действай
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Re: Сексът като житейски урок

Цитирай Първоначално написано от Judah
    Влюбена е в мен и аз смятам да отнема девствеността и и да я зарежа.
    Много тъпо.
    When you dream anything can happen.

Познавам едно момиче от няколко месеца.Тя е изключително арогантна, държи се като истинска к**ка и се мисли за една ръка по-добра от всички други.Влюбена е в мен и аз смятам да отнема девствеността и и да я зарежа.
    Да,знам,звучи изключително жестоко,но мисля,че все някой от вас познава някоя като нея и би могъл да разбере какво изпитвам аз.
    Кучка била,арогантна била,наранила твоя приятелка,никъде не виждам да споменаваш на теб какво ти е направила!Да си отмъщава,който има повод,а ти нямаш!Освен ако мислиш,че това,че е влюбена в теб може да се приеме за такъв!Нищо няма да постигнеш,като я изчукаш и я зарежеш,нали е кучка,няма да се трогне.С действията си само ще покажеш колко слаб и несигурен си ти,че да използваш единствената слабост на момичето-именно това,че е влюбена в теб.Ама давай,направи го,само накрая да не се окаже,че ти си този с пръст ж гъза...

Град
    Русе, Rousse
    Попринцип арогантните хора са умни нарани я така, че тя теб да неможе да нарани после и очаквай всичко
    Спорта пречи на цигарите :P

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от roshkors
    Попринцип арогантните хора са умни
    А дефакто акъла/интелекта нямат нищо общо с арогантността.

Убеден съм.

Град
    Русе, Rousse
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от roshkors
    Попринцип арогантните хора са умни
    А дефакто акъла/интелекта нямат нищо общо с арогантността.
    Щом мислиш
    Спорта пречи на цигарите :P

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    По принцип псевдо-интелигентните хора са арогантни.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Аз съм отвратена от тази тема.
    Прочетох всеки един пост и ... да, арогантните "кучки" като нея са комплексирани и с чувство за малоценност.
    Но твоето не е ли чувство за малоценност също, което се опитваш да прикриеш под едно тежко и фалшиво самочувствие на някакво по-висшо същество с "многоценност", което е решило да раздава справедливост?!

Аз съм против твоето деяние. Това е ЖЕСТОКОСТ.
    Ако не знаеш, това си е даже грях. Да си преднамерено ЖЕСТОК с някого, с цел да му извадиш душичката не е признак на доброта и някаква извисеност, а ти май претендираш че си нещо повече, много морален и пр.

Истината е, че животът учи. Той е достатъчно добър учител и няма смисъл да се вживяваш в ролята на такъв. Все пак за какъв се мислиш?

Плашещо е!
    Мисията на един човек според мен е да се самоусъвършенства и да се опитва да бъде добър ВЪПРЕКИ всичко, а не да деградира и да поддава на злобата и злостта.

Далеч съм от мисълта да си прекален светец, но ако толкова искаш да й снижиш огромното самочувствие, има си и други начини.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Gamedzilla
    Град
    Cape Canaveral...
    Внимавай, защото после не на мен ще ми викат, тате!!!

We will strike without warning and
    without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
    We will shatter their dreams and haunt
    their nightmares, drenching our ancestors' graves with
    their blood.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Изключително позната ситуация, едно момче също искаше да си отмъщава на една "кучка" заради мен. Направи това което смяташ за добре, но имай предвид, че всичко се връща, тя ще си получи наказанието от съдбата, но ако ти направиш това нещо, съдбата едва ли би те оставила ненаказан.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Познавам едно момиче от няколко месеца.Тя е изключително арогантна, държи се като истинска к**ка и се мисли за една ръка по-добра от всички други.Влюбена е в мен и аз смятам да отнема девствеността и и да я зарежа.
    Да,знам,звучи изключително жестоко,но мисля,че все някой от вас познава някоя като нея и би могъл да разбере какво изпитвам аз.
    Действай кво чакаш щом се държи като курва под ножа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си