- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът като житейски урок
Едва ли точно тва е най-подходящия начин да я накараш да се осъзнае. За мен подобна постъпка е доста долна, за друг може да е приемлива. То и пътят към Ада е осеян с добри намерения.![]()
Много ми е интересно спецовете, писали над мен как я наричат курва, при положение, че е девствена? Сериозно куца на някои хора тълкованието на думата "курва".
Второ, пич за такова нещо никой тук няма да ти даде обективен съвет. Момичетата се делят на 5 вида, момчетата на 4 и нали се досещаш, че всеки ще те съветва през неговата си призма. Честно казано момичетата са достатъчно големи и гадни оси, че да си обременявам съвестта ако изчукам една и я зарежа. Само за броени момичета, които наистина са по-различни от останалите никога не бих го направил. Ако чувстваш, че тя го заслужава - действай.
Но НЕ си ебавай презерватива!!! Живота не е играчка, с която да се заиграваш просто така.
Bilky, сериозно бъркаш на кой свят си, момче.
Първоначално написано от bilky
Първоначално написано от Arterranes
Ебаси моралистите ебаси нещото тук.
Прави к'вото щеш, послушай за презерватива обаче и трактовката на умри.
Цикли, аз съм 'за', ама имай предвид, че някой път някой ще ти изсипе и на теб нещо подобно сигурно, да не се оплакваш ти като си в такава ситуация. Все пак сме всеки за всеки![]()
Няма смисъл да пускаш тема тук, щом като вече си си го наумил..направо действай![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Много тъпо.Първоначално написано от Judah
![]()
When you dream anything can happen.
Кучка била,арогантна била,наранила твоя приятелка,никъде не виждам да споменаваш на теб какво ти е направила!Да си отмъщава,който има повод,а ти нямаш!Освен ако мислиш,че това,че е влюбена в теб може да се приеме за такъв!Нищо няма да постигнеш,като я изчукаш и я зарежеш,нали е кучка,няма да се трогне.С действията си само ще покажеш колко слаб и несигурен си ти,че да използваш единствената слабост на момичето-именно това,че е влюбена в теб.Ама давай,направи го,само накрая да не се окаже,че ти си този с пръст ж гъза...Първоначално написано от Judah
Попринцип арогантните хора са умнинарани я така, че тя теб да неможе да нарани после
и очаквай всичко
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
А дефакто акъла/интелекта нямат нищо общо с арогантността.Първоначално написано от roshkors
Убеден съм.
Щом мислишПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
По принцип псевдо-интелигентните хора са арогантни.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз съм отвратена от тази тема.
Прочетох всеки един пост и ... да, арогантните "кучки" като нея са комплексирани и с чувство за малоценност.
Но твоето не е ли чувство за малоценност също, което се опитваш да прикриеш под едно тежко и фалшиво самочувствие на някакво по-висшо същество с "многоценност", което е решило да раздава справедливост?!
Аз съм против твоето деяние. Това е ЖЕСТОКОСТ.
Ако не знаеш, това си е даже грях. Да си преднамерено ЖЕСТОК с някого, с цел да му извадиш душичката не е признак на доброта и някаква извисеност, а ти май претендираш че си нещо повече, много морален и пр.
Истината е, че животът учи. Той е достатъчно добър учител и няма смисъл да се вживяваш в ролята на такъв. Все пак за какъв се мислиш?
Плашещо е!
Мисията на един човек според мен е да се самоусъвършенства и да се опитва да бъде добър ВЪПРЕКИ всичко, а не да деградира и да поддава на злобата и злостта.
Далеч съм от мисълта да си прекален светец, но ако толкова искаш да й снижиш огромното самочувствие, има си и други начини.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Внимавай, защото после не на мен ще ми викат, тате!!!
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Действай кво чакаш щом се държи като курва под ножаПървоначално написано от Judah
![]()
![]()