- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е при анален секс...
Нормално ли е при анален секс да ме боли след повече от 2-3 часа? Правихме, каквото правихме и решихме да пробваме... Всичко наред, нали така... Обаче, когато го вкара доста ме заболя и казах, че ме боли... Втория път когато го вкара изохках и се дръпнах... Минаха вече над 4 часа, но все още ме боли малко. Та, въпроса ми е нормално ли е това?
След като ти е било за пръв път (поне аз така разбрах) е нормално да те боли след това. Но след като продължава вече 4 часа, това би могло да означава, че имаш раничка или нещо такова... Предполагам, че до утре няма и да си спомняш, че те е боляло.
За пръв път ми беше, да. Не знам, но болката не е все едно имам раничка или нещо такова.. Болката е такава, все едно съм си разтегнала мускул... Не знам как да го кажа... :ДПървоначално написано от GreenFairy
Плющи се... ще сереш по-лесно.
Temet Nosce
벨야카
Що не ползвате лубриканти бе?
или плюнка.![]()
Това също е доста възможно... Стискам ти палци до утре да си по-добре.Болката е такава, все едно съм си разтегнала мускул...
И наистина предложението за лубрикант е полезно, макар, че аз никога не съм ползвала...
Тва е щот гъза е пригоден за сране,а не за секс.
образно казано.
Питах нормално, на които не му харесва да се изнася.Не ви питам дали ще ходя до WC по-лесно и никoй не е казал какво сме използвали и какво не. Както и да е, получих отговор на въпроса ми, ако може темата да бъде заключена, че аман от лапета.
![]()
Абе нз нормално ли е ,сигурно да ама момичета са ми казвали,че малко не можели да сядат след анален.
Ивито!Моята секс френдка!
Хората не са измислили вазелина напразно...![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Първоначално написано от BlackCross
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
въпреки,че като правих за 1-ви път анален секс не ме болеше след 2-рото "пъхане" , мисля , че е нормално да те боли : )
Кво те боли ма, боли те , че си се родила изобщо. КВО МИ ЗОР, ЧЕ ТЕ БОЛИ, ОТВАРАЙ ДУПКАТА И ГО ПОЕМАЙ ЗДРАВО, НЕ ДА СЕ ОПЛАКВАШ.БОЛИ НЕ БОЛИ, ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, ШЕ ТЪРПИШ И ТЕ ТАКА, ПОСЛЕ ДАЖЕ И В ГЪЗО щЕ Т ИСВЪРшА МА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО НАВЪТРЕ, И КАТО ГО ИЗПЪРДИш АЗ шЕ ГО СЪБЕРА В ЕДНА чАшКА И щТИ ДАМ ДА ГО ИЗПИЕш. ДЕБА НЕДЪГАВИТЕ КУРВЕТИНИ
За първи път го правиш, нормално еПървоначално написано от bebolina92
.,. другия път ползвай лубрикант .. хайде успехи
![]()
ами разбира се , че е нормално , слагайте презерватив със повече лубрикант
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Съвсем нормално. А следващия път .... ВАЗЕЛИН му е майката
Ако наистина си решила да пробваш анален секс се отпусни и използвай лубрикант за по-лесно проникване..колкото до дисконфорта мисля,че е нормално
Ей момченца и момиченца забити . Като сте толкова насрани и нямате смелостта да пробвате нещо различно , не давайте неадекватни мнения . Когато го направите и не ви хареса , тогава хулете , че аналния секс нестава . Ще пораснете , ще пораснете ... разбирачите на батко .![]()
![]()
До колко болката , вероятно е да си разтегнала нещо , ако момчето не е бил внимателен ...
Wenn Du Dich mit dem Corrado einlasst, verandert sich nicht der Corrado. Der Corrado verandert Dich!
Нормално е. Би трябвало след няколко часа или до ден да спре да те боли.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Sweet home alabama, boy I am coming home to you!
Ако си мислите ,че няма нищо общо с темата, замислете се.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
даПървоначално написано от bebolina92
![]()
Сериозно ли бе,Ив?Първоначално написано от Maceto96
![]()
Ивито!Моята секс френдка!