.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Адекватно държание с гаджето

здравейте интересувам се как прекарвате с гаджетата си.имам предвид за какво си говорите, когато темите вече са се изчерпали, какво правите и като цяло как прекарвате заедно без да си омръзвате)))

Ами едно от основните неща е да не се виждаме до втръсване. Имам предвид да не сме нон-стоп заедно 24/7. Трябва малко пространство, за да си липсваме от време на време. Също при прекалено честото виждане има и повече скандали. Иначе със бившия ми например абсолютно винаги имахме за какво да си говорим, никога не се изчерпвахме. Научаването на нови неща 1 за друг, независимо от колко време сме заедно, също го прави по-интересно. Добра работа върши и разнообразието - ходене на различни места, запознанство с нови хора, често да си правите изненади и т.н
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Прайм секс. Ако и това писне.... лошо....
    Temet Nosce

벨야카

Град
    somewhere over the rainbow
    Без да си омръзваме...Все си мисля, че в момента в който си омръзнем, няма начин да прекарваме някакво време заедно. Губи се смисъла. Щом са ни се изчерпали темите за разовор, значи основната тръпка си е отишла.

Иначе не е задължително да сме само двамата някъде.Приятното прекарване може да се случи и в компанията на други хора.
    Караме го на импулс повечето пъти- вървим в неопределена посока,докато на някого не му щукне идея къде да се ходи.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    как може да пускате такива малумни теми майна, може ли такива въпроси да задавате...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    как може да пускате такива малумни теми майна, може ли такива въпроси да задавате...
    +1.. наистина е малоумна темата ,защото няма как темите ви за разговор да се свършат.. все за нещо ще намерите да си говорите и второто ,което е : Не се виждайте абсолютно всеки ден..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Разнообразие му е майката. От колкото повече неща се вълнуваш, толкова повече теми за разговор ще имаш и ще си й интересен. Може да вкарваш и по малко въображение от време на време, добрите идеи никога не са излишни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си