- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на мнооого къдрава коса
Значи имам много къдрава и гъста коса. Искам да я изправям добре, но пресата, която използвам в момента е много стара и слаба и косата ми се накъдря и бухва 10 мин. след като съм се изправила. Искам да си взема нова, до 150 лв., но ако може да е качествена и като се изправя с нея, да държи косата ми права повече. Та бих искала да ми предложите някоя, която според вас би била най- подходяща за моята коса и ще ми върши най- добра работа. Аз съм си харесала някои модели на Белисима и Ремингтън, ама не съм сигурна коя да избера. Ще се радвам на мнението ви. МЕРСИ![]()
Ами 150 лева са си доста сериозна сума, за които можеш да си вземеш много добра преса. Смисъл във форума можеш да останеш с друго впечатление, обаче повечето момичета не могат да дадат толкова пари за преса. Та искам да кажа, че за толкова пари 100% ще е качествена. Аз лично имам Белисима, но е мини преса и не мисля, че става за много къдрава коса, още повече цената и "не е много представителна" .Обаче сега има една нова (не помня на коя фирма беше, има я по всички списания), която се настройва според състоянието на косата. Ремингтън пък имаха една shine therapy, за която също съм чувала много добри отзиви.
Изобщо хубаво разучи, погледни и тези на Браун, на Филипс - това са си доказани марки, правят хубави неща.
Minerva, първо мерси, че отговори. Значи що се отнася до мини пресата, и аз мисля, че не става много за моята коса. Тази, където се настройва според косата съм я виждала по реклами, само че не съм и обръщала по- голямо внимание. Ще разгледамА за Филипс и Браун не съм се интересувала и ще потърся по- обстойно. И иксам само да попитам коя от пресите не Белисима ви се струва най- хубава за къграва коса. Засега се колебая между Bellissima Creativity B1 700, Bellissima Style Creator, Remington S1005 или тази, която ми каза на ремингтън Shine Therapy. Коя ще е най- подходяща?
Имам Bellissima Creativity B1 700 и е супер.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Втората на Белисима, която е новият модел е по-добра. Има една камара защити, разни приставки...не гледай, че на тая другата пише, че става и за мокра коса - това, че е направена така, че да не те удари тока, не значи, че не си пърлиш ужасно много косата. Изправянето на мокро съсипва зверски. И нали знаеш, която и да вземеш - heat protector![]()
на Ремингтън и на Белисима са мн добри[/i]
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ми аз за сега най- много съм за втория модел на Белисима. За защита на косата си имам флуид, ще си взема и кристали. Но и тази на Ремингтън Shine Therapy много ми харесва. Абе сигурно ще е една от двете. Мерси много пак и все пак ще се радвам на нови мнения, особено на момичета, които имат много къдрава коса и се изправят![]()
аз ползвам един гел за защита на косата от пресата .. защитава косата до 200 градуса ..доволна съм ;п
smile-it's the second best thing you do with your lips
Кой ?Първоначално написано от sunshine955
![]()
Big or small, lies are lies!
Не си взимай Белисима не изправя мноого къдрава коса , от опит го казвам. Филипс или Ремингтън според мене.
To infinity and beyond.
Първоначално написано от Infinity
Зависи от косата!Майка ми също е с много къдрава, но я изправя идеално.![]()
Тая където я рекламират по ТВ-то мисля че е хубава![]()
Ми аз съм се изправяла с Bellissima Creativity B1 700, косата ми беше наистина права, но като излязох и времето беше влажно и разбира се бухна и се накъдри. Искам да питам ти j_adore2 къдрава коса ли имаш, защото ако ти е горе- долу права, разбира се, че ще те изправя добре белисимата. А пък за ся ремингтън получава много хубави отзиви, така че сериозно се замислям за нея :PПървоначално написано от cappuccin0
Косата ми е отварително къдрева и я изправям с Ремигтон и става супер права, а и държи до 2-3 дена...
Оооо супер. Много чаках да пише човек, който се изправя и има много къдрава косаПървоначално написано от n3zabrawiimaa
А с ква точно Ремингтън се изправяш?
![]()
Аз я имам Bellissima Creativity B1 700, 100 лв е.. много съм доволна - Препоръчвам ти я![]()
имам тази --> http://www.technomarket.bg/products/...enta-cf-7710d0.Много съм доволна.Косата ми не е чак толкова къдрева,но самия косъм ми е много дебел и не се подлага на термична обработка.Но с тази преса става иделно права.Няма да сгрешиш ако си я вземеш.Когато аз си я копувах преди 1-2 седмици я представяха и можеше да се пробва в магазина да си исправиш няколко кичура и да видиш дали седи права.
Модела който е, нямам представа кой е. ;д Но, ето качих снимки. ;д Дано да съм ти помогнала! (:
![]()
Мерси много. Наистина ми помогна![]()
Ами аз се реших да си взема Ремингтон. Ремингтон с широки плочи ли е по- добре за къдрава коса или не? Ии дали някои може да ми каже кой е най- хубавия им модел и кой би най- успешно се справил със задачата да ми изправи косата![]()
Този който момичето е дало по-горе ще ти е идеален. Плочите са широки, ще те изправя по-лесно като си много къдрава. Мисля че беше S3003 ама провери за по-сигурно.Първоначално написано от Anelle22
коя реши да си вземеш или си си взела..ако можеш да кажеш кой модел и дали си доволна естествено,по колко време се изправяш и ти остава права.. задавам толкова въпроси,тъй като моята коса е УЖАСНО къдрава и многоооо трудно я изправям
![]()
..аз мислех да си купя Bellissima creativity B1 700 .. но все още не съм решила ,за това ако може да споделиш впечатлението си ..както и други ако искат
![]()
P.S. благодаря ти предварително..и главните букви са за да наблегна на "къдрава" , не за да крещя на някой![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
Ами ще си взема началото на ноември. Спряла съм се на тази- http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1052 засега. Ще разгледам тука магазините за техника и такива неща и ако я няма ще я поръчамА колкото до белисимата, изправяла съм се- в началото е добре, но после бухва, апък и ми казаха, че пресите Белисима не изправят толкова добре къдрава коса. Надявам се да съм ти била полезна
![]()
=D> да мерси многоо ,а за белисима смисъл след като я изправяш бухва или само ако е влажно на вън![]()
...аз се колебая между белисимата и rowenta respect ( http://www.pazaruvaj.com/presi-za-ko...252045/#prices )
a изправяла ли си се с тази респект от ровента![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
Не съм се изправяла с респект от ровента, а що се отнася до тая белисима- като се изправях, вън не валеше, но беше валяло преди и въздухът беше някакъв влажен. А иначе в по добри условия не съм се изправяла с нея![]()