- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на мнооого къдрава коса
Моята коса също е гъста и много къдрава, едвам я реша понякога, също така и дълга. Имам една приятелка която преди половин година, може и повече ме изправи доста добре. Да, наистина тя имаше търпение и изправяше всеки кичур от косата ми бавно и внимателно. Резултата беше 3 дни права коса (3тия ден беше неделя и трябваше да се къпя), като казвам права значи имам предвид права без никакви извити кичури и без капка лак или пяна. Каза ми че я е взела от Англия на промоция за 60 паунда. До преди това нейно изправяне си мислех,че косата ми е дефектна и като се изправи не държи и някакви такива работи, е тя ме увери.Попринцип момичето също е с леко чуплива коса,попринцип се изправя и си прави вафлички в корените и и издържа с дни.
п.п : Забравих да напиша, че пресата й е Remington, керамична. Не знам модела,съжалявам...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50 а тази новата дали изправя като по-скъпите модели на белисима и дали е трайно, в смисъл като се изправиш да е права до следващото миене?
Да, това е точно моята преса.Първоначално написано от Anelle22
А колкото за на другите въпросите,лично мое мнение е,че ако косата ти е мнооооооого къдрева е по-хубаво пресата да ти е с по-широки плочи..
n3zabrawiimaa може ли да дадеш подробности как изправя,колко време седи права,бухва ли от влагата..и т.н.ии ако си писала някъде в тематаа,извинявай но не съм чела всичко
![]()
![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
Когато ти е хубаво изправена,няма да бухне. Щом като съм 1ва смяна,сутринта рано в 6.30 седя на спирката и не бухва.. ;д Как се изправя ли..ами хващаш един кучир и плъзгаш пресата от горе до долу.Първоначално написано от thelux
Права седи...ми поприницп много зависи от косъма. Моя е тънък,лесно се изправям и може да седи права до 2-3 дена,но след това почва да се чупи и трябва пак малко да я опънеш...
мерсиии за отговоора ии бтв за : "Как се изправя ли..ами хващаш един кучир и плъзгаш пресата от горе до долу." ,попитах как изправя ,а не как се изправя,да не ме помислиш за няк'ва неъндерталка,все пак имам преса,макар и скапана
![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!