.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Моята коса също е гъста и много къдрава, едвам я реша понякога, също така и дълга. Имам една приятелка която преди половин година, може и повече ме изправи доста добре. Да, наистина тя имаше търпение и изправяше всеки кичур от косата ми бавно и внимателно. Резултата беше 3 дни права коса (3тия ден беше неделя и трябваше да се къпя), като казвам права значи имам предвид права без никакви извити кичури и без капка лак или пяна. Каза ми че я е взела от Англия на промоция за 60 паунда. До преди това нейно изправяне си мислех,че косата ми е дефектна и като се изправи не държи и някакви такива работи, е тя ме увери.Попринцип момичето също е с леко чуплива коса,попринцип се изправя и си прави вафлички в корените и и издържа с дни.

п.п : Забравих да напиша, че пресата й е Remington, керамична. Не знам модела,съжалявам...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50 а тази новата дали изправя като по-скъпите модели на белисима и дали е трайно, в смисъл като се изправиш да е права до следващото миене?

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от Anelle22
    Ами ще си взема началото на ноември. Спряла съм се на тази- http://remington.bg/product/presa-za...eek-curl-s1052 засега. Ще разгледам тука магазините за техника и такива неща и ако я няма ще я поръчам А колкото до белисимата, изправяла съм се- в началото е добре, но после бухва, апък и ми казаха, че пресите Белисима не изправят толкова добре къдрава коса. Надявам се да съм ти била полезна
    Да, това е точно моята преса.
    А колкото за на другите въпросите,лично мое мнение е,че ако косата ти е мнооооооого къдрева е по-хубаво пресата да ти е с по-широки плочи..

n3zabrawiimaa може ли да дадеш подробности как изправя,колко време седи права,бухва ли от влагата..и т.н. ии ако си писала някъде в тематаа,извинявай но не съм чела всичко
    i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от thelux
    n3zabrawiimaa може ли да дадеш подробности как изправя,колко време седи права,бухва ли от влагата..и т.н. ии ако си писала някъде в тематаа,извинявай но не съм чела всичко
    Когато ти е хубаво изправена,няма да бухне. Щом като съм 1ва смяна,сутринта рано в 6.30 седя на спирката и не бухва.. ;д Как се изправя ли..ами хващаш един кучир и плъзгаш пресата от горе до долу. Права седи...ми поприницп много зависи от косъма. Моя е тънък,лесно се изправям и може да седи права до 2-3 дена,но след това почва да се чупи и трябва пак малко да я опънеш...

мерсиии за отговоора ии бтв за : "Как се изправя ли..ами хващаш един кучир и плъзгаш пресата от горе до долу. " ,попитах как изправя ,а не как се изправя,да не ме помислиш за няк'ва неъндерталка,все пак имам преса,макар и скапана
    i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от thelux
    мерсиии за отговоора ии бтв за : "Как се изправя ли..ами хващаш един кучир и плъзгаш пресата от горе до долу. " ,попитах как изправя ,а не как се изправя,да не ме помислиш за няк'ва неъндерталка,все пак имам преса,макар и скапана
    Еми мен ме изправя супер. ;д

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си